aynen öyle gülüm o yüzden karasızım korkuyorum aklım karışıkacele etmiyim takmıyım varsa zaten öğrenicem diyorum sonra bir an oluyo varsada yoksada çıksın diyorum çıkmadığında ya geçç dölelenmeyse diyo umut ediyo ettikçe adet geçikiyo neden bu kadar sabırsız oluyorum ben yaaa
Ayy canım yaa, sen sabırsızsan ben ne oluyorum bu durumda bilmiyorum :))
hoşbulduk kızlar dün ikili testim vardı ama stresten cinsiyeti bile sormadık ense kalınlığımız 2,6 çıktı ve ölçmek için epey uğraştı ikili testi yapan doktor bizi çok korkuttu , sonra sonucu kendi doktoruma götürdüm 3 üstünde risk olur dedi biraz rahatlattı ama aceyip cnmız sıkıldı yani sağlıklı olsunda valla umrumda değil kız erkek olması inşallah sorun çıkmaz ama sıpam uyuyordu hep doktorum o yüzdende tam ölçülememiştir dedi bir ara hareketlendi parmak emdi gene uyudu kalp atışlarını falan duyduk rabbime şükürler olsun , umarım herşey yolunda gider
Ahh canım benimkide bi gittiğimde uyuyordu, uyandıramadı doktor ertesi haftaya kalmıştı kontrol :))
Bu tür testler çok kafa karıştırıyor ama çokta takmamak gerek sanırım, etrafta bir çok örneği var, özürlü denilen çocuklar bile sağlıklı oluyor canımcım.
İnş. bişey çıkmayacak rahat ol...
a.slm melisam hoşgeldin iyiyiz çok şükür turşu kavonozunu aldım oturdum yedikçe gözl3erim ışıklıyo sanki nasıl canım çekti yanlış anlaşılmasın bana hep olur adet döneminde aşeren kadınlar ibi yerim sen nasılsın bebişim
amin inş gülüm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnikili testin ultrasonunu başka doktor yapıyor cnm oyüzden sonuçları kendi doktorunaa götürüyorsun. amin balım inşallah sağ salim kucağımıza alırız
bilemedim şimdi acaba kim daha sabırsız valla
Ahh canım benimkide bi gittiğimde uyuyordu, uyandıramadı doktor ertesi haftaya kalmıştı kontrol :))
Bu tür testler çok kafa karıştırıyor ama çokta takmamak gerek sanırım, etrafta bir çok örneği var, özürlü denilen çocuklar bile sağlıklı oluyor canımcım.
kıs sen ne kadar garipsin ya benim kanım cekilir tatlı isterim sende tursumu as eriyon
çok eskilerde deli gibi tatlı yerdişm ama şimdi turşu yiyorum gülüm ama nefessiz böyle eşim güler halime hamileler bile senin gibi yemez diyo
elifim sana özeelden mesaj atcaktım ya bu kullanıcı isminle arkadas degiliz canım. yolluyom kabul et.
işte bende onu anlamıyorum kuzum bebek uyandırmak için çok uğraştı yok öksür yok karnıma vurdu falan baya cnm yandı yani sonra alttan vajinadan baktı ondada ancak okadar görebildi, dese yarın gel falan giderdim bir daha ne olcak bu kadar stres yaptırdı bize anlamaadım. 3 üstü riskil gruba giriyor ama 3 olup sapa sağlam çocuklarda vaar hatta int okudum ense kalınlığı 5 mm ama çocuk sapa sağlam , olabiliyor.inşaallah cnm temiz çıkar
selam kizlarrrr
gamzecigim niye gidiyosun ya lütfen yapma böle.
istemiyorum gitmeni Gamze anlıyo musun
KIZLAR İYİ PAZARLAR..
Gamze üyeliğini sildiriyor.. (mrs. who)
çok üzgünüm..
sebep nedir,sebep olan kişiler kimlerdir bilmek isterim..
Gamze çok değerlim benim..üstelik gebe..üstelik ailesi arkasında değil,hayatı onları özlemekle geçiyor..
nerde anlayış kızlar ya
neden ama bu şekilde huzursuzluk yaşandı?!
KIZLAR İYİ PAZARLAR..
Gamze üyeliğini sildiriyor.. (mrs. who)
çok üzgünüm..
sebep nedir,sebep olan kişiler kimlerdir bilmek isterim..
Gamze çok değerlim benim..üstelik gebe..üstelik ailesi arkasında değil,hayatı onları özlemekle geçiyor..
nerde anlayış kızlar ya
neden ama bu şekilde huzursuzluk yaşandı?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?