Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ben temizliğe giriştim sildim süpürdüm, makineye çamaşır attım daha işim vardı ama eşim dolaşmaya çıkalım dedi her yer kalabalıkmış birşey almaya çıkmıştı dışarı. Şimdi giyineyim de çıkalım birşeyler yer dolanırız kaynanamda ses çıkmadı zaten heralde gelemedi taziyeden. Bu saatten sonrada gitmeyiz onunla koçtaşa belki yarın. Hadi kaçtım ben akşam gelirim görüşürüz.

ya bu aşağıda benim takvimde bebiğin boyu yaklaşık 54 mm yazıyor benim sonuçta 73mm yazıyor crl si sizinki tutuyormukızlar?

valla canım ben en son 17 gün önce gördüm 21 cm di benim ki
bi muddet sonra crl olçmüyolar zaten femur kemıgını olcup ordan hesaplıyo doktorlar
2li sonucuma baktım az once 11+4 mus ben gittiğimde 50 mm cıkmıs crl

maşallah ya 21 cm allahnazardan saklasın.. bakalım 21 nisana gitcem ozaman 3 lü yaparlar,şu reyhan yerine daha güleryüzlü vekonuşkan biri gelse ne güzel olur.kocam diyor manyak kadın beni çok korkuttu diyor. doktorumda diyor daha öncee bir kişininde 2,8 çıkmış ouda çok korktmuş dedi ama hiç bişi çıkmada bebekte normla yani dedi. sevmiyorsa yapmasın bu işi

mooncum ya dr içini ferah tut demiş bak canım o yüzden endişelenme bencede

bu test olaylarını hiç anlamıyorum ben daha oralara gelmedik ya araştırmadım da hiç öle bakıyom sizin yazdıklarınıza

ben hamile olduğumu öğrenince hemen gittim kanıma guatırıma baktırdım zaten ayda bir takip ediyordum sonra endokrine gittim ilacımı ayarlattım her ay onada gidicem hatta salı günü nodül varmı yokmu ona bakılacak

acaba başka yaptırmam gereken bişey varmıydı siz bilirsiniz şimdi drda bişey istemedi benden

aslında çoğu kişi 2 li testi yaptırmıyor,yabenim etrafımdakiinsanlar diyim direk 3 lü yaptırıyolar, ama yapılması taraftarıym gerçi yaptırmasam dahamı iyi olurdu onuda bilemedimben kedibeslediğim için gebe kalmadan önce toksaplazma testi yaptırmıştı rubella falan zaten gebelik iin deyince yapıyorlar,onların hepsini yaptırdım, gebelikten sonra şeker,guatr falan onlara baktılar bide ikil test yaptırdım yeni zaten 11-14 haftalarda olluyor cnm şimdilik bu kadarını biliyorum.zaten doktorun vakti gelince yapıcak testleri .

hayır yani bide okumuş o kadar perinatolog olmuş insan daha güvenle gidiyo böyle tepkilerle karşılasınca korkuyo ne gerek var

valla bana da bazen vuruyo böyle içi kıpır kıpır oluyo insanın ama hep foss cıkıyoo iştee

moon ne oldu canım ya geçmişe bakamadım ama üzülmüşsün sanki

elibebesim sen nasılsın canım ne durumdasın sen

Sivatan inan senn için o kadar seviyorum kiii
Allahım ne güzel bi mutluluk
ilacı kullanmadan hamile kaldın sen ne güzel

ben de aynı tas aynı hamam .. bu ay hiç bişi kullanmadım kafama da takmadım
ama olmayacak biliyorum
haziran gibi doktora gitmeyi düşünüyorum yine o kadar...

evet canım doktorlara itimatımız kalmıyo işte ben kızımdan önce iki tane bebeğimi kaybettim ilkimin kalbi durmuştu kürtaj oldum 2. ise kan yoluyla düştü kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde hiç sevinmedi yine aynı olucak diye doktora diyorum önce 2 düşüğüm var bunun düşmemesi için iğne varmış onu yazın diyorum dokor bana buda düşerse diğerine yazarım diyo
tabi ben anında doktorumu değiştirdimgittiğim doktora durumumu anlattım ve bana iğneyi yazdı 5 aya kadar göbekten ve kollarımdan iğne yapıldı zor günlerdi ama çok şükürki kızımı kucağıma ala bildim yani diyeceğim oki eğer doktorunuzdan memnun değil iseniz dokroru değiştirin her doktor aynı olmuyo bazıları ilgili ve açıklayıcı bazılarıda umursamaz vurdum duymaz

evet banada baharda olur ep sanki hayatımdaki bütün herşey çok güzel olacakmış gibi mutluluk kaplar içimi inşallahda öyle olur hepimiz için

illa aradan aylar yıllar gecmesi gerekiyor doktorların bişeyler yapması için ne kadar sacma.. illa 3 düşük olcak ondan sonra mı tedavi edicekler ee benim kaybetttiğim yıllarım ne olcak...
ne kadar acımasızlar..

bahar gelince bebek olmasa da olur hep yaz olsa da hiç bebek düşünmesem heheh...

