Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selamlar
geçmişe baktım geldim de

sivatancım gözün aydın kalp atışını duymuşsun

moon ölçüm sonuçlarına hiç takılma milimetrik ölçümler zaten onlar
hem zor ölçtü diyorsun doğru ölçtüğü bile belli değil
hem sınırın altında
hiçbişey çıkmıcak bak görürsün

benim de oğlum bugn pek bi hareketsiz
hiç hareket etti mi onu bile bilmiyorum :18:

yok canım bizimki gitmiyo dışarı netten izliycekmiş bana yavaş yavaş topukla der gbi bakıp bakıp duruyo ama henüz bişe demedi maça yakın bi hamle yapıcak sanırım

ayyyy o dert bende de var telde oyun manyagı olmuş kocammm

haklısın tabii, isyan etmemek lazım. ben de başlıcam bakalım bi umut , belki vesile olacak. Allah isteyen her kişye nasip etsin , özelden de konusmak isterdim bikaçınızla ama msj hakkım yokmuş 100 msj atmadıkça . böle saçma şey de duymadım. neyse yazarım burdan yine , sen de gelişmeleri yaz belki de verimli olacak bu çörekotu davası bize. kib. fıstıklar

Elif insallah sanada yan etkisi bebek olur. Ben hic umutle degildim ama mucize gibi geldi sipam. Darisi basina olsun

slm kızlar nasılsınız ammada kaynatmışsınızzzz gene
hoşgeldn karakızım nasılsın bakalım canım sizin oralar hala karlımı balım yaa

ferda göbüşüne tak tak 2 vur belki bgn uykusu gelmiştir bebişin ondan hareket etmiyodur

Babamiz geldi sayilir.. oglumuzu gormeye gidiyoruz, aklim macta ikna edersem en azindan bir cafeye gideriz maci izleriz oglumun ilk derbisi olsun. Yasasin ya bir fenerbahceli daha dunyaya getiricem ve bunun icin o kadar gururluyumki

ferda göbüşüne tak tak 2 vur belki bgn uykusu gelmiştir bebişin ondan hareket etmiyodur

hoşbulduk canımm iyimmm sen nasılsınızzz kız burda kar yokta cok sogukkk evın içinde bıle uşuyoruzz

yok canım bizimki gitmiyo dışarı netten izliycekmiş bana yavaş yavaş topukla der gbi bakıp bakıp duruyo ama henüz bişe demedi maça yakın bi hamle yapıcak sanırım
heee o zaman sen maç başladığında olmıycaksın desene
hoşbuldukk tatlımmm iyimmm sen nasılsınn kırmızılarrr ne durumda
bende iyi sayılırım kuzucum merakla bekliyorum son günüm yarın pazartesi gelecekmi bakıcaz sanki erken gelicek gibi hissediyorum bazen ama baakalım hayırlısı olsun inş
Elif insallah sanada yan etkisi bebek olur. Ben hic umutle degildim ama mucize gibi geldi sipam. Darisi basina olsun
inş canım benim iinş sağolasın Allah razı olsun bekliyip görücez yarınım kaldı test yamamak için zor tutuyorum kendimi hayırlısı olsun inş

kızlar ben bir banyoya girip geliyorum gitmeyin bir yere emi 15 dk burdayım görüşütrüz

başla canım sonuçta rabbim tedavi yöntemlerini bize helal kılıyo önce ona güvenerek sonra yarattığı nimetlere güvenerek bebek isteğimizi sabırla dilemeye devam canım burda ne sıkıntın varsa yardımcı oluruz bildiğimiz kadarıyla herzamn gel başımıın üstünde yerin var umarım burdan bebişin oldugu müjdesinie verirsin bizlere öptüm canım
hoşbulduk canımm iyimmm sen nasılsınızzz kız burda kar yokta cok sogukkk evın içinde bıle uşuyoruzz

bende iyim canım ist a bugn yaz geldi ama ben yazı evde geçirdim yahu cıkamadım dışarı
aksamları bizim buralarda buz canım nese önümüz yaz benm tesellimde bu

ferda canım sevdıgı seylerden ye yada bıraz yavasca vur uyansın uyuyorsa

valla canım bende deli oluyorum bide bizimki iştede oynuyo oyun, arıyorum teli kapalı neymiş efendim şarjı bitmiş
o oyuna şarjmı dayanır kızıyorum bende ama dinleyen kim

kız benımde aynı gece hyataga gırdımı hemen oyun oynar takı uykusu gelınceye kadar bak şimdi gene oynuyooo

kız benımde aynı gece hyataga gırdımı hemen oyun oynar takı uykusu gelınceye kadar bak şimdi gene oynuyooo

kız valla benmkide öyle canım bizim kocişler aynı kafa gercekten aşkm gece banada diyo hadi yarışalım tabu filan yüklemiş la havle ....

kocişi arkadaşları maç izlemek için çağırdı gitmiyooo uyuzzz evde totem yapacak :)

tutuyor mu totem bari.. Benim kadeşimde koyu fenerli ben beşiktaşlıyım aslında baba tarafım sırf fenerli ama kardeşim o yüzden fenerli değil zaten küçüktü fanatik olacak kadar büyük değildi annemle babam ayrıldığında.Annemin arkadaşı fenerli top almıştı fenerli ol demişti o da sürekli takım değğiştiriyordu zaten fenerli oldu. Bende küçükken babam durumundan fenerliydim. Annenim bir arkadaşı vardı o zaman beşiktaşlı olmam için herşeyi yapardı parka götürürüm derdi, börek kek yapıp getirirdi dönmezdim ama kanserden vefat etti ve ben o gün bugün beşiktaşlıyım. Kardeşim de evde seyreder ve anneme izler illa ne zaman annemle izlesem ve annem gol olacak dese gol oluyor diyor bir de annemi hep aynı koltuğa oturtuyormuş o akşam yeniyorlarmış annem evde yoksa dayımlardaysa ya da annem orada oturmuyorsa maçla ilgilenmiyorsa kardeşim naparsa yapsın yeniliyorlarmış ilginç dimi bu da bir çeşit totem işte..

Kızlar ben beşiktaşlıyım ama gs nin yenmesini isterim aslında da kardeşim de çok üzülür feneri hiç sevmem sanırım babamla da bağları kopardığım için olabilir. Kardeşim öyle fanatikti ki bir zamanlar. Ergenlik çağlarında 16 yaşındayken dışarda maç izlemişti Rize'ye yenilmişlerdi kıştı işte odanın kapısı kapalı camlıydı da kapı. Elini attığı gibi camdan içeri girdi kolu. Şangır diye aşağı indi. O an anlamadık bir fırladık kolu yarılmış kemikleri gözüküyordu o da çok korktu o an kan bile gelmiyordu birden her yer göl oldu. hemen hastaneye götürdük bir taksi bile geçmiyor caddeden her dk olur normalde bekle bekle yok neyse sonunda gittik. Tam 2.5 saatte dikildi ucuz yırtmış çok az kalmış damara. Şimdi kocaman izi kaldı tabi.. Artık öyle değil neyse ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…