günaydın herkeslere
hava bugün güzel görünüyor ankarada güneş var
biz de dışarı çıkacağız inşallah
belki biraz da yürüyüş yaparız iyi olur
hava güzel olunca da erkenden uyanıyor insan
gerçi saatler alınınca ne olur tekrar bilinmez ama
bugün itibariyle hamileliğin 3. trimesterine girmiş bulunuyorum
yolum açık olsun
gunaydın kızlar ıyı pazarlar hava guneslı benım içim bulutlu eşiminde işi cıktı yalnız basıma kalktım kahvaltı bıle yapmadım hala içim daralyo kırmızılar gelmek uzere gelsınde bnede rahatlıyım ıkıncıte start verıcekmı bakalım doktor bende bole gununuz guzel gecsin
canım ev almadım
575 kıram benım ve ev eskı
bende 600 vereyım pırıl pırıl eve cıkayım dıyorum
bıde dogalgaz dösencek buraya heryer kırılcak hatta mutfak dolabı cok yukarda dıye ınecekmıs falan onla ugrasacagıma yenı eve cıkalım dıyoruz
ev sahıbını esım sımdı zor durdurdu esım hamıle temızlıgı ıle ugrasamaz falan dedı yaza ertelettı zorla hatta kadın mart sonunda kömur bıtıyor kalorıferler yanmıcak dedı bızde elektrıklı ıle ısınırız dedık napalım
umarım blöf yapmıstır kömur bıtmez:))
şimdi okula 5 dk evım yıne bu mahalleden olursa cok sevınırım burda ev bulmakda dert gecı
nısan sonunda aramaya baslıcaz ne zaman bulursak cıkarız artık
nısanda esım 2 hafta ıl dısına cıkıyorda oyuzden taaa sonuna kaldı o gelınce arayacagız
annem kayınvalıdem gelırler canım ama yınede banada kalır bır suru ıs
hayırlısı ıle yerlesseydım ev bulupta
dejavummm hoşgeldin gülüm nasılsın
canımm nsılsın.. Ay sorma başıma geleni gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Şimdi eşim tv de birşey izlicem dedi oturma odasına kurduk masayı yere de softa örtüsü serdim. Yedik çay keyfi yapıyordum. O aada eşim telde alarm ayarlamış o çaldı eşimde aceleyle kapatayım derken bir takıldı masanın üzerindeki herşey yerde bir an inanamadım yanii. Neyse ki yerde sofra bezi de vardı da zeytindeki yağlar falan örtü üzerinde kaldı ama her yerde zeytinler, peynirler kabus gibiydi daha çok çay geldi halıya. Hemen topladık ksla hlı ile sildim hemen müdahale edildiği için çıktı sonra da kaptırdım tüm halıyı sildim bahane oldu. Daha mutfak dolaplarıın silicem eşimde yardım ediyor sonra çıkarız biraz dışarı. Annemlerde taşınmış girmişler eve ben sabah erkenden kalktım uyuyamadım aradım sonra biraz önce de girmişler işte. Neyse şanslarına hava da güzel.. Akşama doğru yine gelirim artık canım... Öpüyorum çok birtanemm..
anammmm güya keyif edecektin haa gülüm neyse bahane olmuş dediğin gibi ama gözümde canlandırdımda şimdi o halinizi gerçekten sıkıntılı olmuş be meleğim bizde hep yerde yeriz mutfakta masamız var ama misafir geldikçe kullanırız yoksa orta sehpamızın üzerinde yeriz her zaman bende iyi sayılırım sol göğsüm çok ağrıyo kalbim sıkışıyo gibi geçiyo sonra belim ağrıyo kasıklarım felaket dün gce öyle bir akıntı geldiki sanırsın yumurtladım ama krem renginde şimdide beyaz parlak şekilde geliyo biraz canım sıkkın nedirbilemiyorum bebek varmı yokmu diye düşünmekten kafayı yedim test yapsammı diye düşünüyorum çıkarmıki diyorum aman neyse gülüm annenlerin taşınmış olması güzel ama yerleşmesi zor olur şimdi Allah kolaylık versin sende çok yorma kendini git bugün eşinle bir güzel gez keyif yap emi tatlım bugün senin olsun akşama geldiğinde bomba gibi götmek istiyorum seni öpüyorum bende canımıniçi
valla öyle neyse hemen sildim yaaa.. Dolapları da sileyim de bitsin işim şimdilik bugünün kalanını da eşime ayırmak istiyorum. Canım inşallah bebiş vardır bak gebe olanların çoğunda akıntı vardı. Senden de umutluyum bu ay ne yalan diyim. Laf olsun diye değil yani ama umut vermek istemem yine de. Yok bugün yapma yarın sabah ilk idrarla yap testini canım inşallah kırmızılar gelmez. Güzel haber versen de halay çeksek kız.. Tamam akşam bomba gibi gelicem...
valla bende umutlu gibiyim ama bu umut istediğim içinmi duygularımmı böyle ayıramıyorum balım keşke hayırlısı ne ise o olsun inş bacaklarıma vuruyo adetim yarın bugün değil meleğim yarında yapsam çıkarmıki amnnn çok zor beklemesi hadi bekledim diyelim ya adet olursam nasıl hüsran oluyo gerçi olursamda doktora gidicem önce hormon testimi yeniliycem sonrada rahim filmi ve yumurtalıklara baktırcam bu ağrılar neyin nesi diye hadi sen silde eşini daha fazla bekletme balım iyi gezmeler doya doya gezin emi öpüyoruummmmmmmmmmm
Slm kızlar.
