Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Elif ben o kiz icin soyledim yine olsa aynisini yaparim diye bunun seninle ilgisi yok

elifim benim takip ettiğim kadarıyla;
gamze gelmiycem bir daha buraya dedikten sonra,
sırf sende ben de gelmiycem dedin diye,o lafının ertesi sabahı geldi topiğe ve elif için geldim dedi..
ben bu şekilde hatırlıyorum..

dolayısıyla ben,seninle olan sorunu sebebiyle değil,başka biri ve sebep yüzünden gidiyor diye düşündüm..
seni hedef almadım en başından da yani..
sorun sen değilsin bana göre de..

Son düzenleme:
tamam işte kırgınlık falan kalmadı o halde

empati ve anlayış diyorum batlarım canlarım..
sizi ben çooooooookkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
megim ben gamzeyle ilgili ailesiye ilgili olanları tam anlamıyla bilmiyodum bu konuya varana kadar yeni örendim değil gamze ben kimseyle tartışamam kıramam gamzeyide kırmadım kırdığımı düşünerek defalarca özürdiledim gamzede benimle ilkgisi yok diyo açıkcası bende merek etttim ne oluyo ne bitiyo:44:
Elif ben o kiz icin soyledim yine olsa aynisini yaparim diye bunun seninle ilgisi yok

anladım gamze o zaman madem sorunumuz yok başlaığımız yerde kalıcaksın bu kadar insan senin için çanbalıyo senin için üzülüyo ne gitmeye hakkın var ne üzmeye sorun ne ise kiminle ise halledilir madem iş bu noktaya kadar geldi

gamze ne oluyor tam olarak isim vererek sunlari bir anlatsan bizde anlasak cnmm
kafam karisti valla benim

Elif sen nickini degistirmissin ben tanimadim yeminle tanimadim yazdim cvp vermedin yarim saat sonra sen oldugunu anladim hatta puffye yazdim elif benle konusmuyo oda kustu sanirim dedim bende sustum ve devam ettim sen kendini suclama lutfen seninle ilgisi yok

evet megim aynen yle oldu yaa sorun olur insanlık hali ben o an gamzeye dediğim tek şey gitme bende giderim dedim sonrasında düününce bekledimki hani elif için geldim demiş ya ben bilmiyorum bunu yüzümede diyebilirdi kız deli kız bak senin için geldim yanlış anlaşıldı ben bunu bekledim çokmu megim olay buralara gelmeszdi gamzeden ses çıkmayınca demekki edim umurunda değilim bende

sen herkesin umrundasın

bende tanıdında ses etmedin sandım gamze hani sonuçta bir aşkası yüzünden kırılganlıklar oldu ne bileim kapatalım konuyu kimsenin suçu yok gerginlik oldu yalnız şunu belirtmek istiyorum gerçekten dejavu bana kötü birşey demedi sadece destelkledi hepsi bu ötesinde sorun ne gerçekten bilmiyorum ben öyleki birdaha seninle konuşmam diyodum bana hiç birşey demedin diye yeminle dedim gamzenin yolu izi açık olsun oğluşunu alsın ssağlıkla kucağına hakkında hayırlısı olsun dedim ama kırıldım dedim beni gözüü görmedi deim yalan yok gamze keşke amanında konuşabilseydik bu konuyuda sorun olmasydı

Kimin yazdigini soylemek istemiyorum ama cok sevdigim bi insandi beni en iyi bilenlerden diye dusunuyordum zaten aciklamakta ayip simdi burada

gamze sana direkt o dediğin şeyi yazmışsa,bu topikte ayıplamak yersiz olmaz o kişiyi..
sen bilirsin yine de..

ancak şu anlaşıldı ki,
elifimizle gamzemiz dost sorun yok yani..

gamze silinsin mi üyeliğin???

