inşallah cnm temiz çıkar.ya çok uğraştı reyhan ya ölçemedi birde vajinadan yaptı ekstra bir saate bir ensesin ölçemedi bebğin ,birde ne suratsız bişi ya sinir oldum kadına
uyuyordu cnm kalp atışını falan dinledik baya uğraştı bir 15 dakka pozisyondan dolayı öllçemedi git bişiler ye gel dedi gittim yedim geldim yine uğraştı ölçtü falan baktı olcak gibi değil aşağıdan baktı ondada baya zorladı beni yani bir 5 dakkada öyle baktı. 2,6 dedi riskli değil ama sınıra yakın dedi 21 nisanda biraha gidicem kan sonucuna göre bakıcaklar kendi doktoruma gitti oda dedi güzel çıkacak sonucun merak etme dedi 3,5 üstüne kesin risk diyoruz dedi 3 te bile dedi sağlıklı çocuklar oluyor dedi bebeğin yatış pozisyonundan dolayı tam ölçülmeye biliyr dedi hayırlısı tatlım inşallah bişi olmaz.
aynen cnm zaten git birkaç gün sonra gel dese ben zaten gelirdim benim 1 hafta önden gidiyr gerçi yani şuan ultrasanoda 13+4günlük .sağol cnm desteğin için inşalah güzel çıkar.
öyle söyledi daha geçen gün bir kişi gelmiş onun 2,8 çıkmış gayet sağlıklı dedi, baya moral verdi bana sağolsun doktorumda,temiz çıkcak dedi inşallah öyle olur cnm,bizimki birde çok uykucu ya kadın uyandıramadı birtürlü sonra biraz hareketlendi ama tam ölcemedi kadın..kendi doktorum yatış pozisyonundan da yüksek çıkabilir dedi .canım sıkma canını iyidir bebeğin merak etme annesi sen sitres yaparsan bebişte içerde huzursuz olurbak doktorunda demiş korkulacak birşey yok çok şükür
sağol tatlım inşallah aynen doktorumuz pek bir gıcık çıktı ya , kendi doktoruma gittim sonuç göstermeye herşey norma dedi zaten sıkıntı olsa ben sana söylerdim dedi, boy falan normal dedi anormal bebeklerin boyuda biraz kısa oluyor dedi.herşey haftasıla uyumlu dedi. inşallah cnm şu an sonuçlarıda bir çıksın hayırlısıyla 1 hafta sonra çıkcakmış inşallah güzel haberler alırız.mooncum cnmm benim caninii hic SIKma sonuclarin güzel cikicak cnmm
aksi bir doktora denk gelmissin sadece oda etkilemis seni
kendi doktorun ne diyorsa onu dinle tatlim..
2 li ye gittiğimde benimde bi hafta öndeydi
şimdi günü gününe gidiyo en azından 17 gün önce öyleydi
korkma sen bişicik çıkmaz içini ferah tut
öyle söyledi daha geçen gün bir kişi gelmiş onun 2,8 çıkmış gayet sağlıklı dedi, baya moral verdi bana sağolsun doktorumda,temiz çıkcak dedi inşallah öyle olur cnm,bizimki birde çok uykucu ya kadın uyandıramadı birtürlü sonra biraz hareketlendi ama tam ölcemedi kadın..kendi doktorum yatış pozisyonundan da yüksek çıkabilir dedi .
sağol tatlım inşallah aynen doktorumuz pek bir gıcık çıktı ya , kendi doktoruma gittim sonuç göstermeye herşey norma dedi zaten sıkıntı olsa ben sana söylerdim dedi, boy falan normal dedi anormal bebeklerin boyuda biraz kısa oluyor dedi.herşey haftasıla uyumlu dedi. inşallah cnm şu an sonuçlarıda bir çıksın hayırlısıyla 1 hafta sonra çıkcakmış inşallah güzel haberler alırız.
