Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

cnmm aynen sana katiliyorum tutacagi varsa tutar veren rabbim sonucta
gönlünü ferah tut cnmm

Sağol Canım benim valla aklım hep orda...
neyse rahatladım biraz inş. tutar tüm isteyenlerinkide tutsun inş. progestanımıda içiyorum zaten bakalım kısmet ne olacak
bu ayın sonunda...:44:
gecen ay olmadı cok üzülmüşdük eşimle kafa kafaya ağladık bakalım inş bu ay güleriz herkesi sevindiririz...

oflum miyaba bebeğim

dejavum,
yapma etme gözünü seveyim kapansınnn şu tatsız konu ya offfffffffffffffffffffff
gitme bir yere de

evet gülüm ben kapattım konuyu ama dejavu gitti ben şuan çok kötüyüm onu kaybetmek istemiyorum dejavu çok değerli gerçekten özel bir insan bu konualr yüzünden onun gişttmei olmaz olmadı ki suçuda yok sadece kendi düşüncelerini beyan etti ama gitti geçkten ağlıyorum şuan diyicek birşeyde yok malesef

oflum miyaba bebeğim

dejavum,
yapma etme gözünü seveyim kapansınnn şu tatsız konu ya offfffffffffffffffffffff
gitme bir yere de

çoook özlendin meleğim....

anam ya giden gidene isyanlara bağlıcam artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kimse bir yere gitmeyecekkkkkkkkkkkkkkkk

olaylar nerden nereye gelmis
cok sasirdim yaa dejavumm bir sinirlilikle gittin
insallah dönersin cnmmm
seni de cok seviyoruz biz kimsenin kimseyi yargilamaya kinamaya hakki yok zaten
herkesin kendi düsüncesi vardir cnm benim
yapma böyle bekliyoruz seni de

cnm benim sakin oll sen aglama kiyamam
hep beraber getiririz dejavuyu insallah simdi cikdi hele bir online olsunda
gerekirse topik acariz valla

elifim gerçekten üzüldüm yaa herkes başka bir alemde...
kimsenin gitmesini gerektirecek bi durum göremedim ben gerçekten
kötü oldu bu ya moralim bozuldu şu hale bakk..
meg geri döndü aramıza ama herkes gidiyo yavaş yavaşş

canim benim insallah rabbim yüzünüze güler bu defa
insallah bebisin seninledir

efenim gülüm amma bi yemek yapmaya gittim ortalık iyice karısmıs yav. dejavu sacmalamayın ya bu gitme olayınız mendil kapaca oyununa döndü ya. herkes kalsın lütfen .bu konuda kapansın ya.

kim alınırsa ben gidecem diyo ya o acıdan söylüyorum mendil kapmaca diye.mendili ben kaptım kimseye vermiyorum amma gitmiyorum da

cnm benim sakin oll sen aglama kiyamam
hep beraber getiririz dejavuyu insallah simdi cikdi hele bir online olsunda
gerekirse topik acariz valla
gülüm dejavunun suşu neydiki o bana gamzeyle ilgii düşüncelerini söyledi tıpkı sizede söylediği gibi tutarsız konuşuyo yalan söylüyo dedi senin suçun yokken sen elinden geleni yptın dedi ama konuşş yada konuşma demedi yemin ederimki demedi o kız çok zorluklarla mücadele ediyo kimse bilmiyo dobrada bir kız bak ben sustum kimsennin huzuru bozulmasın dişye ama o haksızlığa gelemiyo inş döner bir yanım eksik kalıcak yoksa

haksızlığa gelemiyo gülüm dejavum yanlış anlaşıldı hep umarım geri döner çok üzüzüldüm gerçekten

döner cnm insallah bekleyip görücez bakalim
ama cok sasirdim gercekten olay nerelere gelmis

ben ona msj atamiyorum elif sana msj attim bi bakarmisin ozeline

moon cnmm bu arada dün bir soru sormussun pc basinda degildim
gecmisde gördüm simdi cevaplayim dedim
cnmm bu persembe gidicem rabbim nasip ederse ense ölcümü icin
insallah iyi cikar cnm sonuclar
kan sonucu icin aramadilar halen

Kızlar gerçekten kararım kesin.. Elifim lütfen böyle yapma gülüm siteden gitmiyorum editörlüğe devam edicem başka topiklerde olacağım ama burada değil. Gerçekten istemiyorum. Sen anlarsın beni. Birşeyler bilerek yapıldı ve benim gerçekten bunlarla uğraşacak dermanım yok. Sen biliyorsun zaten ben sabah yazılanları bilerek görmezden geldim uzatmadım. Kaynadı gitti diye yine bu yapıldı bekliyordum zaten. Bu da son yazışımdır kimse bana hak versin diye yapmıyorum bunu da. Zaten kalmak istesem inanın kimsenin ne düşündüğünü umursamadan kalırım hiç takmam öyle şeyleri bir iki kişi benimle konuşsa da yeter bana ama gerçekten gitmek istiyorum soğudum. Kendinize iyi bakın arkadaşlarım.. Hamile olan arkadaşlarım sağlıkla alsınlar bebeklerini kucağına, benim gibi beklemede olanlarda en kısa zamanda güzel haberler alsınlar. Merak etmeyin hamiş kalırsam haber veririm hamile kaldım diye. Öpüyorum kocaman...

dejavu cnmmmmm gitmeeee kal bizimle yapmayin böyle gözünüzü seveyim yaaa
topigimize nazar degdi

neyse kızlar hepiniz kendinize çok iyi bakın topic iyice karıştı tat tuz kalmadı.inşallah kısa zamanda görüşmek dileğiyle.oldum olası tartışmalardan nefret ederim.topic te amacımız neyken ne oldu.şaşırdım doğrusu.sizlerden güzel şeyler öğreniyordum ama oda kalmadı sanırım.herkes tartışmaya odaklandı.yoğun bir kaç gün geçirecem.döndüğümde inşallah yine eski tat tuz gelmiştir.ben kimseye kırılıpta topicten vzageçmem çünkü buraya kendi zgür irademle üye olduğum gibi özgür irademlede giderim buna kimse sebebiyet vermez.

ben de üzüldüm ve ayrıcada cok kızdım gitmesine . isteyerek gitmedi cünkü öle gitse amenna gamzeyle tartıstı gitti. bizede küsmüs oldu yani. neyse üzlüldüm ama yapacak bişi yok . arkadaslar burda bi dünya kişi oluyoruz bazen. herkes birbirini sevmek zorunda degil.
herkes birbiriyle konusmak zorunda da degil. sevmedigimiz biri var diye topikten gitmek zorundada degil. cok yanlış cıkcık.

moon cnmm bu arada dün bir soru sormussun pc basinda degildim
gecmisde gördüm simdi cevaplayim dedim
cnmm bu persembe gidicem rabbim nasip ederse ense ölcümü icin
insallah iyi cikar cnm sonuclar
kan sonucu icin aramadilar halen

inşallah temiz çıkıcak tatlım benim kan haftaya ara öğren dediler bakalım inş temiz çıkar ,,,,,,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…