gamzemmm meleğim...
konuyu inan tam bilmiyorum.
sonuçta burası sanal bir ortam.
kimseyi tanımıyosun doğru dürüst.
biz burda bi arkadaşlık dostluk kurduk..
burdaki yazılan her şeye takma nolur..
neler neler yazıyorlar burda.
sakın bizi bırakıp gitme...
hemm sen bana söz vermedin mi...
en çok gebe olarak görmek istediğin kişilerden biri de ben değil miydim ?
şu anlık gebe olduğumu hatırlamıyorum...
hem benim tecrübeye ihtiyacım olacak.
daha bu sabah konuşmadık mı...
ne olur sende bizi seviyorsan.
araya engel olarak girenleri kafana takma..
biz seni çok seviyoruz çünkü
Doguma kadar uzaklasmak istedim canim sebebi yok uyelik kaldikca girerim ister istemez o yuzden silinmesini istedim oglumla donucez dogunca
Anladim acik acik ilan edince :) seni seviyoeuz oglum ve ben :)
KIZLAR İYİ PAZARLAR..
Gamze üyeliğini sildiriyor.. (mrs. who)
çok üzgünüm..
sebep nedir,sebep olan kişiler kimlerdir bilmek isterim..
Gamze çok değerlim benim..üstelik gebe..üstelik ailesi arkasında değil,hayatı onları özlemekle geçiyor..
nerde anlayış kızlar ya
neden ama bu şekilde huzursuzluk yaşandı?!
zaten kırık döküğüm..
sağlık sorunumla uğraşıyorum.. bebek çalışması yapıp,sonucu umutla beklemek bile yasak..
hoş çalışma yaptık da noldu 8 aydır..neyse..
belki bilmiyosunuz ama ben hep takipteyim.. arada kaçırdığım şeyler olabiliyor.. gamzemin durumu da bunlardan biri..
çok üzgünüm çok..
yönetim odasına üyelik silinme talebini yazdım gamzenin.. içim kan ağladı..
çok merak edicem onu..
gamze bi kez daha düşün..
sen olmazsa olmazısın buranın ve benim..
üyelik silenmesi işlemini durdurmak istiyorum..
ve seni kıranları bana isimle özelden yaz lütfen..
onlarla muhattab olmanı yasaklıyorum..
bana havale et, laf atan olursa..
hoşgeldin meğim öncelikle sebep olnalr demene çok kırıldım kimse sebep olmadı gamze iine geldiği gibi bana çocuğuymuşum gibi azarlarcasına tersledi topikten gitmeye kalktı bende engelleidim sen gidersen bende giderim dedim umursamadı bu topikteki herkes ı-onu çok sevmesine rağmen kimsenin umurunda değilim dedi bana şöyle anlatayım tarçın adlı bir kız geldi viji olduğunu söyledi gamzedeyle kavga ettiler bende gamzeyi üzmesin diye kıza ağır konuştum sonra baktım kızın haline üzüldüm ben kıza haksız yere kzıdıüğım için kedndi adıma özürdliedm gamzede bana çıkıştı o kız bilmem nerelerde konuşuyo saçma sapan dedi ve topiği kattı birbirine bende dedimki ben nerden bileyim gamzem dediğine sevindim sağolasın oda gidicem dedi gidersen bene giderim dedim neyse olyalar böyle ben bu güne kadar kimseyi kırmadım gamze birine laf attı diye bilmem ne diye kavga etti diye bende edicek değilim ben ona karışmadımki oda bana karışşın onane neden ben,i azarlarcasına konuşuyo kim o ben yinede herşeye rağmen özür diledim gitme bizi sensiz bırakma dedim yalan yok yüzü var ama gamze o kadar rahat bir insanki topikte tartıştı benim huzurumu bozdu suçlu iken ben özürdiledim diyemezmiydi elf ben seni haksızlığa