inş.cnm. maşallah senin bebişinede, valla hani ben merak ediyordum ya cinsiyet hiç aklımın ucuna bile gelmedi cinsyeti sormak stresten, allahım sağlıklı olsunda hiç farketmez ya , hiçte sormaya niyetim yok artık en önemli şey sağlıklı olması
ya ben ya kafayı sıyırdım yada bahar beni fena çarptı:111::111::111::111::111:
sabhtan beri sanki bu ay bebğim olacakmış gibi hesaplamalar yapıyorum
hatta doğum yapacağım gün bile belli 18 aralık 2012 salı günü
ahhhh ne içç çektim ama gerçek olurmuki :44:
öyle söyledi daha geçen gün bir kişi gelmiş onun 2,8 çıkmış gayet sağlıklı dedi, baya moral verdi bana sağolsun doktorumda,temiz çıkcak dedi inşallah öyle olur cnm,bizimki birde çok uykucu ya kadın uyandıramadı birtürlü sonra biraz hareketlendi ama tam ölcemedi kadın..kendi doktorum yatış pozisyonundan da yüksek çıkabilir dedi .
sağol tatlım inşallah aynen doktorumuz pek bir gıcık çıktı ya , kendi doktoruma gittim sonuç göstermeye herşey norma dedi zaten sıkıntı olsa ben sana söylerdim dedi, boy falan normal dedi anormal bebeklerin boyuda biraz kısa oluyor dedi.herşey haftasıla uyumlu dedi. inşallah cnm şu an sonuçlarıda bir çıksın hayırlısıyla 1 hafta sonra çıkcakmış inşallah güzel haberler alırız.
inş.cnm. maşallah senin bebişinede, valla hani ben merak ediyordum ya cinsiyet hiç aklımın ucuna bile gelmedi cinsyeti sormak stresten, allahım sağlıklı olsunda hiç farketmez ya , hiçte sormaya niyetim yok artık en önemli şey sağlıklı olması
neden olmasin eminecimmm belli olmuyor bu isler biliyorsun
bak işte daha kafaya takacak birşey kalmamış işte Rabbim meleğini ve seni korusun canım merak etme sen canım doktorlara bakarsan kafayı yersin benim kuzenime hamileyken doktor demiş bebği alalım sağlıklı olmayacak diye ama kuzenim istememişti bebk doğdu şimdi 3 4 yaşlarında çok şükür iyi
evet belli olmuyor ve birde ben bu ay gebelikle ilgimi kemişkenbunları niye düşünüp hayal kuruyosam nayse işte boş ver salla gitsinn
oyana da bu yana da salla evir cevir kivir cevir salla
salla salla titret ne kadar sallarsan sallada benim olucan sonunda
kızlar merhabaaa ben doktordan geldim şimdii
bebişimin kalp atışlarını duydum Rabbime şükür
ben sata göre 7+4 sanıyodum ama ultrasonda 6+5 olduğunu gördük dr amcamızda öyle dedi ama bi sorun yok gayet sağlıklı hamileliğin dedi
sarı akıntı için bişey vermedi ve o bişeyler dedi ama ben unuttum valla o heyecanla çünkü çok korkuyordum içeri girerken
Rabbime hamd olsun ki mutlu çıktım bebişimi gördüm kalbini dinledim bidahaki randevumuz 3 hafta sonra
drdan çıkınca günlük aradım birsürü mağazada ama bulamadım eşim ben sana alcam en güzelini merak etme dedi eve geri döndüm
şimdilik bu kadar benden
dejavu ben senin çok iyi bir kadın doğumcuda yumurta takibi yaptırmanı önenirim yada bir pskoloğada görün. korunmayı bırakana kadar saat gibi işliyodu, korunmayı bıraktın düzeni değişti. pskolojik olabilceğini düşünüyorum ben:26:
cidden çok ilginç bide, hani arada olsa neyse bıraktığından beri her ay aynısı oluyor
Slm kızlar nasılsınız, bu gece sabaha kadar uyumadım.
Dün akşam bir yakının vefat haberini aldım, çok üzüldüm.
Manevi babam gibiydi, komşumdu ama hiç komşu gözüyle bakmazdım, öz amcam gibi amca derdim ona.
Uzakta olduğum içinde yanlarında olamıyorum, tek kalmak çok zormuş malesef(
moon ne oldu canım ya geçmişe bakamadım ama üzülmüşsün sanki
elibebesim sen nasılsın canım ne durumdasın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?