cnmm aynen sana katiliyorum tutacagi varsa tutar veren rabbim sonucta
gönlünü ferah tut cnmm
canım kimse seni suçlu görmüyo.
kimsenin arasında kalmak da istemiyor kimse.
ikinizin arasında olan bişey ama
bu kavga çok anlamsız.
çocuk gibi davranmayın lütfen.
hepimizin burdaki anılarını unutmayın ya..
en kötü anlarımızı en yakınımızda olan arkadaş bildiklerimize değil de.
o kadar kısa bir süre de dost bildiğimiz burdaki insanlara anlattık.
ilk sevinçlerimizi burda paylaştık...
beraber üzüldük beraber sevindik güldüük...
ne olur kapansın şu konu artık vallahi daral geldi yaa...
barışın artık....
yanlış anlamalar da kalksın ortadan........
hadi öpüşün koklaşınnnnnnnn
siz barışmazsanız şimdi hepimiz birden gidicezzzzzz
oflum miyaba bebeğim
dejavum,
yapma etme gözünü seveyimkapansınnn şu tatsız konu ya offfffffffffffffffffffff
gitme bir yere de
Öncelike ben yokken bazı konuşmalar olmuş. Gamzeye öm den yazan da, tartışan da benim. Bunu saklayacak değilim. Topikte bu tür konuşalara sevmediğim için ki geçen hafta gamze tartıştığında uyaran biri olarak heralde topikte aynı şeyi ben yapamam öm yazdım. Ben Gamze'ye burada tek laf etmedim görmezden geldim evet. Ama lafta koymadım. Elif topikten gidecekti ona dedim ki saçmala senlik bir durum yok dedim o da ikna oldu kaldı. Ama Elif'e asla Gamze ile konuşma demedim. Yani Gamze'nin dediği gibi, ben Elif'i gaza getirmedim. Gamze tabii ki yine burada benim ona yazdıklarımı yazarak herkesi benim yanlış yaptığım konusunda inandırmaya ve yine topikten gideceğim olaylarına başlamış gitsin ya da gitmesin bu beni ilgilendirmez ben zaten o yok gibi davranıyorum. Anlamadığım geçen haftada aynı şey oldu. Gamze haınım buradakiler ona sus uzatma dedi diye topikten gidiyorum dedi, bir gün sonra bambaşka birşeyi bahane edip geldi. Ben gelmesinde demiyorum. Ama o gün Elif nasıl üzüldü bana Gamze Elif için geldim dedi ama Elif topikteyken Elife senin için geldim falan demedi. Bunun için kırdın dı elif ona bir laf atmaya Elif cevap vermedi diye mi cephe alındığını düşünüyor ısrar edebilir, gönlünü alabilrdi pekala ama bende Gamze ile tartıştım diye Elifi ben doldurdum sandı bunu yazdı da zaten. Ben ona o tartışmada sende hatalısın yazdım diye bana yaznadı hiç topikte hoş bende yazmayacaktım da yanii. Gelelim olaya; gamze isim vermeden elife kimin gazındna yürüdüysen deynce ben benim gazımdan ürümüş dürüst olup ismimi verseydin dedim. Tartışmada sanki karşı tarafı tutmuşum gibi sana topikte böyle şeyler olmasın yazdım diye bana cephe aldım madem elif için gelmiştin nedne elife bunu demedin dedim başak sebeblerde var seninle konuşmamamın dedim o da dürütsen söyle dedi. Ben de söyledim sebeblerimi. Ben samimi bulmuyorum seni dedim budur. O da zaten herkese söleyip beni herkes kötü bilsin diye açıklamış bdur şudur diye ki insanların bu kişinin ben olduğunu anlamamasına imkan yok yani istediğini elde ettin Gamze. Ama inan başkalarının benim için ne düşüneceği umrumda değil ben senin hakkında yazdıklarımı düşünüyorum ve hiçbir şekilde bu fikrim değişmeyecek kim kınarsa kınasın.. Başından beri tezatlıklarla dolu bir insansın. Nedense geçen hafta tartıştık kanamam oldu dedin, dün akşam öm işle yazıştık kasılmam oldu dedin, sen mesulsun gibilerinden. 2 gündür kanamam var yazdın bir keresinde ama o 2 gün hiç bundan sözetmedin hatta eşinle alışverişe bile gittin. Bizim konuşmadığımızı anlayınca kanamam var iki gündür dedin. Puffy o kadar barıştırmak istedi nedne geri adım atmadın biz sana gelelim istedin. Herneyse ben topikten gidiyorum bu da son kararımdır.. Başkaları gibi gidiyorum deyip üç gün sonra geri dönmeyeceğim yani zaten ben buradakilerle telefonda da görüşüyorum sıkıntı yok yanii... Hoşçakalın...
