Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Saolun kızlar.
Utopyacım kötü rüyaları anlatmak zaten iyi olmuyormuş, boşver unutmaya çalış.
Birde hamilelikte garip rüyalar görek normal diyorlar, bende saçma sapan rüyalar görüyorum

cnm günaydinn
rüyan hayirlara ciksin cnmm insallah..
cnmm bende bilmiyorum saglik ocaginda oldugunu yazmis bir ara
baska da birsey yazmadi

bişey yoktur inşallah allah korusun

bu arada bugün itibariyle 99 günüm kaldı
artık iki basamaklı sayılardan geriye saymaya başlıcam :18:

bişey yoktur inşallah allah korusun

bu arada bugün itibariyle 99 günüm kaldı
artık iki basamaklı sayılardan geriye saymaya başlıcam :18:

az kaldi yavruna kavusmana cnmm
allah sag salim kucagina almayi nasip eder insallah
bir avazda doguralim insallah cnmm

sağolun canlarım
akşama çok güzel yemek planlarım var
kalkıcam birazdan tatlıyla başlıcam

oh yap yap benimde evde hiç yemek yok püf akşam napıcam bilmiyorum valla

canım başın sagolsun Allah takdiratlarını affetsin ölüm gerçek ama çok zor Allah sabır versin...

gunesli miss gibi bi havadan mrb hepinize
gecmise cok donemedim ama ildanin kizi oluyomus galiba bu demek oluyo ki kesinlesmeden kimseye soylememek lazim

Evet mis gibi havaaa keşke biraz keyfimizde yerinde olsaydııı şen şakrak olsaydık ama tam öyle olmuyo
sen nasılsın?

rüyalar tersine çıkarmış
neye yorarsan o olur canım aglamışsın atmışsın inşallah içinden... panik yapma cocuk yorulmuş uyyordur
gamze kontrole gitmiştir bence önemli bişey yoktur..
:26:

kızlar gamze eşi ile biraz dolaşmaya çıkıcaktı, salıya kadar doktora gidemiycek haberiniz olsun. merak etmeyin

elibeses
hayirdir cnm niye moralin bozuk ? benim de cnm skkin ama yalniz oldugum icin disari cikip su guzel havadan nasibimi alamiyorm

Son düzenleme:
elibeses
hayirdir cnm niye moralin bozuk ? benim de cnm skkin ama yalniz oldugum icin disari cikip su guzel havadan nasibimi alamiyorm

bugün cumartesi ve sabah işe geldim sabah kocişe kötü davrandım
ne bilyiim cok şen şakrak olcak sebep yok...
akşam ark. la buluşursam bakalım inşallah keyfim yerine gelir...
keşke arkadaşlarımla gezsem tozsam eski günleri yad etsek yada kırlarda bayırlarda dolaşsak ah ne biliyim yaaaa.

balkona filan cık canım sende varsa ac camı pencereyiii ac güzel müzikler filan
yada canın istiyorsa birine ziyarete gidersin ama işte olunca hiç bişey yapamıyorum ben mesela suanda :26:

annem sağolsun ekti beni bende otobüste çarşıda inerim yürüyerek eve geçerim. çok sıkılırım yoksa

hepimiz sıkılıyoruz şuna bakarımısın ne kadar yanlızız... puffy cim ogluşun olunca beraber parklara gidersiniz güzel havalarda ne güzel

balkonum da yok camdan iceri giren hava var sadece ne guzel arkadaslarin varsa onlarala bulusabilirsin senin sinirin bozuk oldugu icin esinle tartistin sanirim kizgin olunca benimde gozum gormuyo ama
onlar bizden neler cekiyo yazik bizim her halimiz alingan trip dolu
ama cekmek zorundalar
benim etrafimda ne akraba ne bi arkadasta yok her kahrimi kocam cekiyo

Son düzenleme:
o da bisey cnm hava alirsin mis gibi benim evin etrafinda gidecek yer yok tek basima uzak bi yere de gidemiyorm hele yaz gelince daha cok zoruma gidiyor

çok sinir bozucu olur canım. eminim. benim evimde ana cadde üzerinde merkezde bazen ben bile isyan ediyorum. haftada 2 gün kesin dışarı çıkmama rağmen sıkılıyorum. sen tabiki daha çok bunalırsın. acaba el işi gibi şeyler yapıyormusun

Slm arkadaşlar Aşılamam oldu ve ve şunda evde yatıyorum dua edin inş.
bu ay ıkı yumurta vardı sağ ve solda daha yüksek bu sefer tutması bide bu ay bana Progestan verdi cok kolay gectı aşılamam
DUA EDİN KIZLARR....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…