yani???
üyelik silinmesi iptal mi???(inşallah)
tam anlamadım kafam allak bullak oldu inan..:26:
hahaha
yok belime yastik koyuyorum yok ayaklarimi havaya kaldiriyorum falan esimde bakmis bakmis ne yapiyon sen didi
bende bebek yapiyom sen isine bak dedim
ahanda sonunda yaptim bebegi tamamen kendi ürünüm bu bebek
bennnn gellldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcanlarrrrrrrrr
mrs.who, elisizmit, syncmaster, byzglm, dejavu_one, 0fLu, 7VerenGul, fndfrkfnd, azra2424, melisakaktus ve tüm topik
O anki hassasiyetle bana oyle geldi demek ki keske ortaya bende yazsaydim bana tavir aldiniz diye puffym ortaya kusluk bitsin yazdi ben ses etmedim cunku yeniydi zamanla biter diye dusundum o anda yazsaydim keske o zaman yolusurduk sac bas buraya gelmezdik haklisin
hahaha
yok belime yastik koyuyorum yok ayaklarimi havaya kaldiriyorum falan esimde bakmis bakmis ne yapiyon sen didi
yaa tabiki gülüminsanlık hali ben gamzeye o an kızmadım sadece üst üste gamzeye gitme gitme dedim bende giderim dedim bekledimki olumlu birşey yazsın işte yazmayıncada küstük konuyu kapattık ben yazmam dedim kimseni huzurunu bozmam dedim gamze yazarsa yazarım diyeceğimi derim dedim çünkü içimde kaldı ben sana ne yaptım diyecektim sonrasındada işte slm al ver olur herhalde dedim konuşmayız diyodum sorun tamamaen benimle alkalı diye çok kızdım kırıldım işte ama olaylar bu duruma geldi malesef
hahaha
hoşgeldin fındığım nerelersein sen yahu özledim valla demek erken oldun benim daha gelmedi gelecekmi bilmyiorum çatluycam merakten bekliyorum işte:18::18:
hosgeldin cnmm
iydir cnm seni sormali
aynen cnm tamamen bizim cabamizla oldu bu bebisler kocalarimiz sadece bi anlik zevki
bennnn gellldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmcanlarrrrrrrrr
Iptal megim ....
hoşgeldin kevserim ben elf değiştirdim tanımazsnın beni şimdi nerdewsin yoksun bayadır be gülüm nasılsın
Belliki bu muhabbet sizi baya üzmüş canımcım, tekrar gündeme gelip çözümlenmesi bir bakıma iyi olmuş çünkü bu durumda belki küslük uzayabilirdi.
Şimdide eskileri açıp daha fazla üzmeyin kendinizi.
Gamzee bu sözlerim sanada gelsin canımcım, üzmeyin kendinizi artık.
,
Çok güldüm yaa :))
Bu aralar bi gülüyorum bi ağlıyorum deli gibi bişi olup çıktım :))
hahaha
tşk ederim canım ya sorma kaynanam salı günü ameliyat olacak çok üzülüyorum.kaynanamı çok seviyorum melek gibi.orayya gidip geliyorum sürekli pek giremiyorum canım.evet stresten sanırım regl oldum.
Şimdiden geçmiş olsun canımcım.
Bu arada bişi dikkatimi çekti, kayınvalidesine melek diyen nadir gelinlerden birisin.
Ne kadar güzel, demekki melek gibi kayınvalidelerde varmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?