çok sinir bozucu olur canım. eminim. benim evimde ana cadde üzerinde merkezde bazen ben bile isyan ediyorum. haftada 2 gün kesin dışarı çıkmama rağmen sıkılıyorum. sen tabiki daha çok bunalırsın. acaba el işi gibi şeyler yapıyormusun
hepimiz sıkılıyoruz şuna bakarımısın ne kadar yanlızız... puffy cim ogluşun olunca beraber parklara gidersiniz güzel havalarda ne güzel
benim umudumda cocugum zaten atarim besigine gezeriz beraber babasindan hayir yok
Slm arkadaşlar Aşılamam oldu ve ve şunda evde yatıyorum dua edin inş.
bu ay ıkı yumurta vardı sağ ve solda daha yüksek bu sefer tutması bide bu ay bana Progestan verdi cok kolay gectı aşılamam
DUA EDİN KIZLARR....
ben hiç sevmiyorum o tuşu bide biri beğeniyo, mesaj geldi sanıyosun bi heycan bakıyosun boşbu arada begen tuşu açılmış
ama kullanmayı unutuyorum
ahh ahh kociş bugun çalışmasaydı da vursaydık kendimizi yollara
battaniye oruyorm ama onun oyalamasi da bi yere kadar esimde isten gec geliyo ona ragmen bazi aksamlar cikariyo ama ben gunduz de nefes almak istiyorm
bu ay ıkı yumurta vardı sağ ve solda daha yüksek bu sefer tutması bide bu ay bana Progestan verdi cok kolay gectı aşılamam
DUA EDİN KIZLARR....
ayy ne kadar ayniyiz bende oyle dusunuyorm dogsada onunla beraber gezsek diyeyalnizligimi melegim giderir ins.
ben hiç sevmiyorum o tuşu bide biri beğeniyo, mesaj geldi sanıyosun bi heycan bakıyosun boş
ahhh ahhhh annem gitmseydide anacığıma gitseydim
haklısın el işide bi yere kadar.
bende aslında bebekime 3 battaniye ördüm ama bir tane daha örmek istiyorum bende. bu bademli model dedikleri varya ondan öriyim diyorum. bakalım içimden gelirse örücem inşallah bi tane daha.
bir yakadan başlama hırka başlamıştım son sıraları kaldı hala elimde içimden gelmiyo hiç, başka bişey öresim var
zaten bebisler gelsin SIKILcak vakit bulamiycaz cnmm
allah yardimcin olsun cnm ins. bebegin seninle olur dualarim seninle
ooo senin masallahin var ben o kadar bilmiyorm patik ormek istiyorm ama bilmiyorm bebsinin ceyizi simdiden hazir
hepsi annemde bi getirse ekliycem fotolarını,
battaniye bu şekilde yapıyım diyorum Eki Görüntüle 369819
DUA EDİN KIZLARR....
evet çok güzel olur. zaten oğluş olsun biz pek evde duracak değiliz
oğlumla gezmelerden geri gelebilirsek. O zaman kadar babamız bide otomatik araba alırsa bize daha güzel olucak ama
elim ağrıyo yoksa sıkılmam ben elime alıyorum elişimiör babam ör, sıkılmaya fırsat kalmıyor
hepsi annemde bi getirse ekliycem fotolarını,
battaniye bu şekilde yapıyım diyorum Eki Görüntüle 369819
ayyyyyy bu cok guzel bittimmmbende yapmak istiyormmmmmm ama ben bunu becerirsem buyuk bi tebrigi hakedrim sana kolay gelsin cnm cok begendim
H
inşallah alırsınız anne ogul gezersiniz..
oglumun olmasını en cok şöyle 20 yaşında oldugunda hayal ettiğimde cok istiyorum
onun koluma girip beni gezdirdiğini düşünmek muhteşem bir duygu veriyor bana...
benim halam da kız cocuklarını cok sever oglu oldugunda hiç istememişti ama bir görsen nasıl efendi nasıl tatlı bayılıyorum kuzenime
inşallah Allah seni de utandırsın Halan öyle diyo Allah beni utandırdı diyooo
yap bnce cnmm kolay gelsin
bende pek beceremiyorum böyle zor modelleri
modeli yapıyım ben tarifini tek tek yazarım sana canım. bunu köşeden başlıyosun 3 ilmekle öyle diyim sana
o zamanda kız arkadaşıyla gezer bizi napsınallah biliyo ya hala bi umut kız diycek diye heycanla bekliyorum biliyorum beklentimin karşılığı yok ama sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah
kuzum ben çıkarıyım modeli sanada yazarım
modeli yapıyım ben tarifini tek tek yazarım sana canım. bunu köşeden başlıyosun 3 ilmekle öyle diyim sana
o zamanda kız arkadaşıyla gezer bizi napsınallah biliyo ya hala bi umut kız diycek diye heycanla bekliyorum biliyorum beklentimin karşılığı yok ama sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inşallah
kuzum ben çıkarıyım modeli sanada yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?