benim megim ben küs değilim sadece kırgınım bak ben anlatıyorum diyorumki kıza şöyle yzdım gamzeyi üzme hadi yürü anca gidersin gibi şeyler yazdım ama konuyu bilmiyodum baktım kız zor durummda megim ben özürdiledim derdine yardım etmek istedim meğerse kız viji topiğinde yok eşiminki şu cm de yok o yok bu diye yazıyomuş bunu bilende gamze bana özelden yazdı bende tşk ettim ben nerden bileyim gamzem dedim uyardığın iyi oldu töbe dedim birdaha tanımadığım niklere yazmam dedim üstelik kıza özeldende mesaj attım hakkını helal et dedim bilemeden gamzede azarlar gibi dediki Allah aşkına sen onu kız olduğunua inanıyommusun deyince bende rahatsız oldum kız bana yazarsa eşim kızar diye ben eşime farklı durum olunca anltıyorum anlattım ya çık o isteden dedi yada adını değiştir dedi bende değiştirdim gamzeye o kadar yazdım ki gitme bizi sensiz bırakma seni çok seviyoruz yok ne desem gamze gidiem beni kimse sevmiyo gibi en son bir mesaj yazmış işte gitmiyorum oğlumu burda büyütücem diye ama megim ben özürdiledim ama hatasızdım bilmeden kıza yardım edeyim dedim gamzenin bu tepkisi normalmi istelik pişman olacağına beni kırdığına yine olsa yaynısını yaparım diye yazılarını okudum arkadaşız biz beklerdimki bein 54 özürdilediysem 1de o dilesin kırdıysam kusuruma bakma desin he-m suçlu hemde benden mi bekliyo yazmamı kusura bakmasın ben çocuğu değilim küsmedimde sadece darıldı gönlüü alsaydı devam ederdik ben çok kırılganım bu topikteki kızlar benim canım herbiiri ayrı özel burdan gitmeye kakltım ama gamze birkere olsun kendini suçlu hissetmedi kaldıki o konu öylece kapandı gitti günler geçti üstünden sorun yokken şimdi bu ne durum anlamıyorum
kim yazdı bunu sana???
bak canım senle ben aynı torak sayılırız öyle tanıştık aşırı samimiyetmiz olmadı ama arkadaşız ben seni kırdığımı düşünerek özürdiledim ben sadece bekledimki geldiğimde yazabilirdin gitmediğine sevindim sorunu hallettik gibi madem bununla ilgisi yok neen beni zan altında bırakoyusn beni ne kadar üzdün farkındamısın bak sorun ne inan bilmiyorum sakın başkasıyala hareket ettiğimi düşünme sadece dajavu bana destek oldu gitme dedi tarçın denilen o kız yüüzünden değermi gamzede gitmiycek merak etme o bizsiz yapamaz dedi destek oldu sen onada laf attın ne alakası var kurban olduğum lütfen eğer sorunun bizleyse halletmeden gitme ama kşşiselse karışamam ben kimseye küs değilim sadece kırgınım hepiniz biliyosunuz bunu
megim ben gamzeyle ilgili ailesiye ilgili olanları tam anlamıyla bilmiyodum bu konuya varana kadar yeni örendim değil gamze ben kimseyle tartışamam kıramam gamzeyide kırmadım kırdığımı düşünerek defalarca özürdiledim gamzede benimle ilkgisi yok diyo açıkcası bende merek etttim ne oluyo ne bitiyo:44:tamam işte kırgınlık falan kalmadı o halde
empati ve anlayış diyorum batlarım canlarım..
