Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ben bunu bi anneme gostereyim ben oyle de anlamam cnm orgu dilini pek bilmem anca bana gelicnn tek tek sabirla gostericn ki anlaym

mesela desemki
1. sıra 3 ilmek düz ör
2.sıra 1 düz 1 artır 1 düz 1 artır bu şekilde anlamazmısınki :26:
ben sana böyle detaylıcana yazarım anlarım dersen

hamile arkadaşlar cvp yzabilirmi? benim 3 tane sağlıklı yumurtam oluştuı bu ay klomenle. yumurtlama günümden beri kasıklarımda batma sağ bacakta aşırı ağrım var. karnıma kramp giriyor. adetime 6-7 gün var sizce kist falan mı böyle ağrı yapar yoksa bebek belirtileri bebekse bu kadar erken belirti verir mi? offf kafam hep bununla meşgul yaaa...napıcam bilmiyorum.salı günü kan testi yaptırsam mı çıkar mı?

bence belirtiye takilma cnm bebek de olabilir ama olmayabilirde hayal kirikligi olmasin bebek bazen hic belirti vermeden gelebiliyo

cnmm belirtilere hic takilma belli olmuyor cünkü
kist olcagini sanmiyorum yumurtlamanin getirdigi bir agri olabilir cnm
adetini bekle bakalim eger gelmezse test yaparsin ya da kan testi yaptirirsin
insallah bebisin seninledir

cnmm belirtilere hic takilma belli olmuyor cünkü
kist olcagini sanmiyorum yumurtlamanin getirdigi bir agri olabilir cnm
adetini bekle bakalim eger gelmezse test yaparsin ya da kan testi yaptirirsin
insallah bebisin seninledir

inşallah kist değildir canım yaa. yumurtlamam pazar günü gerçekleşti. nerdeyse 1 hafta olacak. nşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur... allah hayırlsını versin

sonunda buldum evet moon arkadasimizin ikili tarama testi bugunmüs
evet testim bugündü cnm gittim kan verdim bebişim gördüm ama doğru düzgün ölçemedi kadın sinir oldum,bişiler ye dedi gittim yedim geldim yarım saat uğraştı sonuc biraz yüksek çıktı cnm sıkkın 2,6 çıktı ense ölçümü kendi doktorumsıkıntı yok 3 ün üstü riskli dedi ama aceyip cnm sıkkın inşallah bişi olmaz.

canım sıkma canını doktorun bişi yok demiş işte
kan sonucunu alınca bişi çıkmıcak bak görürsün

canım sıkma canını doktorun bişi yok demiş işte
kan sonucunu alınca bişi çıkmıcak bak görürsün

inşallah cnm temiz çıkar.ya çok uğraştı reyhan ya ölçemedi birde vajinadan yaptı ekstra bir saate bir ensesin ölçemedi bebğin ,birde ne suratsız bişi ya sinir oldum kadına

inşallah cnm temiz çıkar.ya çok uğraştı reyhan ya ölçemedi birde vajinadan yaptı ekstra bir saate bir ensesin ölçemedi bebğin ,birde ne suratsız bişi ya sinir oldum kadına

uyuyomuydu bebiş acaba ya bişi demedi mi reyhan sana iyi filan diye?
ben bi gittim çok suratsızdı bi gittim gayet iyiydi böyle çok güzel güzel konuştu benimle çözemedim bende o kadını

moon canım 2 dk gırıdim sımdı ense ölcumunu gördum canım
madem bebek göstermıyordu enseyı baska zaman gel deseydıya nıye vajına baktı
bende sınır oldum ya
daha vakıt var sonucta 14 haftaya kadar yapılıyor 2 lı test
ama ölcumu takma kafana okadar kucuk ıhtımalkı
doktorun dedıgı gıbı 3un ustunde olmamalı
hıc uzulme sakın tamammı kan sonucunu bekle o coookkkk ıyı cıkacak canım

uyuyomuydu bebiş acaba ya bişi demedi mi reyhan sana iyi filan diye?
ben bi gittim çok suratsızdı bi gittim gayet iyiydi böyle çok güzel güzel konuştu benimle çözemedim bende o kadını
uyuyordu cnm kalp atışını falan dinledik baya uğraştı bir 15 dakka pozisyondan dolayı öllçemedi git bişiler ye gel dedi gittim yedim geldim yine uğraştı ölçtü falan baktı olcak gibi değil aşağıdan baktı ondada baya zorladı beni yani bir 5 dakkada öyle baktı. 2,6 dedi riskli değil ama sınıra yakın dedi 21 nisanda biraha gidicem kan sonucuna göre bakıcaklar kendi doktoruma gitti oda dedi güzel çıkacak sonucun merak etme dedi 3,5 üstüne kesin risk diyoruz dedi 3 te bile dedi sağlıklı çocuklar oluyor dedi bebeğin yatış pozisyonundan dolayı tam ölçülmeye biliyr dedi hayırlısı tatlım inşallah bişi olmaz.

aynen cnm zaten git birkaç gün sonra gel dese ben zaten gelirdim benim 1 hafta önden gidiyr gerçi yani şuan ultrasanoda 13+4günlük .sağol cnm desteğin için inşalah güzel çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…