- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
ya bu aşağıda benim takvimde bebiğin boyu yaklaşık 54 mm yazıyor benim sonuçta 73mm yazıyor crl si sizinki tutuyormukızlar?
valla canım ben en son 17 gün önce gördüm 21 cm di benim ki
bi muddet sonra crl olçmüyolar zaten femur kemıgını olcup ordan hesaplıyo doktorlar
2li sonucuma baktım az once 11+4 mus ben gittiğimde 50 mm cıkmıs crl
ya bugün ikilim vardı cnm ikili testi yapan doktor bizi korkuttu ensemiz 2,6 çıktı ,sınırı geçmemiş ama riskli falan filan dedi sonuçları aldım doktoruma götürdü doktorumda sıkıntı yok herşey normal dedi 3 ün üzeri tehlikeli dedi. içini ferah tut .bişi olmaz dedi hatta 3 olup normal olan bisürü bebek var dedi.3,5 falan olsaydı dedi zaten ben sizi hemen uyarırdım dedi öylecnm moralim aceyip bozuktuda doktar ve topikarkadaşlarım sağolsun rahatlaım biraz.
mooncum ya dr içini ferah tut demiş bak canım o yüzden endişelenme bencede
bu test olaylarını hiç anlamıyorum ben daha oralara gelmedik ya araştırmadım da hiç öle bakıyom sizin yazdıklarınıza
ben hamile olduğumu öğrenince hemen gittim kanıma guatırıma baktırdım zaten ayda bir takip ediyordum sonra endokrine gittim ilacımı ayarlattım her ay onada gidicem hatta salı günü nodül varmı yokmu ona bakılacak
acaba başka yaptırmam gereken bişey varmıydı siz bilirsiniz şimdi drda bişey istemedi benden
maşallah ya 21 cm allahnazardan saklasın.. bakalım 21 nisana gitcem ozaman 3 lü yaparlar,şu reyhan yerine daha güleryüzlü vekonuşkan biri gelse ne güzel olur.kocam diyor manyak kadın beni çok korkuttu diyor. doktorumda diyor daha öncee bir kişininde 2,8 çıkmış ouda çok korktmuş dedi ama hiç bişi çıkmada bebekte normla yani dedi. sevmiyorsa yapmasın bu işi
ya ben ya kafayı sıyırdım yada bahar beni fena çarptı:111::111::111::111::111:
sabhtan beri sanki bu ay bebğim olacakmış gibi hesaplamalar yapıyorum
hatta doğum yapacağım gün bile belli 18 aralık 2012 salı günü
ahhhh ne içç çektim ama gerçek olurmuki :44:
kızlar merhabaaa ben doktordan geldim şimdii
bebişimin kalp atışlarını duydum Rabbime şükür
ben sata göre 7+4 sanıyodum ama ultrasonda 6+5 olduğunu gördük dr amcamızda öyle dedi ama bi sorun yok gayet sağlıklı hamileliğin dedi
sarı akıntı için bişey vermedi ve o bişeyler dedi ama ben unuttum valla o heyecanla çünkü çok korkuyordum içeri girerken
Rabbime hamd olsun ki mutlu çıktım bebişimi gördüm kalbini dinledim bidahaki randevumuz 3 hafta sonra
drdan çıkınca günlük aradım birsürü mağazada ama bulamadım eşim ben sana alcam en güzelini merak etme dedi eve geri döndüm
şimdilik bu kadar benden
moon ne oldu canım ya geçmişe bakamadım ama üzülmüşsün sanki
elibebesim sen nasılsın canım ne durumdasın sen
evet canım doktorlara itimatımız kalmıyo işte ben kızımdan önce iki tane bebeğimi kaybettim ilkimin kalbi durmuştu kürtaj oldum 2. ise kan yoluyla düştü kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde hiç sevinmedi yine aynı olucak diye doktora diyorum önce 2 düşüğüm var bunun düşmemesi için iğne varmış onu yazın diyorum dokor bana buda düşerse diğerine yazarım diyoallah allah ya hemen alalım demişler ne kolay , söylüyorlar ya allahım vicdanlı işini bilen doktorlarla karşılaştırsınb.maşalla bebişe ya allahım sağlık sıhat versin sağolun kızlar kafam dağıldı moralimçok bozuktu
valla bana da bazen vuruyo böyle içi kıpır kıpır oluyo insanın ama hep foss cıkıyoo iştee
Sivatan inan senn için o kadar seviyorum kiii
Allahım ne güzel bi mutluluk
ilacı kullanmadan hamile kaldın sen ne güzel
ben de aynı tas aynı hamam .. bu ay hiç bişi kullanmadım kafama da takmadım
ama olmayacak biliyorum
haziran gibi doktora gitmeyi düşünüyorum yine o kadar...