sizi ben çooooooookkkkkkkkkk seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
Elif ben o kiz icin soyledim yine olsa aynisini yaparim diye bunun seninle ilgisi yok
bak canım senle ben aynı torak sayılırız öyle tanıştık aşırı samimiyetmiz olmadı ama arkadaşız ben seni kırdığımı düşünerek özürdiledim ben sadece bekledimki geldiğimde yazabilirdin gitmediğine sevindim sorunu hallettik gibi madem bununla ilgisi yok neen beni zan altında bırakoyusn beni ne kadar üzdün farkındamısın bak sorun ne inan bilmiyorum sakın başkasıyala hareket ettiğimi düşünme sadece dajavu bana destek oldu gitme dedi tarçın denilen o kız yüüzünden değermi gamzede gitmiycek merak etme o bizsiz yapamaz dedi destek oldu sen onada laf attın ne alakası var kurban olduğum lütfen eğer sorunun bizleyse halletmeden gitme ama kşşiselse karışamam ben kimseye küs değilim sadece kırgınım hepiniz biliyosunuz bunu
evet megim aynen yle oldu yaa sorun olur insanlık hali ben o an gamzeye dediğim tek şey gitme bende giderim dedim sonrasında düününce bekledimki hani elif için geldim demiş ya ben bilmiyorum bunu yüzümede diyebilirdi kız deli kız bak senin için geldim yanlış anlaşıldı ben bunu bekledim çokmu megim olay buralara gelmeszdi gamzeden ses çıkmayınca demekki edim umurunda değilim bendeelifim benim takip ettiğim kadarıyla;
gamze gelmiycem bir daha buraya dedikten sonra,
sırf sende ben de gelmiycem dedin diye,o lafının ertesi sabahı geldi topiğe ve elif için geldim dedi..
ben bu şekilde hatırlıyorum..
dolayısıyla ben,seninle olan sorunu sebebiyle değil,başka biri ve sebep yüzünden gidiyor diye düşündüm..
seni hedef almadım en başından da yani..
sorun sen değilsin bana göre de..
evet megim aynen yle oldu yaa sorun olur insanlık hali ben o an gamzeye dediğim tek şey gitme bende giderim dedim sonrasında düününce bekledimki hani elif için geldim demiş ya ben bilmiyorum bunu yüzümede diyebilirdi kız deli kız bak senin için geldim yanlış anlaşıldı ben bunu bekledim çokmu megim olay buralara gelmeszdi gamzeden ses çıkmayınca demekki edim umurunda değilim bende
kim yazdı bunu sana???
Elif sen nickini degistirmissin ben tanimadim yeminle tanimadim yazdim cvp vermedin yarim saat sonra sen oldugunu anladim hatta puffye yazdim elif benle konusmuyo oda kustu sanirim dedim bende sustum ve devam ettim sen kendini suclama lutfen seninle ilgisi yok
Kimin yazdigini soylemek istemiyorum ama cok sevdigim bi insandi beni en iyi bilenlerden diye dusunuyordum zaten aciklamakta ayip simdi burada
megim öncelikle hoşgeldin kusuruma bakma bana dediğini düünerek sana öyle yazdım yanşlış anlama beni suçladığını sandım özür dilerim kırdıysam gülüm döndüğüne çok sevindim buralarda olduğunu biliyodum haberler geliyodu ama yazmadım belki kendin gelmek istersin ne bileyim rahatsız ederim diye düşündüm umarım bir daha gitmezsin yerin çok belli çünkü balım iyiki geldin bende seni çok seviyorum canım benim
Kimin yazdigini soylemek istemiyorum ama cok sevdigim bi insandi beni en iyi bilenlerden diye dusunuyordum zaten aciklamakta ayip simdi burada
meg canım hosgeldın sende
senı görunce gözlerım parladı
gamze sana direkt o dediğin şeyi yazmışsa,bu topikte ayıplamak yersiz olmaz o kişiyi..
sen bilirsin yine de..
ancak şu anlaşıldı ki,
elifimizle gamzemiz dostsorun yok yani..
gamze silinsin mi üyeliğin???
gamze sana direkt o dediğin şeyi yazmışsa,bu topikte ayıplamak yersiz olmaz o kişiyi..
sen bilirsin yine de..
ancak şu anlaşıldı ki,
elifimizle gamzemiz dostsorun yok yani..
gamze silinsin mi üyeliğin???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?