üzdüm benim yüzümden gidecekt,in diye sonra topiğe geldim hiç laf etmiyo yaa hoşgeldin yaa kusura bakama ailesi arkasında yok diye her tavrını çekecek değiliz kimin kimi kırmaya hakkı var beni bilen bilir kimseye günden ağır laf etmedim sadece kıza haksızlık etim diye özürdileim yetmiyo diyoki ben başkasının ağzıyla hareket ediyomuşum dejavuyu söylü benim kimsenin aklına ihtiyacım yok evet sağolsun dejavu yazdı bana ama sadece elf canım senin suçun yok bu kadar saçma birkonu yüünden gitme biryere dedi hepsi bu bende gamzeye darıldım kırıldım ben defalarca özürdiledim beklerdimki suçlu iken gönlkümü alsın ben kimsenn oyuncağı değilim sinirlenince bana laf edecek sonrada birşey yokmuş gibi davranacak hakkı varmoı madem o kız öyleydi açıkca uyarsaydı şikayte etseyidk bneden gamzeyi savunduğumda sesi çıkmadıda ben kıza iyi yazdım d,iye azarlıyo beni ben belki bile bile o kızlar arkadaşlık edicem bu benim sorunumben gamzeye hep yazdım onu sevdiğimiz gitmemesini bend gideceiğimi dedim ama hiç umursamadı demediki snein ne suçun var nereye gidiyosun olay bu megim hakkında hayırlısı olsun ben gamzeye kırıldım herşey bu
megim olayı bilmeden neyi engelliyim diyosun ayırımcılık yaptığının farkındamısın gamze beni krırdı diyorum bu birşey ifade etmiyomu suçlu olucak hemde bizmi suçlanıcaz söylermisin ben açıkça yzıyorumözele gerek yok gamze kırıcı tavırları yüzünden kırıldım topiğe geldim tek kelime etmedim bu konu olmamış gibi ama gamzeye ne olduysa şimdide gitmek isityorumlara kalkatı kıran o huzursuzluğu çıkaran o lafı yiyen biz gamze söyle bana yaptığını çıksın herşey oratya ben senin yüündenkızlara veda ettim hepsinden özürdileyp gitmeyi göze aldım neden bana birşey demedin ben sana ne yaptım sessiz kaldım diye ne bu olanlar anlamıyorum yaaa senden çıktı herşey şimdi beni ne duruma sokuyosun o kadar geçmişimiz oldu neden insanları zan altında bırkıyosun açıklama yap bari yaptıklarını
Sagol canim merak etme dogurunca geri donucem sahalara bende cok kotu oldum suan sanirim silinme islemi bugun olur herkesi seviyorum hepiniz canimsinizzzz
elf sen misin???
ben konuya hakim değilim..
kimseyi kırmak istemem,buna tabii ki sende dahilsin..
lütfen barışır mısınız..lütfen..
arkadaslar lütfen ya kendinize gelin. cocuk gibi bu ne ya küçücük bi konu nerelere geldi. ya biri bişi der. öbürü onu destekler baska kişide desteklemez . bu hayattada böyledir. kiminin dogrusu kiminin yanlışıdır. biz hepimiz birbirimizden farklı bireyleriz. kim hangi konuda yada kime yorum yapmak isterse onu yapar. sen sunu dedin diye suclamak yanlıs lütfen ya cocuk gibi konuyu büyütmeyin ve kimsede böle sacma sey için topicten gitmesin.. ne yazıkki bizde su var ben siyah diyorsam o bana göre siyah baskasına göre gri yada abartıp beyaz olabilir anlayısla karsılamak lazım. tartıstıkta sen arkamda degil karsımda oldun diyerek kırılmak yanlıs kimse kusura bakmasın. herkes dogrusunu yasasın ve bunu dile getirsin.
