Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Dejavu okudum simdi. Bende asilamay kendimi sartladigim ay hamile kalmistim hatirlatirim :)
Orguyede basladim bakalim. Insallah benim ordugumde oyle olur :)

kuzucum eşim banyoya girdi bende bakayım dedim maça gidecek zati akşamda burdayım amann bak dikkat et bol bol meyve yeki hastalığa karşı koruma olsun yoksa bu kadar soğuk yedin bak hasta olursun haaa bende iyi sayılırım belim ağrıyo kasıklarımda kramplar oluyo birde göğüslerim omuzlarımdan başlayıp da göğüslerime öyle çok saran yeşil damarlar çıkmışki acaba neden bilgin varmı meleğim hayıt mı yaptı drsin göğüs için diyenler var araştırdımda :44::44:

Dejavu okudum simdi. Bende asilamay kendimi sartladigim ay hamile kalmistim hatirlatirim :)
Orguyede basladim bakalim. Insallah benim ordugumde oyle olur :)

puffy birşey sorucam sana kuzum sen hayıt kullandınmı hiç yada hayıt göğüslerde yeşil damarlar çıkarırmı ama çok fazla böyle omuzlardan başlıyo ucuna kadar sarıyo bu hayıtı göğüsler için veriyolarmış bir ilgin varmı canım bneim

Canim kullandim. Ilk ay yemyesil damarlar olmustu. O ay kan sonucum 3410.83 cikmisti hatirlarsan. Hatta yan etkiside suan gobusumde :)

Canim kullandim. Ilk ay yemyesil damarlar olmustu. O ay kan sonucum 3410.83 cikmisti hatirlarsan. Hatta yan etkiside suan gobusumde :)
anammmm ciddimisin hayıtla olduğunu hatırlayamadım kusuruma bakma balım benimde şuan öyle önceden olan damarlarda var o değil ama yeni çıktılar bugün farkettim ki hep bakarım bugün gördüm çok fazla ama sanki yosun bağlamışım gibi hani her zaman adet belirtilerimde göğüslerim acırdı şimdi yanlarda acıma yok sadece uçları geniledi sızlıyo kaşınıyo birde arada sancı giriyo sanki kalbim ağrıyo gibi anlamadımki nedir inş bebektendir ama hüsrana uğramamak için konduramıyorum hayırlısı olsun inş sağolasın canım benim cevabın iiçin
selamlar kuzucukjlar nasılsıız bakim. güzel haberler varmı. aman cok yorulmusum alısveriş merkezini yine cok dolasmısım ya.

hoşgeldin melisam nasılsın gülüm benim sendemi yoruldun bacım yaaa

iyii canım süper biizm yemek geldi yiyeyim çamaşırları asayım kaçta başlıyor ki maç gel kuzum fırsat bu fırsat dimi. İnşallah hamişsindir kuzum ya çok güzel bir belirti yeşil damarlar olması ama yine de ümit vermiyim. Nasıl sevinirim bir bilsenn... Hadi ben kaçtım öpüyorum canımmm... Gelicem yinee..

hoşgeldin böreğim çöreğim canım kuzum nasılsın balım

iyim aşkım akşam yemeğini yedik herkes kendi köşesine cekilde oyun edelisi kocişim telefonda şuan kapsama alanı dışında beni bi süre rahatsız etmez sanırım bende solugu burda aldım sizi özledim anacımmmmm

kızlar ben burda yeniyim , biz de bikaç aydır bebek istiyoruz . geç evlendik , artık yaş gelip geçmeden olsun istiyorum ama hayırlısı tabii. bu ay atlamadık günleri ama nasip işte yine olmadı. geldi kırmızılar ( hayırlısı tabii ama dualarınızı bekliyorum. inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar bağışlar Rabbim.
bi de sabah saatleri verimli diorlar ama çalıştığım için zaten gün içinde yorgunluk, kalkamıorum bi türlü.
son bişey daha ,,çörekotu bal-tarçın yiyen var mı aranızda , ii olduğunu söylüyorlar... hoşçakalın hepiniz...

he ya ayakklarım zonkluyo vallahi.
kıs bende kücücük bi damar cıktı .kahverengi kısmında bitek.
ole ouzdan falan gelmiyo. yanı memişin beyaz kısımşlarında bişi yok. AMA BEN COK AZ KULLANDIM CANIM HAPI. gec basladım klomen kullanıyodum ya o bitince basladım dünde son içtim.

evet balım fırsat bu fırsat 8 de başlıyo maç sen git yee afiyet bal şeker olsun meleğim inş bebektendir ama deeiğin gibi kaptıramıyorum kendimi bilmezmiyim sevineceğini canımıniçi teysezisin sen kaç tane teyzesi olucak eğer bebeişim olursa çok şanslı olur eminim görürüşürüz aşkımmmmmmmmmmmmmm

oh afiyet bal şeker olsun bıraksın seni sen gel buraya hep burda ol emi canımıniçi

kocişi arkadaşları maç izlemek için çağırdı gitmiyooo uyuzzz evde totem yapacak :)

slm kızlar nasılsınız ammada kaynatmışsınızzzz gene

Son düzenleme:

heee bol bol dinlen balım oz ama yap bir kahve valla bende yosu tutmuşum gibi çıktılar korktuk eşimle bir an hastalıkmı var diye hayıttan olabilir dedim içme dedi dahaa

canım olmadı diye sakın pes etme ben inanıyorumki rabbim bizede tattıracak o duyguyu yeterki biz sabırla ve asla isyan etmeden
ona yalvaralım bıkmadan yıılmadan umudumuzu yitirmeden istemeye devam edicez tatlım ins allahım ins bizide bebiş sahibi olanlardan eyler aratmadan...bende cok duydum sabahları spermler daha dinlenmiş oluyomuş ve daha yogun oluyomuş o yüzden bu vakitlerde vakit buldukca halvete canım.....gülüm ben bu ay ilk defa kullanmaya başladım bal ç.otu ve tarcını bakalım sonucu yaşayarak görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…