evet gülüm ben kapattım konuyu ama dejavu gitti ben şuan çok kötüyüm onu kaybetmek istemiyorum dejavu çok değerli gerçekten özel bir insan bu konualr yüzünden onun gişttmei olmaz olmadı ki suçuda yok sadece kendi düşüncelerini beyan etti ama gitti geçkten ağlıyorum şuan diyicek birşeyde yok malesef
evet gülüm ben kapattım konuyu ama dejavu gitti ben şuan çok kötüyüm onu kaybetmek istemiyorum dejavu çok değerli gerçekten özel bir insan bu konualr yüzünden onun gişttmei olmaz olmadı ki suçuda yok sadece kendi düşüncelerini beyan etti ama gitti geçkten ağlıyorum şuan diyicek birşeyde yok malesef
Sağol Canım benim valla aklım hep orda...
neyse rahatladım biraz inş. tutar tüm isteyenlerinkide tutsun inş. progestanımıda içiyorum zaten bakalım kısmet ne olacak
bu ayın sonunda...:44:
gecen ay olmadıcok üzülmüşdük eşimle kafa kafaya ağladık bakalım inş bu ay güleriz herkesi sevindiririz...
melisaaaaa
efenim gülüm amma bi yemek yapmaya gittim ortalık iyice karısmıs yav. dejavu sacmalamayın ya bu gitme olayınız mendil kapaca oyununa döndü ya. herkes kalsın lütfen .bu konuda kapansın ya.
gülüm dejavunun suşu neydiki o bana gamzeyle ilgii düşüncelerini söyledi tıpkı sizede söylediği gibi tutarsız konuşuyo yalan söylüyo dedi senin suçun yokken sen elinden geleni yptın dedi ama konuşş yada konuşma demedi yemin ederimki demedi o kız çok zorluklarla mücadele ediyo kimse bilmiyo dobrada bir kız bak ben sustum kimsennin huzuru bozulmasın dişye ama o haksızlığa gelemiyo inş döner bir yanım eksik kalıcak yoksacnm benim sakin oll sen aglama kiyamam
hep beraber getiririz dejavuyu insallah simdi cikdi hele bir online olsunda
gerekirse topik acariz valla
elifim gerçekten üzüldüm yaa herkes başka bir alemde...
kimsenin gitmesini gerektirecek bi durum göremedim ben gerçekten
kötü oldu bu ya moralim bozuldu şu hale bakk..
meg geri döndü aramıza ama herkes gidiyo yavaş yavaşş
gülüm dejavunun suşu neydiki o bana gamzeyle ilgii düşüncelerini söyledi tıpkı sizede söylediği gibi tutarsız konuşuyo yalan söylüyo dedi senin suçun yokken sen elinden geleni yptın dedi ama konuşş yada konuşma demedi yemin ederimki demedi o kız çok zorluklarla mücadele ediyo kimse bilmiyo dobrada bir kız bak ben sustum kimsennin huzuru bozulmasın dişye ama o haksızlığa gelemiyo inş döner bir yanım eksik kalıcak yoksa
haksızlığa gelemiyo gülüm dejavum yanlış anlaşıldı hep umarım geri döner çok üzüzüldüm gerçekten
gülüm dejavunun suşu neydiki o bana gamzeyle ilgii düşüncelerini söyledi tıpkı sizede söylediği gibi tutarsız konuşuyo yalan söylüyo dedi senin suçun yokken sen elinden geleni yptın dedi ama konuşş yada konuşma demedi yemin ederimki demedi o kız çok zorluklarla mücadele ediyo kimse bilmiyo dobrada bir kız bak ben sustum kimsennin huzuru bozulmasın dişye ama o haksızlığa gelemiyo inş döner bir yanım eksik kalıcak yoksa
haksızlığa gelemiyo gülüm dejavum yanlış anlaşıldı hep umarım geri döner çok üzüzüldüm gerçekten
moon cnmm bu arada dün bir soru sormussun pc basinda degildim
gecmisde gördüm simdi cevaplayim dedim
cnmm bu persembe gidicem rabbim nasip ederse ense ölcümü icin
insallah iyi cikar cnm sonuclar
kan sonucu icin aramadilar halen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?