Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Arkadaşlar ya ben yatmıyorum hep ayaktayım acaba birşey olurmu tutduysa zaten dün tutmuşdur değil mi...?:18:
gecen ay yattım ıkı hafta ama tutmadı...tutacagı varsa tutar diye düşünüyorum doğrumudur sizce...:44::44:

cok gecmis olsun cnm simdiden kayinvalidene...
saglik olsun cnmm hic moralini bozma emi gün dogmadan neler dogarmis

Ben benim bebeğim diyemiyorum yaa.
Eşim 'sen benimsin, oda bizim bebeğimiz' diyor :))

cnmm aynen sana katiliyorum tutacagi varsa tutar veren rabbim sonucta
gönlünü ferah tut cnmm

Tatlim kimseyle ilgisi yok ben hamileligimin sonlarina geldikce kirici oldum sanirim hem oglum dogunca gelicem aslinda sessizce gidicektim ama megim acikladi senide tecrubesiz birakmam hele oglum dogsun her animizi yazicaz sizlere

kızlarrrrrrrrrrr konu kapandıııııııııı
gamzeeee bi yere gitmeyecek inşallah..
megim gelmişşş bak tartışma konuşuyosunuzzz halaaa
megim hoşgeldin balımmmm
sağlığın nasıl iyisin dimiiii :26:

Ben bugün hep seni öpeceğim

dejavummmmmm gülüm meleğim sesin çımıyo aşkım nirdesin sen balım gezdinizmi dimiştim görmedinmi beni

Öncelike ben yokken bazı konuşmalar olmuş. Gamzeye öm den yazan da, tartışan da benim. Bunu saklayacak değilim. Topikte bu tür konuşalara sevmediğim için ki geçen hafta gamze tartıştığında uyaran biri olarak heralde topikte aynı şeyi ben yapamam öm yazdım. Ben Gamze'ye burada tek laf etmedim görmezden geldim evet. Ama lafta koymadım. Elif topikten gidecekti ona dedim ki saçmala senlik bir durum yok dedim o da ikna oldu kaldı. Ama Elif'e asla Gamze ile konuşma demedim. Yani Gamze'nin dediği gibi, ben Elif'i gaza getirmedim. Gamze tabii ki yine burada benim ona yazdıklarımı yazarak herkesi benim yanlış yaptığım konusunda inandırmaya ve yine topikten gideceğim olaylarına başlamış gitsin ya da gitmesin bu beni ilgilendirmez ben zaten o yok gibi davranıyorum. Anlamadığım geçen haftada aynı şey oldu. Gamze haınım buradakiler ona sus uzatma dedi diye topikten gidiyorum dedi, bir gün sonra bambaşka birşeyi bahane edip geldi. Ben gelmesinde demiyorum. Ama o gün Elif nasıl üzüldü bana Gamze Elif için geldim dedi ama Elif topikteyken Elife senin için geldim falan demedi. Bunun için kırdın dı elif ona bir laf atmaya Elif cevap vermedi diye mi cephe alındığını düşünüyor ısrar edebilir, gönlünü alabilrdi pekala ama bende Gamze ile tartıştım diye Elifi ben doldurdum sandı bunu yazdı da zaten. Ben ona o tartışmada sende hatalısın yazdım diye bana yaznadı hiç topikte hoş bende yazmayacaktım da yanii. Gelelim olaya; gamze isim vermeden elife kimin gazındna yürüdüysen deynce ben benim gazımdan ürümüş dürüst olup ismimi verseydin dedim. Tartışmada sanki karşı tarafı tutmuşum gibi sana topikte böyle şeyler olmasın yazdım diye bana cephe aldım madem elif için gelmiştin nedne elife bunu demedin dedim başak sebeblerde var seninle konuşmamamın dedim o da dürütsen söyle dedi. Ben de söyledim sebeblerimi. Ben samimi bulmuyorum seni dedim budur. O da zaten herkese söleyip beni herkes kötü bilsin diye açıklamış bdur şudur diye ki insanların bu kişinin ben olduğunu anlamamasına imkan yok yani istediğini elde ettin Gamze. Ama inan başkalarının benim için ne düşüneceği umrumda değil ben senin hakkında yazdıklarımı düşünüyorum ve hiçbir şekilde bu fikrim değişmeyecek kim kınarsa kınasın.. Başından beri tezatlıklarla dolu bir insansın. Nedense geçen hafta tartıştık kanamam oldu dedin, dün akşam öm işle yazıştık kasılmam oldu dedin, sen mesulsun gibilerinden. 2 gündür kanamam var yazdın bir keresinde ama o 2 gün hiç bundan sözetmedin hatta eşinle alışverişe bile gittin. Bizim konuşmadığımızı anlayınca kanamam var iki gündür dedin. Puffy o kadar barıştırmak istedi nedne geri adım atmadın biz sana gelelim istedin. Herneyse ben topikten gidiyorum bu da son kararımdır.. Başkaları gibi gidiyorum deyip üç gün sonra geri dönmeyeceğim yani zaten ben buradakilerle telefonda da görüşüyorum sıkıntı yok yanii... Hoşçakalın...

