Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Tatlim kimseyle ilgisi yok ben hamileligimin sonlarina geldikce kirici oldum sanirim hem oglum dogunca gelicem aslinda sessizce gidicektim ama megim acikladi senide tecrubesiz birakmam hele oglum dogsun her animizi yazicaz sizlere

Doguma kadar uzaklasmak istedim canim sebebi yok uyelik kaldikca girerim ister istemez o yuzden silinmesini istedim oglumla donucez dogunca

canım niye sildiriyosun ki sen özlersin bak bu topigi. ha dedim bi kurcalayyıp sayfaları bişi olmus morali bosulmus gidiyo dedeim. 12885. sayfada yazmıssın bi kırılganlık var. canım bence yanlıs anlasılmalar oluyo lütfen kendinizide baskasınıda üzmeyin ya hele topige küsüp gitmeyin.

Anladim acik acik ilan edince :) seni seviyoeuz oglum ve ben :)

gamze bi kez daha düşün..
sen olmazsa olmazısın buranın ve benim..

üyelik silenmesi işlemini durdurmak istiyorum..
ve seni kıranları bana isimle özelden yaz lütfen..
onlarla muhattab olmanı yasaklıyorum..
bana havale et, laf atan olursa..

Son düzenleme:

allah allah niye sildiriyorsun ki gamzem ya saçmalama lütfen ya zaten cnm sıkılıyor birde sen gitme..bak burda aile gibiyiz.her ne olduysa boşver seni seven arkadaşların için ,,,,,,,,,,,,,,,,,, kal.

megim bende fazla takip edemedim bu ara bilmiyorum ne olduğunu tam olarak ama bu gitmeleri hiç sevmiyorum

Sagol canim merak etme dogurunca geri donucem sahalara bende cok kotu oldum suan sanirim silinme islemi bugun olur herkesi seviyorum hepiniz canimsinizzzz

megim olayı bilmeden neyi engelliyim diyosun ayırımcılık yaptığının farkındamısın gamze beni krırdı diyorum bu birşey ifade etmiyomu suçlu olucak hemde bizmi suçlanıcaz söylermisin ben açıkça yzıyorumözele gerek yok gamze kırıcı tavırları yüzünden kırıldım topiğe geldim tek kelime etmedim bu konu olmamış gibi ama gamzeye ne olduysa şimdide gitmek isityorumlara kalkatı kıran o huzursuzluğu çıkaran o lafı yiyen biz gamze söyle bana yaptığını çıksın herşey oratya ben senin yüündenkızlara veda ettim hepsinden özürdileyp gitmeyi göze aldım neden bana birşey demedin ben sana ne yaptım sessiz kaldım diye ne bu olanlar anlamıyorum yaaa senden çıktı herşey şimdi beni ne duruma sokuyosun o kadar geçmişimiz oldu neden insanları zan altında bırkıyosun açıklama yap bari yaptıklarını

elf sen misin???

ben konuya hakim değilim..
kimseyi kırmak istemem,buna tabii ki sende dahilsin..

lütfen barışır mısınız..lütfen..

elifim olayı bilmiyorum inan..
ana hatlarıyla biliyorum diyeyim..

sakın sende bi yere gitme bak.. sende değerlisin benim için..

diyorum ki,gamze yalnız.. ailesi arkasını dönmüş.. bu bir sorundur..
gebe.. bu da sıkıntılı bir süreçtir..
arada eşi de anlayışsız olabiliyor..

gamzeyi mazur görmeliyiz diyorum ben..hani haksızsa bile..
ama tam bilmiyorum konuyu..
anlatabiliyo muyum?

Sagol canim merak etme dogurunca geri donucem sahalara bende cok kotu oldum suan sanirim silinme islemi bugun olur herkesi seviyorum hepiniz canimsinizzzz

cnm bir sinirle kalkisiyorsun bu ise ama hadi hayirlisi
pisman olucan sen bizsiz duramazsin
sen gidersen topigi sabahlari kim accak lem
hadi vazgec su inadindan cnm

elif kimseyle ilgisi yok dedim gitmek isteme sebebim anlattigin olayda degil bende temmuzdan beri burdayim daha once bende kimseyi kirmadim topice girip uyeligim silinecek diyede yazmadim farkindaysan gizlice gidecektim benimde kirginligim farkli ozellikle seninle ilgisi yok ustune alinma lutfen

arkadaslar lütfen ya kendinize gelin. cocuk gibi bu ne ya küçücük bi konu nerelere geldi. ya biri bişi der. öbürü onu destekler baska kişide desteklemez . bu hayattada böyledir. kiminin dogrusu kiminin yanlışıdır. biz hepimiz birbirimizden farklı bireyleriz. kim hangi konuda yada kime yorum yapmak isterse onu yapar. sen sunu dedin diye suclamak yanlıs lütfen ya cocuk gibi konuyu büyütmeyin ve kimsede böle sacma sey için topicten gitmesin.. ne yazıkki bizde su var ben siyah diyorsam o bana göre siyah baskasına göre gri yada abartıp beyaz olabilir anlayısla karsılamak lazım. tartıstıkta sen arkamda degil karsımda oldun diyerek kırılmak yanlıs kimse kusura bakmasın. herkes dogrusunu yasasın ve bunu dile getirsin.

elf sen misin???

ben konuya hakim değilim..
kimseyi kırmak istemem,buna tabii ki sende dahilsin..