megim öncelikle hoşgeldin kusuruma bakma bana dediğini düünerek sana öyle yazdım yanşlış anlama beni suçladığını sandım özür dilerim kırdıysam gülüm döndüğüne çok sevindim buralarda olduğunu biliyodum haberler geliyodu ama yazmadım belki kendin gelmek istersin ne bileyim rahatsız ederim diye düşündüm umarım bir daha gitmezsin yerin çok belli çünkü balım iyiki geldin bende seni çok seviyorum canım benim

gamze bı dakka ya nereye gıdıyorsun uyelıgı sıldırmek nerden cıktı bu kararından vazgectın dımı ben gecmıs sayfayı okudum daldım heen konuya
bak bende oglumda aglarız nolur gıtme bıyere ıptal et
bız doguma kadar gıtmemeye ondan sonrada gıtmemeye karar verdık
kımse burda bırbırını tanımıyor hos tanısa nolur bızler ıcın kal lutfen
lutfen gamze bu kadar kısıyı uzme
zaten herkes gıdıyor az daha azalırsa sayımız bende gırmem
meg gıttı aysun gırmıyor umutege gırmıyor sende gırme tam olsun
sonra bende gelmem
bak valla aglarım yırtarım kenımı sınır yaptım

bende seni seviyorum elifim..
nickin değişince bi an afalladım tanıyamadım..
benim bildiğim,senin ve gamzenin arasında sorun olmadığıydı..
ki zaten öyleymiş bak şükürler olsun..

kalbi tertemiz elifim benim,öpüyorum seni çok..

Son düzenleme:
Kimin yazdigini soylemek istemiyorum ama cok sevdigim bi insandi beni en iyi bilenlerden diye dusunuyordum zaten aciklamakta ayip simdi burada

canım bu topicten birimi ben mi yazdım kıs yoksam
tamam canım söleme burdayy sa zati gerek yok. tarcın degil yani onla o gün tartıstınız ve bitti demi.
tamam anlasamıyosan yazma ona o da sana yazmasın digerleriyle muhabbet et birbirinize lafta atmayın amma yine tartısma cıkar o zaman. taam mı herkes burda kalıyo. kırıldıgın kişide burda kalıyo ve siz birbirinizle en azından bi süre yazısmıyosunuz ok??

gamze sana direkt o dediğin şeyi yazmışsa,bu topikte ayıplamak yersiz olmaz o kişiyi..
sen bilirsin yine de..

ancak şu anlaşıldı ki,

O kisi de kendine gore hakli olarak bana bunlari yazdi o yuzden ayiplanacak birseyi yok

silinsin megim cunku yine cikar ayni konu o kisi buraya geldiginde ben sabah aciklamayi o.m atamadigim icin topice yazdim ve bir cvp alamadim simdi yokken konusuldu cvp hakki var ve yine basa doneriz gibi geliyo

kızlar suan cıkmamam gerekıyor ama cok acıl ısım cıktı
offff gamze senı burda görmek ıstıyorum

sen bilirsin yine de..

ancak şu anlaşıldı ki,

megim bak bende yalan yok ben ne düşündüğümü söylüyorum ben gamzeye başta kırıldım önce onu kırdığım iin düşünemedim ama sonra dedimki ben bu kadr dil döktüm neden bana birşey demedi gamzenin soğuk olduğunu umursamadığını benide umursamadığını söyledim çünkü bekledim yaa ben kafamda bana yazıcak diye işte konuşulmadıda küslük sürdü açıkcası konuşmam diyorum aramızdaki mevzu aslında başta basit gibi grüldü ama sonra düünüldüğünde baktımki ağır konuşmalar daha doğrusu ani çıkışlar oldu ben bunca zamandır sustum kendimce bekleim olmadı konuşmam dedim daha beni umursamayanı ben neden umursayayım dedim ama şimdi görüyorumki mevzu aslında başka türlü aklım almıyo aççıkcası işler nasıl buraya geldi kimile ne yaşandı eğerki dedği kişi dejavumsa o kötü hiç birşey demedi yazılanlar herkesin bildiği şeyle ötesinde kimse laf etmedi evet doğru çok destek oldu bana ama hepsi bu kadar herkesin görüşü ayrı ayrı düşünceleri ayrı benim başka gamzenin başka dejavumun başka herkese saydı duymak azım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…