Azracim hani battaniye demistim ya. Ben onun bir dilimi ordum. 4 parcasi 1 kare oluyor. Ordugumde ahanda bu
Ekliyordum ama telden hata verdi:2:

Dejavu sana yazmistim ama gormedin. Senin adeet duzenin yumurtlaman vs herseyin korunmayi birakince deggisti.acaba pskolojikmi bi gozuksen belki daha farkli olurmu. Belki taamamen stres tetikliyodur

evet canım zaten pikolojim alt üst olmuş gebeliğimi öğrendim kimseye söylemedim bile eşimi bile aramadım nasıl olsa buda düşecek kimseye söylemenin bir alemi yok diyodum ve öğrenince gitmedim bile doktora bekledim arada 1.5 ay geçti öyle gittim doktora doktor bile şaşırdıı ooo büyütmüş gelmişsin dedi üstüne buda düşerse birdahaki gebeliğine veririm diyince beynim döndü umudum kesildi hep içde korkuyla yaşadım 9 ay boyunca Rabbim nasip etti kızımı bana çok şükür evliliğimin 11. yılındayım ve doktorlarla kadın doğumcularla çok fazla haşir neşir oldum şimdi doktorların davranış şeklinden anlıyorum ilgili olup olmadığını şimdiki gittiğim doktorumda iyi özel olmamasına rağmen çok ilgileniyo açıklıyo nedir ne değildir söylüyo

annemle görüştüm sabah sürekli söylüyo bakkızım iyi bir doktor bul tedavini gör die benimle aynı yıl evlenen bir tanıdık vardı onunda bir kızı oldu sonra olmadı tedavi olmuş ve şimdi hamileymiş
Rabbim olmayan ve bebek aşkıyla yanıp tutuşan anneliği ve babalığı hak eden herkese nasip etsin inşallah amin

bişey yoktur inşallah allah korusun

bu arada bugün itibariyle 99 günüm kaldı
artık iki basamaklı sayılardan geriye saymaya başlıcam :18:

birşey kalmamış canım yaa haziranda kucağına alacaksın yani maşallah canım benim sağlıkla gelsin bebeğin.

hepsi annemde bi getirse ekliycem fotolarını,
battaniye bu şekilde yapıyım diyorum Eki Görüntüle 369819

puffy süpermiş bu yaa güle güle kullansın bebeğim çok hamaratsın maşallah benim elimden gelmiyor ki böyle şeyler. Yengeme teslim bebeğimin örgü işleri.

İnşallah Allah malum ediyordur olur canım belli olmaz Allah büyük.. Senenin sonunda alırsın bebeğini kucağına.

canım çok şükür sevindim herşey yolundamış kalp atışları da duyulmuş maşallah yer onu teyzesi.. Günlük için dnr da bulabilirsin canım orada çeşitli günlükler varmış. Alışveriş merkezlerinde de oluyor dnr şubeleri netten bak istersen nerede varmış.

canım bence de sorun yok. Doktor zaten söylemiş hem sorun olsa uyarmaz mı seni. Bunu bilmen için yapılıyor bu testler zaten. Sen yine üçlüyü de yaptırırsın için rahat eder. Merak etme canım içini ferah tut güzelce hamileliği yaşa bunlarla moralini bozma.

Dejavu sana yazmistim ama gormedin. Senin adeet duzenin yumurtlaman vs herseyin korunmayi birakince deggisti.acaba pskolojikmi bi gozuksen belki daha farkli olurmu. Belki taamamen stres tetikliyodur

gördüm hatta cevapta yazdım ama okumadın sanırım. Biz daha çalışmalara tekrar başlamamıştık yılbaşı gecesi bir geldi erken kanama bu aya kadar da öyle devam etti prolaktin az yüksek çıktı 2 hap içtin bir d elh yüksek çıktı bu ay doğum kontrol kullandım zamanında regli olunca ama yumurtlama yine yok prolaktin mi düşmedi acaba bilmiyorum. Dr iki ay dedi ama regl olunca bir ay d.k. hapı içip gidicem doktora artık ne yapacaksa yapsın. Bebekle ilgili kafamı taktığım bir konu yok artık aşılamaya odaklandım zaten yazın da işte annemin rahatsızlığı işten ayrılması falan üst üste geldi onlar etkiledi galiba..

[video=youtube;lkV6B89sRng]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lkV6B89sRng[/video]

aşağıda harman die bir arkadaşımızın adını gördüm ve çooookkk sevdiğim bir türkü geldi aklıma onu paylaşmak istedim

Kızlar biraz gezecektik kocamla çıktık ama serinlemiş hava bende bugün temizlik yaparken camları hep açmıştım üşüdüm sanırım dedim gezemicem üşüdüm ben döndük geldik yine tabii sıcak evden çıkmanın da rolü vardır ama hasta olmak istemiyorum yarın öğle vakti daha sıcakken çıkarız dedik. Yemek yapacakta halim yok dışarıdan söyledik valla daha çamaşırları asıcam yorulmuşum kaldım oturduğum yerde.

slm kızlar ben geldim nasılsınız dejavum nasılsın gülüm

anaamm benim kuzum gelmişş kız hani gelemeyecektin bugün. İyiyiim tatlımm temizlik yaptım ettim daha dolaplar duruyor dün akşam da silemedim bugün başka işlere baktım gzecektik çıktı üşüdüm geri döndüm kaldım öyle ama baya temizlikte yaptım yine de yarın devam edicem. Dolapları da hallederim akşam hemen yemek söyledik gelinde ay üşüyorum balım ya camlar açıktı tümden üşüdüm sanırım. Sen nasılsın balımmm..

oyy kuzucum hem iş yaptın hem üşüdün bak hastalığa davetiye yani meleğim yaaa sıkı giy emi çıkmadığınız iyi olmuş bizde gidecektik bugün ama geç kakltık valla sadece site içinde gezdik alışveriiş yaptık geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…