Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Günaydın cnm..valla ben herzaman ki gbi halvetten sonra sızmışım..eee akşamın körü temizlik yapıp cam silersem olacağı budur..sanada iyi fazarlar datlummmm...

günaydın kuşum..nasılsın? Allah Allah biraz erken regl için.neden öyle oldu ki cnm?yerleşme kanaması olabilir mi?ayyy inşallah..

kızlarrr ben geldimmm...
2 gündür yatıyorum adet sancım çok fazla olduu...
kıvrandım durdumm...

şimdi daha iyiyimm...

öğlen uğramaya çalışırımm..
öpüyorum hepinizi...

datlum günaydın..geçmiş olsun..dün gece aklıma geldin eda neden yok diye valla..
bende çok sancılı geçiriyordum resmen komalık oluyordum..ama tedaviden beri artık ağrım olmuyor nedense..
öpüyorum seni çabuk gelll özlettin

iyiim canım sen nasılsın bende anlamadım cok az ama cok acık pembe adetime daha 2hafta var bukadar erken adet olmam sanırsam..inş yerleşme kanamasıdır hayırlısıyla inş....

Son düzenleme:
iyiim canım sen nasılsın bende anlamadım cok az ama cok acık pembe renk adetime daha 2hafta var bukadar erken adet olmam sanırsam..inş yerleşme kanamasıdır hayırlısıyla inş....

o kesinlikle adet kanaması değildir bence..seni umutlandırmakta istemiyorum cnm..inşallahhh inşallahhhh hamilesindirrrrr..bnm göğüste hafif sızlamalar olmaya başladı..heralde bu ayda gelmedi bu bebecik

o kesinlikle adet kanaması değildir bence..seni umutlandırmakta istemiyorum cnm..inşallahhh inşallahhhh hamilesindirrrrr..bnm göğüste hafif sızlamalar olmaya başladı..heralde bu ayda gelmedi bu bebecik

inş canım hayırlısı bakalım seninde gelir bu ay bebişin inşşşş adetine cok daha var mı canım belki bebeiş var ondan olabilir inş....

merhaba arkidişler
çok zamandır okuyorum bu başlığı, yani nerdeyse en baştan başlayıp bu güne kadar okudum yorumları:)) başka başlıkları da hatmettim ama çok faydasını gördüm iyi ki varsınız.. sayenizde ovulasyon testiydi erken gebelik tesdiydi her bişiii öğrendim ve de hemen uygulamaya başladım.
öncelikle kendimi anlatayım; 7 yıllık evliyim uzuuuuunca bir planlamanın ardından iki ay önce bebiş istediğimize karar verdik:))) geçen ay olmadı (nasılda emindim olacağından hemi de bütün erken gebelik belirtileri vardı sonra anladık psikoloji insana ne oyunlar oynarmış:26:) bu ay gayet bilimsel tekniklerle ilerliyoruz bakem:))
umarım bilim bize yardım eder:)))
hepimizin kucakları bebişle dolsun umarım...

bu arada geçmişimde bi de düşük var, plansız gebelik( istemezsen olur ya işte) 6 buçuk haftalıkken durdu kürtajla sonlandı..

bu arada geçmişimde bi de düşük var, plansız gebelik( istemezsen olur ya işte) 6 buçuk haftalıkken durdu kürtajla sonlandı..

hoşgeldin cnm aramıza...çook geçmiş olsun.inşallah sende alırsın hayırlısıyla bebişini kucağına cnmmm..

kuzenimm

hee ben 5te yattım ve halvet yalan oldu yaw :26:

neyse birazdan yapiciim halvetimi diye umuyorum

miyabaaaa

demek bilimsel yöntemler vede teknikler he

hoşgeldinaramıza
bat kaç? yazalım listeye

kuzenimm

miyabaaaa

hoşgeldinaramıza
bat kaç? yazalım listeye

Öğlen halveti

Akşam çok apar topar kapattım kuzen kusura bakma Oysa daha söyleyeceğim çok şey vardı:97:

kuzenimm

miyabaaaa

hoşgeldinaramıza
bat kaç? yazalım listeye

nbr kuş????

ee tabi 5 e kadar kaynatmışsınız maşallah..o saatten sonra can mi dayanır???

nbr kuş????

ee tabi 5 e kadar kaynatmışsınız maşallah..o saatten sonra can mi dayanır???

ay yazık ya benimki ben yatarken görev bilinciyle uyandı,hadi aşkum didi amma bende hal yokudu malisif kızdım gendüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…