evet canım doktorlara itimatımız kalmıyo işte ben kızımdan önce iki tane bebeğimi kaybettim ilkimin kalbi durmuştu kürtaj oldum 2. ise kan yoluyla düştü kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde hiç sevinmedi yine aynı olucak diye doktora diyorum önce 2 düşüğüm var bunun düşmemesi için iğne varmış onu yazın diyorum dokor bana buda düşerse diğerine yazarım diyo
tabi ben anında doktorumu değiştirdimgittiğim doktora durumumu anlattım ve bana iğneyi yazdı 5 aya kadar göbekten ve kollarımdan iğne yapıldı zor günlerdi ama çok şükürki kızımı kucağıma ala bildimyani diyeceğim oki eğer doktorunuzdan memnun değil iseniz dokroru değiştirin her doktor aynı olmuyo bazıları ilgili ve açıklayıcı bazılarıda umursamaz vurdum duymaz
evet banada baharda olur ep sanki hayatımdaki bütün herşey çok güzel olacakmış gibi mutluluk kaplar içimi inşallahda öyle olur hepimiz için
Azracim hani battaniye demistim ya. Ben onun bir dilimi ordum. 4 parcasi 1 kare oluyor. Ordugumde ahanda bu
Ekliyordum ama telden hata verdi:2:
illa aradan aylar yıllar gecmesi gerekiyor doktorların bişeyler yapması için ne kadar sacma.. illa 3 düşük olcak ondan sonra mı tedavi edicekler ee benim kaybetttiğim yıllarım ne olcak...
ne kadar acımasızlar..
bahar gelince bebek olmasa da olur hep yaz olsa da hiç bebek düşünmesem heheh...
bişey yoktur inşallah allah korusun
bu arada bugün itibariyle 99 günüm kaldı
artık iki basamaklı sayılardan geriye saymaya başlıcam :18:
hepsi annemde bi getirse ekliycem fotolarını,
battaniye bu şekilde yapıyım diyorum Eki Görüntüle 369819
ya ben ya kafayı sıyırdım yada bahar beni fena çarptı:111::111::111::111::111:
sabhtan beri sanki bu ay bebğim olacakmış gibi hesaplamalar yapıyorum
hatta doğum yapacağım gün bile belli 18 aralık 2012 salı günü
ahhhh ne içç çektim ama gerçek olurmuki :44:
kızlar merhabaaa ben doktordan geldim şimdii
bebişimin kalp atışlarını duydum Rabbime şükür
ben sata göre 7+4 sanıyodum ama ultrasonda 6+5 olduğunu gördük dr amcamızda öyle dedi ama bi sorun yok gayet sağlıklı hamileliğin dedi
sarı akıntı için bişey vermedi ve o bişeyler dedi ama ben unuttum valla o heyecanla çünkü çok korkuyordum içeri girerken
Rabbime hamd olsun ki mutlu çıktım bebişimi gördüm kalbini dinledim bidahaki randevumuz 3 hafta sonra
drdan çıkınca günlük aradım birsürü mağazada ama bulamadım eşim ben sana alcam en güzelini merak etme dedi eve geri döndüm
şimdilik bu kadar benden
ya bugün ikilim vardı cnm ikili testi yapan doktor bizi korkuttu ensemiz 2,6 çıktı ,sınırı geçmemiş ama riskli falan filan dedi sonuçları aldım doktoruma götürdü doktorumda sıkıntı yok herşey normal dedi 3 ün üzeri tehlikeli dedi. içini ferah tut .bişi olmaz dedi hatta 3 olup normal olan bisürü bebek var dedi.3,5 falan olsaydı dedi zaten ben sizi hemen uyarırdım dedi öylecnm moralim aceyip bozuktuda doktar ve topikarkadaşlarım sağolsun rahatlaım biraz.
Dejavu sana yazmistim ama gormedin. Senin adeet duzenin yumurtlaman vs herseyin korunmayi birakince deggisti.acaba pskolojikmi bi gozuksen belki daha farkli olurmu. Belki taamamen stres tetikliyodur
slm kızlar ben geldim nasılsınız dejavum nasılsın gülüm
Kızlar biraz gezecektik kocamla çıktık ama serinlemiş hava bende bugün temizlik yaparken camları hep açmıştım üşüdüm sanırım dedim gezemicem üşüdüm ben döndük geldik yine tabii sıcak evden çıkmanın da rolü vardır ama hasta olmak istemiyorum yarın öğle vakti daha sıcakken çıkarız dedik. Yemek yapacakta halim yok dışarıdan söyledik valla daha çamaşırları asıcam yorulmuşum kaldım oturduğum yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?