O kisi de kendine gore hakli olarak bana bunlari yazdi o yuzden ayiplanacak birseyi yok
silinsin megim cunku yine cikar ayni konu o kisi buraya geldiginde ben sabah aciklamayi o.m atamadigim icin topice yazdim ve bir cvp alamadim simdi yokken konusuldu cvp hakki var ve yine basa doneriz gibi geliyo
megim bak bende yalan yok ben ne düşündüğümü söylüyorum ben gamzeye başta kırıldım önce onu kırdığım iin düşünemedim ama sonra dedimki ben bu kadr dil döktüm neden bana birşey demedi gamzenin soğuk olduğunu umursamadığını benide umursamadığını söyledim çünkü bekledim yaa ben kafamda bana yazıcak diye işte konuşulmadıda küslük sürdü açıkcası konuşmam diyorum aramızdaki mevzu aslında başta basit gibi grüldü ama sonra düünüldüğünde baktımki ağır konuşmalar daha doğrusu ani çıkışlar oldu ben bunca zamandır sustum kendimce bekleim olmadı konuşmam dedim daha beni umursamayanı ben neden umursayayım dedim ama şimdi görüyorumki mevzu aslında başka türlü aklım almıyo aççıkcası işler nasıl buraya geldi kimile ne yaşandı eğerki dedği kişi dejavumsa o kötü hiç birşey demedi yazılanlar herkesin bildiği şeyle ötesinde kimse laf etmedi evet doğru çok destek oldu bana ama hepsi bu kadar herkesin görüşü ayrı ayrı düşünceleri ayrı benim başka gamzenin başka dejavumun başka herkese saydı duymak azım
bende seni seviyorum elifim..
nickin değişince bi an afalladım tanıyamadım..
benim bildiğim,senin ve gamzenin arasında sorun olmadığıydı..
ki zaten öyleymiş bak şükürler olsun..
kalbi tertemiz elifim benim,öpüyorum seni çok..
dönülsün başa..
konuşmadan halledemezsin hiçbişeyi..
bak elifle kırgınlık yokmuş,yanlış anlamalarla bu kadar saçma bi şekilde sürmüş tatsızlık..
şimdi konuşuldu ve çözüldü..
çare basıp gitmek mi gamze???
bu kadar özleyecek arkadaşın varken burda???
Elifim ben cidden sen gir diye girmistim topice dejavuyla atistik girdigim gun belki oda yanlis anlasilmaydi ertesi gun sende cvp vermeyince bana cephe aldiginizi dusundum ne yalan diyim hatta dedim sana kimin gazindan gittiysen diye yoksa herkes istedigini dusunur tabiki bugune kadar kimseye baski yapmadim ayni dusunelim diye sizlere niye yapayim ki Ben koruma gudusuyle o kiza inanmadigim icin sana yazmistim sonrasinda buraya kadar geldik ama benim kirginligim sen degilsin farkli bisey
care basip gitmek gibi geldi megim cunku icim cok acidi o msji okuyup okuyup agladim sabaha kadar kocama anlattim ilk defa burayla ilgili bi tatsizligi oda girme dedi kendini uzdugune deger mi dedi hakli diye dusundum ama girmemem icinde uyeligimin silinmesi gerekliydi cunku uyelik kalirsa burasiz kalamam ben :)
kalmaliyim cok kizarsam bi dahakine 1 hafta girmicem sonra o surede unutup devam edicem :) soz ....
[/SIZE
nasılsınız iyi pazarlar diliyorum.lütfen birbirimizi üzmeyelim.elifiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm dün gece regl oldum yaaa.2 gün erken
gamzem nereye ya saçmalama lütfennnnn
[/SIZE
nasılsınız iyi pazarlar diliyorum.lütfen birbirimizi üzmeyelim.elifiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm dün gece regl oldum yaaa.2 gün erken
gamzem nereye ya saçmalama lütfennnnn
Megimmm gelmişş.. Kız işim vardı ara verdim içime doğmuş sanki. Nasılsınn balım benimmm
gamzem senin koruma duyduna klaf demem ki ben tşk bile ettim sana dejavu bana hep özelden yazdı sadece yanlış anlamalar yüzünden gitmemi istemedi ve sana yemin ederimki şunuda yazdı elf ben sana destek olurken seni yönlendirmiş olmayayım canım dedi gamzeyle konuş konuşma ben buna birşey demem dedi asla bak sana ekmeğin hakkı için yemin ediyorum Allah canımı alsınki 3-5 kere bunu yazdı dajavu bana sakın dedi konuş konuşma ben birşey demiyorum ona sadece boş yere gitmemen gerektiğini diyorum dedi bizim dejavuyla samiiyeyimiz yeni başlamadı çok öncesidnde vardı birde onuunda sorunları var sıkıntıları var az şey yaşamıyo kız sağlık sorunları var dertleştik sürekli oda beni dinledi ne bileyim seninle ilgisi olmadı bile belki atıştığınızda sana kırıcı olmuştur ama demekki oda kendine haklıydı bilemiyorum diyorum yaa cephe almadık seninle olan mevzuyu bir ikire konuştuk ve üstüne basa basa söyledi konuş ne yaparsn yap ama sadece gitme dedi ben kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum kimsenin suçu yok diyoruk ya keşke konuşabilseydik yanlışlarımızı skıntılarımı yüzmüze deseydik bu duruma gelmeseydik
Megimmm gelmişş.. Kız işim vardı ara verdim içime doğmuş sanki. Nasılsınn balım benimmm
Valla ben bu kızın elif olduğunu bilmiyordum yaa, hatta soracaktım nerelerde diye :))
Kızlar hepimizin gergin dönemleri olacaktır muhakkak, belki gün gelecek birbirimizi kırıcaz ama bence unutulmalı.
Çünkü herşeyimizi birbirimize anlatıyoruz ve bizi birbirimizden daha iyi tanıyacak kimse olmaz değilmi?
Bence herkes öpsün birbirini barışsın ve konu burada kapansın, uzadıkça eski yazılanlar akla gelir, bence gerek yok...
azra
sen ne demiştin kocana hani halvetten sora,söyle de gülelim birazcık ya daraldık
özledim seni de bu arada minik kuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?