Son düzenleme:

hoşgeldin oflum konu inş kapanır ben diyeceğimi dedim kimseyi zan altında bırakmadan üzmeden geröektnen kapansın isityorum dedim yaa ben sadce bir özür bekledim olmamyıncada kırıldım boşa üzüldüm dedüm değimedi deidm ama artık geçekten kapansın mevzu huzurmuz kaçmasın hele benim yüzümden bir başkası yanlış anlaılmasın kimsenin suçu yok ben bu yolda yalnızdım kırıldım bekledim kimseyle hareket etmedim bunu herkes bilsin kimsede üzülmesin lütfennnnnnnnnnnn

valla megim minik kusum geldi topigimizde senlendi

Haydaaaa ya noluyor allah aşkına dejavu sen nereye gidiyorsun kafam allak bullak,olay nerden nereye gelmiş hiçbir şeyden haberim yok.Dejavu senlik bir şey yoktu sen sürpriz oldun bugün valla.Umarım yatışırsın dejavu

dejavum lütfen gitme yok bak ben diyeceğimi dedim sen bana asla konuşma demedin düşüncelerini söyledin gülüm gidersen beni çok üzersin ben seni kaybet istemiyorum ne olur bak beni ağlatma lütfen ben sen gidersen dayanama kendine gel herkes fikirini söylemekte özgür herkes neyin ne olduğunu biliyo ben neyi beklediimi söyledim bilen biliyo kimseye lafım yok kimsryi üzmek istemiyorum bu konu kapansın sen benim kıymetlimsin gidersen benü çok üzersin yapma lütfen senlik durum yok sen sana göre doğru olanı yaptın bunu herkes iliyo ne beni etkiledn nede kötü laf ettin dobra dobra hakkını savundun haksızlığa gelemedin lütfen gülüm meleğim burdasın gitme diye birşey yok kapatalımartık geçekten lütfennnn

canım kimse seni suçlu görmüyo.
kimsenin arasında kalmak da istemiyor kimse.
ikinizin arasında olan bişey ama
bu kavga çok anlamsız.
çocuk gibi davranmayın lütfen.
hepimizin burdaki anılarını unutmayın ya..
en kötü anlarımızı en yakınımızda olan arkadaş bildiklerimize değil de.
o kadar kısa bir süre de dost bildiğimiz burdaki insanlara anlattık.
ilk sevinçlerimizi burda paylaştık...
beraber üzüldük beraber sevindik güldüük...
ne olur kapansın şu konu artık vallahi daral geldi yaa...
barışın artık....
yanlış anlamalar da kalksın ortadan........
hadi öpüşün koklaşınnnnnnnn
siz barışmazsanız şimdi hepimiz birden gidicezzzzzz

Evet soyledim burdada bana cephe aldiginizi dusunmustum o an kanamalarimin sebebini drlar bulamadi sebebsiz ayrintili 3 boyutlu yok gitsemde yine aynisi soylenecek kasilmama gelince mesul sen degilsin benim cunku kafaya takip yipratiyorum kendimi ben uyeligimi sildirmek istedigimi burda yazmadim sessizce gitmek istedim tezat dediklerin senin fikrin yazdiklarin icinde anne meselesini karistirdigin sadece canimi acitti cunku ailemle olanlari sadece ben yasadim sabah o.m atamadigim icin ortaya yazdim seni kinatmak gibi derdim yok ollsa ismini yazardim ki ne dedim o kiside kendi gore hakli oldugu icin bana bunlari yazdi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…