Canım bugün adet gününmü?
Bence varsa çıkar gibi geliyor, ya her zaman söylüyorum ama benimki 6 gün önceden çıkmıştı...
hoşgeldin balım yarın adet günüm yarın sabaha yapayım diyorum ama bilemiyorum korkuyorum ya yoksa ara ara adet olucam gibi sancım oluyo sonra geçiyo senin 6 gün öncemi çıktı gerçekten erken gebelik testimiydi testin adı neydi gülüm :18::18::18:
anladım kuzucum fortal buralarda yok nova bebetıme gibi birkaç daha vardı ama hatırlayamadım şimdi off bilemedimki ne yapsam valla bir yanım boşa heveslenme diyo yok biiosun diyo diğer yanım şu belirtilere takılıyo birde ara sıra adet sancısı vuruyo çok hafif iyice canım sıkılıyo adetim geçikse bile geç yumurtladım kesin ondan geçikir boşa umut ediyorum gibi ama hayırlısı olsun bakalım balım:18::18:Canım ilk etapta bebetıme ile yaptım, o garanti değil dediler.
Sonra şuan tam hatırlayamadım ama fortal diye bir test vardı sanırım onuna yaptım.
Daha koyu çıktı :))
Tabi kana kadar 4 test yaptım :))
naber kızlar nasılsınız?
naber kızlar nasılsınız?
anladım kuzucum fortal buralarda yok nova bebetıme gibi birkaç daha vardı ama hatırlayamadım şimdi off bilemedimki ne yapsam valla bir yanım boşa heveslenme diyo yok biiosun diyo diğer yanım şu belirtilere takılıyo birde ara sıra adet sancısı vuruyo çok hafif iyice canım sıkılıyo adetim geçikse bile geç yumurtladım kesin ondan geçikir boşa umut ediyorum gibi ama hayırlısı olsun bakalım balım:18::18:
Evet geç yumurtlama durumuda var.
Ama ben bekleme taraftarı değilim, yani karakterim böyle, varsada yoksada biran önce öğreneyim isterim.
Ama bu durumu biraz karışık canım yaa, idrarda çıkmayıp adetin gecikse acaba kanda çıkarmı diye umutlanıyor insan.
anladım kuzucum fortal buralarda yok nova bebetıme gibi birkaç daha vardı ama hatırlayamadım şimdi off bilemedimki ne yapsam valla bir yanım boşa heveslenme diyo yok biiosun diyo diğer yanım şu belirtilere takılıyo birde ara sıra adet sancısı vuruyo çok hafif iyice canım sıkılıyo adetim geçikse bile geç yumurtladım kesin ondan geçikir boşa umut ediyorum gibi ama hayırlısı olsun bakalım balım:18::18:
Evet geç yumurtlama durumuda var.
Ama ben bekleme taraftarı değilim, yani karakterim böyle, varsada yoksada biran önce öğreneyim isterim.
Ama bu durumu biraz karışık canım yaa, idrarda çıkmayıp adetin gecikse acaba kanda çıkarmı diye umutlanıyor insan.
aynen öyle gülüm o yüzden karasızım korkuyorum aklım karışıkacele etmiyim takmıyım varsa zaten öğrenicem diyorum sonra bir an oluyo varsada yoksada çıksın diyorum çıkmadığında ya geçç dölelenmeyse diyo umut ediyo ettikçe adet geçikiyo neden bu kadar sabırsız oluyorum ben yaaa
hoşbulduk kızlar dün ikili testim vardı ama stresten cinsiyeti bile sormadık ense kalınlığımız 2,6 çıktı ve ölçmek için epey uğraştı ikili testi yapan doktor bizi çok korkuttu , sonra sonucu kendi doktoruma götürdüm 3 üstünde risk olur dedi biraz rahatlattı ama aceyip cnmız sıkıldı yani sağlıklı olsunda valla umrumda değil kız erkek olması inşallah sorun çıkmaz ama sıpam uyuyordu hep doktorum o yüzdende tam ölçülememiştir dedi bir ara hareketlendi parmak emdi gene uyudu kalp atışlarını falan duyduk rabbime şükürler olsun , umarım herşey yolunda gider
selam kıslar ne habersiniz
sen kendi doktoruna neden gitmedinki balım aman her doktor bir olmuyo şükürler olsunki sorun çıkmamış sağlıklı olsunda cinsiyeti gerçekten önemli değil hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı naip etsin sanada tüm hamilelerimizede balım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?