Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

inşallah cnm temiz çıkar.ya çok uğraştı reyhan ya ölçemedi birde vajinadan yaptı ekstra bir saate bir ensesin ölçemedi bebğin ,birde ne suratsız bişi ya sinir oldum kadına

canım sıkma canını iyidir bebeğin merak etme annesi sen sitres yaparsan bebişte içerde huzursuz olur bak doktorunda demiş korkulacak birşey yok çok şükür

2 li ye gittiğimde benimde bi hafta öndeydi
şimdi günü gününe gidiyo en azından 17 gün önce öyleydi
korkma sen bişicik çıkmaz içini ferah tut

mooncum cnmm benim caninii hic SIKma sonuclarin güzel cikicak cnmm
aksi bir doktora denk gelmissin sadece oda etkilemis seni
kendi doktorun ne diyorsa onu dinle tatlim..

canım sıkma canını iyidir bebeğin merak etme annesi sen sitres yaparsan bebişte içerde huzursuz olur bak doktorunda demiş korkulacak birşey yok çok şükür
öyle söyledi daha geçen gün bir kişi gelmiş onun 2,8 çıkmış gayet sağlıklı dedi, baya moral verdi bana sağolsun doktorumda,temiz çıkcak dedi inşallah öyle olur cnm,bizimki birde çok uykucu ya kadın uyandıramadı birtürlü sonra biraz hareketlendi ama tam ölcemedi kadın..kendi doktorum yatış pozisyonundan da yüksek çıkabilir dedi .
mooncum cnmm benim caninii hic SIKma sonuclarin güzel cikicak cnmm
aksi bir doktora denk gelmissin sadece oda etkilemis seni
kendi doktorun ne diyorsa onu dinle tatlim..
sağol tatlım inşallah aynen doktorumuz pek bir gıcık çıktı ya , kendi doktoruma gittim sonuç göstermeye herşey norma dedi zaten sıkıntı olsa ben sana söylerdim dedi, boy falan normal dedi anormal bebeklerin boyuda biraz kısa oluyor dedi.herşey haftasıla uyumlu dedi. inşallah cnm şu an sonuçlarıda bir çıksın hayırlısıyla 1 hafta sonra çıkcakmış inşallah güzel haberler alırız.
2 li ye gittiğimde benimde bi hafta öndeydi
şimdi günü gününe gidiyo en azından 17 gün önce öyleydi
korkma sen bişicik çıkmaz içini ferah tut

inş.cnm. maşallah senin bebişinede, valla hani ben merak ediyordum ya cinsiyet hiç aklımın ucuna bile gelmedi cinsyeti sormak stresten, allahım sağlıklı olsunda hiç farketmez ya , hiçte sormaya niyetim yok artık en önemli şey sağlıklı olması

ya ben ya kafayı sıyırdım yada bahar beni fena çarptı:111::111::111::111::111:
sabhtan beri sanki bu ay bebğim olacakmış gibi hesaplamalar yapıyorum
hatta doğum yapacağım gün bile belli 18 aralık 2012 salı günü
ahhhh ne içç çektim ama gerçek olurmuki :44:

cnmm benim sen salla o doktoru icini ferah tut elbette söylerdi cnmm allah korusun hisbirsey cikmiycak cnmm rabbimin izniyle

neden olmasin eminecimmm belli olmuyor bu isler biliyorsun

bak işte daha kafaya takacak birşey kalmamış işte Rabbim meleğini ve seni korusun canım merak etme sen canım doktorlara bakarsan kafayı yersin benim kuzenime hamileyken doktor demiş bebği alalım sağlıklı olmayacak diye ama kuzenim istememişti bebk doğdu şimdi 3 4 yaşlarında çok şükür iyi

[video=youtube;YpZhxC6aKkc]http://www.youtube.com/watch?v=YpZhxC6aKkc&feature=player_detailpage[/video]

olmuyorrrrrrr
olmuyooorrrrrrrrrr
bebeeekkkkkkkkk olmuyorrrr
gülmüyor gülmüyorrr :
yüzümm gülmüyorrrrr
hasretin içimde bir alev gibbiii

allah allah ya hemen alalım demişler ne kolay , söylüyorlar ya allahım vicdanlı işini bilen doktorlarla karşılaştırsınb.maşalla bebişe ya allahım sağlık sıhat versin sağolun kızlar kafam dağıldı moralimçok bozuktu

oyana da bu yana da salla evir cevir kivir cevir salla
salla salla titret ne kadar sallarsan sallada benim olucan sonunda

sen nezaman gidiyosun balım ikiliye , inşallah temiz ve güzel sonuçlar alırsın.

ya bu aşağıda benim takvimde bebiğin boyu yaklaşık 54 mm yazıyor benim sonuçta 73mm yazıyor crl si sizinki tutuyormukızlar?

kızlar merhabaaa ben doktordan geldim şimdii

bebişimin kalp atışlarını duydum Rabbime şükür

ben sata göre 7+4 sanıyodum ama ultrasonda 6+5 olduğunu gördük dr amcamızda öyle dedi ama bi sorun yok gayet sağlıklı hamileliğin dedi

sarı akıntı için bişey vermedi ve o bişeyler dedi ama ben unuttum valla o heyecanla çünkü çok korkuyordum içeri girerken

Rabbime hamd olsun ki mutlu çıktım bebişimi gördüm kalbini dinledim bidahaki randevumuz 3 hafta sonra

drdan çıkınca günlük aradım birsürü mağazada ama bulamadım eşim ben sana alcam en güzelini merak etme dedi eve geri döndüm

şimdilik bu kadar benden

maşallah size kuzum ya allah kucağına almayı nasip etsin ,bende bugün kalp atışını dinledim çok değişik bir duygu rabbim herkese yaşatsın.

moon ne oldu canım ya geçmişe bakamadım ama üzülmüşsün sanki

elibebesim sen nasılsın canım ne durumdasın sen

daha başlamamıştık çalışmaya bu durum başladığında aama genelde böyle olyor lh hormonu yüksekmiş ondan böyleymiş aslında rahattım bebek çalışması bakımında ama annemin rahatsızlığı falan moralim bozuktu şimdilerde iyiyim. Baklım dr kontrolünde birşeyler yapıcaz.

başınız sağolsun canım. Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin çok zor..

moon ne oldu canım ya geçmişe bakamadım ama üzülmüşsün sanki

elibebesim sen nasılsın canım ne durumdasın sen

ya bugün ikilim vardı cnm ikili testi yapan doktor bizi korkuttu ensemiz 2,6 çıktı ,sınırı geçmemiş ama riskli falan filan dedi sonuçları aldım doktoruma götürdü doktorumda sıkıntı yok herşey normal dedi 3 ün üzeri tehlikeli dedi. içini ferah tut .bişi olmaz dedi hatta 3 olup normal olan bisürü bebek var dedi.3,5 falan olsaydı dedi zaten ben sizi hemen uyarırdım dedi öylecnm moralim aceyip bozuktuda doktar ve topikarkadaşlarım sağolsun rahatlaım biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…