lütfen barışır mısınız..lütfen..

benim megim ben küs değilim sadece kırgınım bak ben anlatıyorum diyorumki kıza şöyle yzdım gamzeyi üzme hadi yürü anca gidersin gibi şeyler yazdım ama konuyu bilmiyodum baktım kız zor durummda megim ben özürdiledim derdine yardım etmek istedim meğerse kız viji topiğinde yok eşiminki şu cm de yok o yok bu diye yazıyomuş bunu bilende gamze bana özelden yazdı bende tşk ettim ben nerden bileyim gamzem dedim uyardığın iyi oldu töbe dedim birdaha tanımadığım niklere yazmam dedim üstelik kıza özeldende mesaj attım hakkını helal et dedim bilemeden gamzede azarlar gibi dediki Allah aşkına sen onu kız olduğunua inanıyommusun deyince bende rahatsız oldum kız bana yazarsa eşim kızar diye ben eşime farklı durum olunca anltıyorum anlattım ya çık o isteden dedi yada adını değiştir dedi bende değiştirdim gamzeye o kadar yazdım ki gitme bizi sensiz bırakma seni çok seviyoruz yok ne desem gamze gidiem beni kimse sevmiyo gibi en son bir mesaj yazmış işte gitmiyorum oğlumu burda büyütücem diye ama megim ben özürdiledim ama hatasızdım bilmeden kıza yardım edeyim dedim gamzenin bu tepkisi normalmi istelik pişman olacağına beni kırdığına yine olsa yaynısını yaparım diye yazılarını okudum arkadaşız biz beklerdimki bein 54 özürdilediysem 1de o dilesin kırdıysam kusuruma bakma desin he-m suçlu hemde benden mi bekliyo yazmamı kusura bakmasın ben çocuğu değilim küsmedimde sadece darıldı gönlüü alsaydı devam ederdik ben çok kırılganım bu topikteki kızlar benim canım herbiiri ayrı özel burdan gitmeye kakltım ama gamze birkere olsun kendini suçlu hissetmedi kaldıki o konu öylece kapandı gitti günler geçti üstünden sorun yokken şimdi bu ne durum anlamıyorum

byzglm yani elifim kızım senle ne alakası vvar ya ooofffffffffffffff gene aynı konuları açmayın tatlım boşverin lütfen bak benim bebiş dünü parmağını emiyordu selam söyledi sana ve teyzelerine :) bak dua et banada kan sonucum temiz çıksın tatlım sende üzme beni oldumu

çok haklısın melisam ben önce gamzeyi tuttum sonra içime sığdıramadım kızbana birşey demediki piman oldum özürdiledim die gamze neden sadece ban yazdı azarlayarak ben nelki bile bile arkadaş olucam ki kaldıki bilmiyodum bile ne imişben kızdan özürdilemişim gamzeyi kırmışım diye gamzeden defalarca özürdiledim demiyoki senin suçun yok birden sinirlendim kusuruma bakma hesap soruy kırıldım kuzum lütfen benide anlayın

Madem bu noktaya geldim aciklamasini yapayim dun bi msj aldim olaylarin pesine msjda yalancilikla suclaniyodum beni kiran tek tarafi annesinin elini opmeyen af dilemeyen topicde hic dilemez sozleriydi kimse icinde oldugum durumu bilmiyor beni bu sozler yaraladi o yuzden uzak kalmak istedim kimseyle alakasi yok ailemle ilgili olan beni kirdi ben topicdeki kirginlik bi sure sonra gecer diye dusunmustum olmadi iyice uzadi tek uzuldugum sey anne babam ve kardeslerimle yasadigim bilinmeden suclanmamdi baska kimseyle alakasi yok

tamam işte kırgınlık falan kalmadı o halde

empati ve anlayış diyorum batlarım canlarım..
sizi ben çooooooookkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm

senle hicbir alakasi yokkk cnmmm hic üstüne alinma bence
of ya var ya simdi burda olsaydiniz ikinize de dalardim

bak canım senle ben aynı torak sayılırız öyle tanıştık aşırı samimiyetmiz olmadı ama arkadaşız ben seni kırdığımı düşünerek özürdiledim ben sadece bekledimki geldiğimde yazabilirdin gitmediğine sevindim sorunu hallettik gibi madem bununla ilgisi yok neen beni zan altında bırakoyusn beni ne kadar üzdün farkındamısın bak sorun ne inan bilmiyorum sakın başkasıyala hareket ettiğimi düşünme sadece dajavu bana destek oldu gitme dedi tarçın denilen o kız yüüzünden değermi gamzede gitmiycek merak etme o bizsiz yapamaz dedi destek oldu sen onada laf attın ne alakası var kurban olduğum lütfen eğer sorunun bizleyse halletmeden gitme ama kşşiselse karışamam ben kimseye küs değilim sadece kırgınım hepiniz biliyosunuz bunu

kim yazdı bunu sana???

senle hicbir alakasi yokkk cnmmm hic üstüne alinma bence
of ya var ya simdi burda olsaydiniz ikinize de dalardim

gülüm böyle olunca bende bana sebep oldu diye alıondım üzerime kimseyi kıramam ben kimseye sebep olamam bak geçen ki konu için bile ne kadar ağladım neden gitsin geldi bir kız yanlış anlaışılmalar oldu ben üzerime düşeni yaptım bana kimse kırılmasın kimsede gitmesin beni üzmesin vicdanıma sığdıramam gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…