Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bu arada megimm burda oldugunu biliyorum ben hep görüyorum ismini altta
ama sen yazmayinca özeline falan dalmadim ben yoksa bende seni cok özlüyorum
hatta topigide ara ara sesleniyordum sana

hahaha
yok belime yastik koyuyorum yok ayaklarimi havaya kaldiriyorum falan esimde bakmis bakmis ne yapiyon sen didi
bende bebek yapiyom sen isine bak dedim
ahanda sonunda yaptim bebegi tamamen kendi ürünüm bu bebek

aynen cnm tamamen bizim cabamizla oldu bu bebisler kocalarimiz sadece bi anlik zevki

keşke ,işte konuşulmadı üerine bindie bindi sen kendine göre kurdun ben kednime göre sorunumuz halledilemeyek birşey değildiki ben sen bana öyle azarlarcasına konuştun diye lındım sonra sen ben yazmadım diye alındın ben bekledimki özürse diledim gitme diyw yalvardım gitmesin banada desinki bende kırdım hani farkına var diye sesin çımayınca dedimki umurunda değilim boşa üzmüşüm kendimi değdimi hayır bu kadar içli devam edeceğini neren bileimki pufyy da küslük bitsin deyince hani sen benden bekliyosun diye düüşündüm iyice kızdım ben dedim diyeceğimi gamze neden demiyo diye iyice kızdım bu iş bitti deidim işte

hahaha
yok belime yastik koyuyorum yok ayaklarimi havaya kaldiriyorum falan esimde bakmis bakmis ne yapiyon sen didi

efferinnn
seveyim ben seni de bebeni de kuşum benimmm

Belliki bu muhabbet sizi baya üzmüş canımcım, tekrar gündeme gelip çözümlenmesi bir bakıma iyi olmuş çünkü bu durumda belki küslük uzayabilirdi.
Şimdide eskileri açıp daha fazla üzmeyin kendinizi.
Gamzee bu sözlerim sanada gelsin canımcım, üzmeyin kendinizi artık.
,
hahaha

Çok güldüm yaa :))
Bu aralar bi gülüyorum bi ağlıyorum deli gibi bişi olup çıktım :))

hoşgeldin fındığım nerelersein sen yahu özledim valla demek erken oldun benim daha gelmedi gelecekmi bilmyiorum çatluycam merakten bekliyorum işte:18::18:

tşk ederim canım ya sorma kaynanam salı günü ameliyat olacak çok üzülüyorum.kaynanamı çok seviyorum melek gibi.orayya gidip geliyorum sürekli pek giremiyorum canım.evet stresten sanırım regl oldum.

hosgeldin cnmm
iydir cnm seni sormali

sağol canım ne olsun biraz moralim bozuk.regl oldum.kaynanam ameliyat olacak offfffffff offfffffff

anammmmmmmmmm meggg gelmiş megimizzzz gelmiş çok sevndirik oldummm ya h.geldinn meg tabi bu arada bende gelddmmmmmmmmm

cok normal cnmm bende aynisiyim bir bakmissin nasil keyifliyim kalkmisim oynuyorum
birde bakmissin ziril ziril ama nasil agliyorum

hahaha

Gecen sene face de bi arkadasla konusuyoruz muge anli sayfasinda munevver sinem kaybolan cocuklar bende dedim ki bence yasaya annelik hakki eklenmeli bunu yapanlar ana hakkini ihlal ettikleri icinde ceza almali o arkadasinda 2 kizi var baba yani dedi babalar tas yesin diyosun yani simdide kocam oglum diyo senin oglun degil o benim oglum sadece bana ait diyorum butun annelerin kendi urunudur bebikler babalar tas yesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…