slm kızlar nasılsınız ammada kaynatmışsınızzzz gene
evet balım fırsat bu fırsat 8 de başlıyo maç sen git yee afiyet bal şeker olsun meleğim inş bebektendir ama deeiğin gibi kaptıramıyorum kendimi bilmezmiyim sevineceğini canımıniçi teysezisin sen kaç tane teyzesi olucak eğer bebeişim olursa çok şanslı olur eminim görürüşürüz aşkımmmmmmmmmmmmmm
oh afiyet bal şeker olsun bıraksın seni sen gel buraya hep burda ol emi canımıniçi
iyim aşkım akşam yemeğini yedik herkes kendi köşesine cekilde oyun edelisi kocişim telefonda şuan kapsama alanı dışında beni bi süre rahatsız etmez sanırım bende solugu burda aldım sizi özledim anacımmmmm
canım olmadı diye sakın pes etme ben inanıyorumki rabbim bizede tattıracak o duyguyu yeterki biz sabırla ve asla isyan etmeden
ona yalvaralım bıkmadan yıılmadan umudumuzu yitirmeden istemeye devam edicez tatlım ins allahım ins bizide bebiş sahibi olanlardan eyler aratmadan...bende cok duydum sabahları spermler daha dinlenmiş oluyomuş ve daha yogun oluyomuş o yüzden bu vakitlerde vakit buldukca halvete canım.....gülüm ben bu ay ilk defa kullanmaya başladım bal ç.otu ve tarcını bakalım sonucu yaşayarak görücez
hoşgldinn balım benim nasılsınnn kuzucum
güle güle canımkıslar cıkmak zorundayım yemek yapcam hadi öptüğm aksam girerim diziden sonra öptüm hepinizi
kocişi arkadaşları maç izlemek için çağırdı gitmiyooo uyuzzz evde totem yapacak :)
hoşgeldn karakızım nasılsın bakalım canım sizin oralar hala karlımı balım yaaslm kızlar nasılsınız ammada kaynatmışsınızzzz gene
selamlar
geçmişe baktım geldim de
sivatancım gözün aydın kalp atışını duymuşsun
moon ölçüm sonuçlarına hiç takılma milimetrik ölçümler zaten onlar
hem zor ölçtü diyorsun doğru ölçtüğü bile belli değil
hem sınırın altında
hiçbişey çıkmıcak bak görürsün
benim de oğlum bugn pek bi hareketsiz
hiç hareket etti mi onu bile bilmiyorum :18:
hoşgeldn karakızım nasılsın bakalım canım sizin oralar hala karlımı balım yaa
ferda göbüşüne tak tak 2 vur belki bgn uykusu gelmiştir bebişin ondan hareket etmiyodur
heee o zaman sen maç başladığında olmıycaksın deseneyok canım bizimki gitmiyo dışarı netten izliycekmiş bana yavaş yavaş topukla der gbi bakıp bakıp duruyo ama henüz bişe demedi maça yakın bi hamle yapıcak sanırım
bende iyi sayılırım kuzucum merakla bekliyorum son günüm yarın pazartesi gelecekmi bakıcaz sanki erken gelicek gibi hissediyorum bazen ama baakalım hayırlısı olsun inşhoşbuldukk tatlımmm iyimmm sen nasılsınn kırmızılarrr ne durumda
inş canım benim iinş sağolasın Allah razı olsun bekliyip görücez yarınım kaldı test yamamak için zor tutuyorum kendimi hayırlısı olsun inşElif insallah sanada yan etkisi bebek olur. Ben hic umutle degildim ama mucize gibi geldi sipam. Darisi basina olsun
hoşgeldn karakızım nasılsın bakalım canım sizin oralar hala karlımı balım yaa
ferda göbüşüne tak tak 2 vur belki bgn uykusu gelmiştir bebişin ondan hareket etmiyodur
başla canım sonuçta rabbim tedavi yöntemlerini bize helal kılıyo önce ona güvenerek sonra yarattığı nimetlere güvenerek bebek isteğimizi sabırla dilemeye devam canım burda ne sıkıntın varsa yardımcı oluruz bildiğimiz kadarıyla herzamn gel başımıın üstünde yerin var umarım burdan bebişin oldugu müjdesinie verirsin bizlere öptüm canımhaklısın tabii, isyan etmemek lazım. ben de başlıcam bakalım bi umut , belki vesile olacak. Allah isteyen her kişye nasip etsin , özelden de konusmak isterdim bikaçınızla ama msj hakkım yokmuş 100 msj atmadıkça . böle saçma şey de duymadım. neyse yazarım burdan yine , sen de gelişmeleri yaz belki de verimli olacak bu çörekotu davası bize. kib. fıstıklar
hoşbulduk canımm iyimmm sen nasılsınızzz kız burda kar yokta cok sogukkk evın içinde bıle uşuyoruzz
ayyyy o dert bende de var telde oyun manyagı olmuş kocammm
valla canım bende deli oluyorum bide bizimki iştede oynuyo oyun, arıyorum teli kapalı neymiş efendim şarjı bitmiş
o oyuna şarjmı dayanır kızıyorum bende ama dinleyen kim
kız benımde aynı gece hyataga gırdımı hemen oyun oynar takı uykusu gelınceye kadar bak şimdi gene oynuyooo
kocişi arkadaşları maç izlemek için çağırdı gitmiyooo uyuzzz evde totem yapacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?