elif kimseyle ilgisi yok dedim gitmek isteme sebebim anlattigin olayda degil bende temmuzdan beri burdayim daha once bende kimseyi kirmadim topice girip uyeligim silinecek diyede yazmadim farkindaysan gizlice gidecektim benimde kirginligim farkli ozellikle seninle ilgisi yok ustune alinma lutfen
benim megim ben küs değilim sadece kırgınım bak ben anlatıyorum diyorumki kıza şöyle yzdım gamzeyi üzme hadi yürü anca gidersin gibi şeyler yazdım ama konuyu bilmiyodum baktım kız zor durummda megim ben özürdiledim derdine yardım etmek istedim meğerse kız viji topiğinde yok eşiminki şu cm de yok o yok bu diye yazıyomuş bunu bilende gamze bana özelden yazdı bende tşk ettim ben nerden bileyim gamzem dedim uyardığın iyi oldu töbe dedim birdaha tanımadığım niklere yazmam dedim üstelik kıza özeldende mesaj attım hakkını helal et dedim bilemeden gamzede azarlar gibi dediki Allah aşkına sen onu kız olduğunua inanıyommusun deyince bende rahatsız oldum kız bana yazarsa eşim kızar diye ben eşime farklı durum olunca anltıyorum anlattım ya çık o isteden dedi yada adını değiştir dedi bende değiştirdim gamzeye o kadar yazdım ki gitme bizi sensiz bırakma seni çok seviyoruz yok ne desem gamze gidiem beni kimse sevmiyo gibi en son bir mesaj yazmış işte gitmiyorum oğlumu burda büyütücem diye ama megim ben özürdiledim ama hatasızdım bilmeden kıza yardım edeyim dedim gamzenin bu tepkisi normalmi istelik pişman olacağına beni kırdığına yine olsa yaynısını yaparım diye yazılarını okudum arkadaşız biz beklerdimki bein 54 özürdilediysem 1de o dilesin kırdıysam kusuruma bakma desin he-m suçlu hemde benden mi bekliyo yazmamı kusura bakmasın ben çocuğu değilim küsmedimde sadece darıldı gönlüü alsaydı devam ederdik ben çok kırılganım bu topikteki kızlar benim canım herbiiri ayrı özel burdan gitmeye kakltım ama gamze birkere olsun kendini suçlu hissetmedi kaldıki o konu öylece kapandı gitti günler geçti üstünden sorun yokken şimdi bu ne durum anlamıyorum
benim megim ben küs değilim sadece kırgınım bak ben anlatıyorum diyorumki kıza şöyle yzdım gamzeyi üzme hadi yürü anca gidersin gibi şeyler yazdım ama konuyu bilmiyodum baktım kız zor durummda megim ben özürdiledim derdine yardım etmek istedim meğerse kız viji topiğinde yok eşiminki şu cm de yok o yok bu diye yazıyomuş bunu bilende gamze bana özelden yazdı bende tşk ettim ben nerden bileyim gamzem dedim uyardığın iyi oldu töbe dedim birdaha tanımadığım niklere yazmam dedim üstelik kıza özeldende mesaj attım hakkını helal et dedim bilemeden gamzede azarlar gibi dediki Allah aşkına sen onu kız olduğunua inanıyommusun deyince bende rahatsız oldum kız bana yazarsa eşim kızar diye ben eşime farklı durum olunca anltıyorum anlattım ya çık o isteden dedi yada adını değiştir dedi bende değiştirdim gamzeye o kadar yazdım ki gitme bizi sensiz bırakma seni çok seviyoruz yok ne desem gamze gidiem beni kimse sevmiyo gibi en son bir mesaj yazmış işte gitmiyorum oğlumu burda büyütücem diye ama megim ben özürdiledim ama hatasızdım bilmeden kıza yardım edeyim dedim gamzenin bu tepkisi normalmi istelik pişman olacağına beni kırdığına yine olsa yaynısını yaparım diye yazılarını okudum arkadaşız biz beklerdimki bein 54 özürdilediysem 1de o dilesin kırdıysam kusuruma bakma desin he-m suçlu hemde benden mi bekliyo yazmamı kusura bakmasın ben çocuğu değilim küsmedimde sadece darıldı gönlüü alsaydı devam ederdik ben çok kırılganım bu topikteki kızlar benim canım herbiiri ayrı özel burdan gitmeye kakltım ama gamze birkere olsun kendini suçlu hissetmedi kaldıki o konu öylece kapandı gitti günler geçti üstünden sorun yokken şimdi bu ne durum anlamıyorum
elif kimseyle ilgisi yok dedim gitmek isteme sebebim anlattigin olayda degil bende temmuzdan beri burdayim daha once bende kimseyi kirmadim topice girip uyeligim silinecek diyede yazmadim farkindaysan gizlice gidecektim benimde kirginligim farkli ozellikle seninle ilgisi yok ustune alinma lutfen
Madem bu noktaya geldim aciklamasini yapayim dun bi msj aldim olaylarin pesine msjda yalancilikla suclaniyodum beni kiran tek tarafi annesinin elini opmeyen af dilemeyen topicde hic dilemez sozleriydi kimse icinde oldugum durumu bilmiyor beni bu sozler yaraladi o yuzden uzak kalmak istedim kimseyle alakasi yok ailemle ilgili olan beni kirdi ben topicdeki kirginlik bi sure sonra gecer diye dusunmustum olmadi iyice uzadi tek uzuldugum sey anne babam ve kardeslerimle yasadigim bilinmeden suclanmamdi baska kimseyle alakasi yok
senle hicbir alakasi yokkk cnmmm hic üstüne alinma bence
of ya var ya simdi burda olsaydiniz ikinize de dalardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?