Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

günaydın cnmmm...nasılsın??

iyiyim canım reglim kısa sürüyor allahtan 3. gün bitiyor yarını bekliyorum bitsin diye...

miyabaaa
aysunsedatın gebelik testinde 2. çizgi çıktı

16.gündü..
birazdan çağırcam halvetlümü halvete

aaa evet onu görmüştüm tekrar yapmadı ama dimi???

kızlar ben de ovulasyon testi alayım diorum ne dersiniz???

hadi bakalım rastgele o zaman ..tam 12den inşallahhhhh

benim memuşlar şişti acıyu,bide koltuk altımda bezeler var 2 adet.. (ama önemsiz.. )regle yakın onlar da şişer acırdı..onlar da acıyu
ama reglime daha çoookkk varrr

Son düzenleme:

ne güzel keşke bnmkide 3 gün sürse yaaa..bnmki 6 gün hatta bazen 7.ye bile sarkabiliyor..amannn keşke 3 gün olsun diyorum birde..hiç olmayalım 9 ay inşallahhhhhh

iyiyim canım reglim kısa sürüyor allahtan 3. gün bitiyor yarını bekliyorum bitsin diye...

aaa evet onu görmüştüm tekrar yapmadı ama dimi???

kızlar ben de ovulasyon testi alayım diorum ne dersiniz???

başka haber yok aysundan..

al evet..
bu ayım da pas geçerse bende alıciim :97:

Son düzenleme:
benim memuşlar şişti acıyu,bide koltuk altımda bezeler var 2 adet.. (ama önemsiz.. )regle yakın onlar da şişer acırdı..onlar da acıyu
ama reglime daha çoookkk varrr

yumurtluyorsundur belki cnm..bnmde yumurtlarken şişer acıcık...ama yumurtlamam geçti bnm...şuan regl yüzünden şişler inşallah olmayız bu ay yaa..gelsin şu sıpa artıkkkkkkk

başka haber yok aysundan..

al evet..
bu ayım da pas geçerse bende aliciim :97:

bende alıcam ya ondan..ama nasıl bişi o..kardeşimde söledi al abla diye bi arkadaşı kalmış o testle

birkerette mi kullanıo kaç tane almam lazım??

yumurtluyorsundur belki cnm..bnmde yumurtlarken şişer acıcık...ama yumurtlamam geçti bnm...şuan regl yüzünden şişler inşallah olmayız bu ay yaa..gelsin şu sıpa artıkkkkkkk

16.gün mü yımırtladım ben ya :26:

25 ovulasyon test 5 gebelik olarak mı alsam 30 ovulasyon mu alsam aynı fiyat kararsız kaldım

hangi marka bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…