Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

dönülsün başa..
konuşmadan halledemezsin hiçbişeyi..
bak elifle kırgınlık yokmuş,yanlış anlamalarla bu kadar saçma bi şekilde sürmüş tatsızlık..
şimdi konuşuldu ve çözüldü..

çare basıp gitmek mi gamze???
bu kadar özleyecek arkadaşın varken burda???

Gamze bizi bırakıp hiçbir yere gidemezsin,biz senden haber almadan duramayız.Zaten sayılı kişi kaldık şurda,bizi bırakmayı nasıl aklına getirebiliyorsun hatta harekete geçiyorsun.Bizi seviyorsun sanıyorduk yanılmışız

Elifim ben cidden sen gir diye girmistim topice dejavuyla atistik girdigim gun belki oda yanlis anlasilmaydi ertesi gun sende cvp vermeyince bana cephe aldiginizi dusundum ne yalan diyim hatta dedim sana kimin gazindan gittiysen diye yoksa herkes istedigini dusunur tabiki bugune kadar kimseye baski yapmadim ayni dusunelim diye sizlere niye yapayim ki Ben koruma gudusuyle o kiza inanmadigim icin sana yazmistim sonrasinda buraya kadar geldik ama benim kirginligim sen degilsin farkli bisey

sağolasın gülüm o tarçımn adlı kişiye yazınca rahatsız oldum değiştirdim aslında yeni üzyelik açtım yanlış olmasın gamzeyle başta vardı gülüm şimdide bazı şeyle gün yüzüne çıkıyor yani kırıldım darıldım bekledim dedim bitti artık gamzeyle daha yazışmam madem o rahat bende rahat olurum mesela yine olsa yine yaparımı bana diye anladım öyle biliyodum ama o kız için diyo gamze iler çıktı çığrından valla kapansın kimse kimseye art niyet aramıyo kimsede kimseye kötü laf etmiyo hakaret yok baya oldu bu konu kapanalı yani şimdi neden böyle oldu gerçketen anlamıyorum gamze birine küsmüş belli kim olduğunuda biliyorum tahmin ediyorum ama ben inanıyorumki gitmesze o kşi geldiğinde özelden halladilir bir mevzu çünkü konu sadece yanlış anlamalardan kaynaklandı benim o kızı tanımamamda işte gamzenin ani çıöışı ne bileyim sonrasındada konu konuun üzerine bindi desem yeridri gamze sen o kşiyi yanlış anlama kırılmada gitme bekle konuşulup anlşılsın

[/SIZE

nasılsınız iyi pazarlar diliyorum.lütfen birbirimizi üzmeyelim.elifiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm dün gece regl oldum yaaa.2 gün erken

gamzem nereye ya saçmalama lütfennnnn

care basip gitmek gibi geldi megim cunku icim cok acidi o msji okuyup okuyup agladim sabaha kadar kocama anlattim ilk defa burayla ilgili bi tatsizligi oda girme dedi kendini uzdugune deger mi dedi hakli diye dusundum ama girmemem icinde uyeligimin silinmesi gerekliydi cunku uyelik kalirsa burasiz kalamam ben :)

kalmaliyim cok kizarsam bi dahakine 1 hafta girmicem sonra o surede unutup devam edicem :) soz ....

azra

sen ne demiştin kocana hani halvetten sora,söyle de gülelim birazcık ya daraldık
özledim seni de bu arada minik kuş

gamzem senin koruma duyduna klaf demem ki ben tşk bile ettim sana dejavu bana hep özelden yazdı sadece yanlış anlamalar yüzünden gitmemi istemedi ve sana yemin ederimki şunuda yazdı elf ben sana destek olurken seni yönlendirmiş olmayayım canım dedi gamzeyle konuş konuşma ben buna birşey demem dedi asla bak sana ekmeğin hakkı için yemin ediyorum Allah canımı alsınki 3-5 kere bunu yazdı dajavu bana sakın dedi konuş konuşma ben birşey demiyorum ona sadece boş yere gitmemen gerektiğini diyorum dedi bizim dejavuyla samiiyeyimiz yeni başlamadı çok öncesidnde vardı birde onuunda sorunları var sıkıntıları var az şey yaşamıyo kız sağlık sorunları var dertleştik sürekli oda beni dinledi ne bileyim seninle ilgisi olmadı bile belki atıştığınızda sana kırıcı olmuştur ama demekki oda kendine haklıydı bilemiyorum diyorum yaa cephe almadık seninle olan mevzuyu bir ikire konuştuk ve üstüne basa basa söyledi konuş ne yaparsn yap ama sadece gitme dedi ben kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum kimsenin suçu yok diyoruk ya keşke konuşabilseydik yanlışlarımızı skıntılarımı yüzmüze deseydik bu duruma gelmeseydik

Megimmm gelmişş.. Kız işim vardı ara verdim içime doğmuş sanki. Nasılsınn balım benimmm

yani???
üyelik silinmesi iptal mi???(inşallah)
tam anlamadım kafam allak bullak oldu inan..:26:

Valla ben bu kızın elif olduğunu bilmiyordum yaa, hatta soracaktım nerelerde diye :))

Kızlar hepimizin gergin dönemleri olacaktır muhakkak, belki gün gelecek birbirimizi kırıcaz ama bence unutulmalı.
Çünkü herşeyimizi birbirimize anlatıyoruz ve bizi birbirimizden daha iyi tanıyacak kimse olmaz değilmi?
Bence herkes öpsün birbirini barışsın ve konu burada kapansın, uzadıkça eski yazılanlar akla gelir, bence gerek yok...

[/SIZE

nasılsınız iyi pazarlar diliyorum.lütfen birbirimizi üzmeyelim.elifiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm dün gece regl oldum yaaa.2 gün erken

gamzem nereye ya saçmalama lütfennnnn

hoşgeldin fındığım nerelersein sen yahu özledim valla demek erken oldun benim daha gelmedi gelecekmi bilmyiorum çatluycam merakten bekliyorum işte:18::18:

O anki hassasiyetle bana oyle geldi demek ki keske ortaya bende yazsaydim bana tavir aldiniz diye puffym ortaya kusluk bitsin yazdi ben ses etmedim cunku yeniydi zamanla biter diye dusundum o anda yazsaydim keske o zaman yolusurduk sac bas buraya gelmezdik haklisin

mrs.who, elisizmit, syncmaster, byzglm, dejavu_one, 0fLu, 7VerenGul, fndfrkfnd, azra2424, melisakaktus ve tüm topik

Son düzenleme:

yaa tabiki gülüminsanlık hali ben gamzeye o an kızmadım sadece üst üste gamzeye gitme gitme dedim bende giderim dedim bekledimki olumlu birşey yazsın işte yazmayıncada küstük konuyu kapattık ben yazmam dedim kimseni huzurunu bozmam dedim gamze yazarsa yazarım diyeceğimi derim dedim çünkü içimde kaldı ben sana ne yaptım diyecektim sonrasındada işte slm al ver olur herhalde dedim konuşmayız diyodum sorun tamamaen benimle alkalı diye çok kızdım kırıldım işte ama olaylar bu duruma geldi malesef

azra

sen ne demiştin kocana hani halvetten sora,söyle de gülelim birazcık ya daraldık
özledim seni de bu arada minik kuş

hahaha
yok belime yastik koyuyorum yok ayaklarimi havaya kaldiriyorum falan esimde bakmis bakmis ne yapiyon sen didi
bende bebek yapiyom sen isine bak dedim
ahanda sonunda yaptim bebegi tamamen kendi ürünüm bu bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…