Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ben seni burda kimseye kotu gostermeye falan calismadim sen burdaki en sevdigim insanlardan biriydin girdigim gunden beri seni gordum eskisin bicok seyde bilgi verirdin bilgin sirinim dedim ben seni kotulemek istemedim sadece seni cok sevdigim icin ailemle ilgili yazdigin beni cok uzdu uzmekten ote canimi yakti ve mege uyeligimi sil dedim hakkimda dusunduklerin senin fikrin ama gidicem diyemezsin ben derim belki ama sen diyemezsin sen benden once burdaydin herkesin yanindaydin senin gidisine yol acamam lutfen...

hı iyi gitmemiş işte
ulan bizi samar ogluna döndürdünüz be ya. gidersen gebertirim kıs seni gitme kimse gitmesin böle tartısmalar yüzünden. bizi cezalandırıyosun be gülüm böle.

yaaaaaaaaaaaaaaa ooooooooffffffffffffffffffffffffffff

kimse bi yere gitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dejavum sen nereye gidiyorsun ya hepinizi bir odaya toplayıp dövmek lazım bu gidişle kimse kalmaz bu topikte ne yalan söyleyim bu gdişlee bende gelmicem herkes bir amaç uğruna buraya toplanıyor lütfen amacınızdan sapmayın,hayatta ne kadar büyük kederler üzüntüler varken birbirinez kırıılmayın dahada gidicem gittim lafı olursa gelmem artık bu topiğe canlar

döner cnm insallah bekleyip görücez bakalim
ama cok sasirdim gercekten olay nerelere gelmis
malesef keşke gelmeseydi u duruma canım
ben ona msj atamiyorum elif sana msj attim bi bakarmisin ozeline
tamam bakıcam şimdi gamze
dejavum gülüm gitmek yok lütfen ben seni biliyorum herkes biliyo tamam kapattık gitti mevzuyu gerçekten adı edilmeyecek bir daha lütfen biraz olsun hatırım varsa gitmezsin lütfen meleğim beni sensiz bırakmaya için el verecekmi ha gülüm
hı iyi gitmemiş işte
ulan bizi samar ogluna döndürdünüz be ya. gidersen gebertirim kıs seni gitme kimse gitmesin böle tartısmalar yüzünden. bizi cezalandırıyosun be gülüm böle.

melisam kimse gitmiyo bir yere herkes rahat olsun mevzu kapandı gitti lütfen kimse açmasın eskisi gibidevam edicez anşşatıkmı kızlar

yahu topikte 10larca kişi var..
herkes herkese bayılmak zorunda da değil..
muhabbetinin iyi olduğu insanlarla yazışırsın olur biter..

nedir bu,ben gidiyom furyası.. aşkolsun..

demek meg'in de bir önemi yokmuş

Son düzenleme:
merak etme tatlim insallah iyi cikicak
endiseni attin degil mi birazda olsa:26:

attım kuzum allah şükür kendime geldim dün çok fena olmuştuk karı koca ama iyiyiz, okudum internette araştırdım normal gözüküyor değerler,hatta ensa kalınlığı 4,5 olupta sapa sağlim doğan çocuklar bile varmış onları okuyunca rahatladım cnm sağolsun topik arkadaşlarımda destek oldu attım sıkıntımı.sağolun cnlar

Ya yemin ederim neyin usatune istersen seni kotulemek gibi bi maksadim olmadi lutfen gitme madem beni samimi bulmuyorsun yalanci goruyorsun bisey yazmazsin ama diger insanlari senden mahrum edemezsin ben cok kotu hissediyorum suan lutfen en fazla benimle konusmazsin ama dedigim gibi seni sevenleri sensiz birakamazsin

cnmm bizim doktor basda bilgi verirken zaten bu test yüzde yüz dogru demedi
sakat deyipte saglam cocuklari olanlar oluyormus cnmm
o yüzden benim de icim rahat ama maksat isde gönül rahatligi olsun
eltim yaptirmamis mesela bu testi
ben 3 lüyü yaptirmiycam zaten bu testi yaptirayim da

Son düzenleme:
eliffffffff nettiriyon gülüm adet olcenmi varmı bi belirti gülüm. bide sanki testmi yapcan kıs ole bişi okudum g,ibi ya

gerek kalmadı gülüm yaaa teste feci adet belrtim var sabaha kalmaz gelir malesef moralim bozulduki umutlanmıştım bu ay göğüslerden ama demekki hayırttanmış bilemiyorum balım ama hamile değilim eminim yani nasıl vuruyo sancı belime midemde başladı adet olucağımı ben midem bulanırsa anlıyorum gelicek maleseffffffffffffffffffffffffffffffff

özelden yazamadım gamze 10 dk diyo bende yok malesef yeminle bak yok şimdi yanlış anlama bilerek diye Allah canımın alsınki yok

Azra'cım bende yaptırmayı düşünmüyordum ama ablam yaptır dedi.
Çok şükür 3lüye gerek kalmadı.
Allah mufaza bişey çıksa aldırıcazmı sanki?
Sorunsuz görünen bebeklerde sonradan özürlü doğuyor neticede.
Özürlü bebek büyütmek büyük bir sınav ama oda bir evlat neticede.
Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin herkese...:
emir_bebek:

ben yaptırcam doktorum istedi 17-18 hafta gibi yaptırıyım içim tam rahatlasın,ikili testi çoğu kimse yaptırmıyor ama 3lü testi yaptırıyorlar genelde,

özelden yazamadım gamze 10 dk diyo bende yok malesef yeminle bak yok şimdi yanlış anlama bilerek diye Allah canımın alsınki yok

Yok elif yanlis anlamam msnden falan yazisiyosan soyle ben cok kotu hissettim ben yemin ederim ki onu kotulemeye falan calismadim hepimizin sıkıntilari var birbirimize patliyoruz benimle konusmasin ama gelsin lutfen soyle

selam kızlar herkese mutlu pazarlar

deminden beri şok içinde okuyorum yazılanları, bu topic bu hale gelecek bir topic değildi,
o kadar güzel dostluklar var ki burada bu son yaşananlar gerçekten tatsız olmuş,
aylardır neler neler paylaşılıyor burda onları göz ardı etmeyin nolur

hadi silkelenin birazz bitsin gitsin artık konu

cnmm acayip insan stres oluyor
rabbim herseyin hayirlisini versin
zorlu asamayacagimiz sinavlara tabi tutmasin
eger o bebek dünyaya gelcekse gelicektir onda da vardir bir elbet hayir deyip sabretmek düser.
büyük konusmayim yine de basa gelmedén bilinmez elbette..
ama bizim burda bir tanidigin kizi 12 yasina kadar normaldi
12 yasindan sonra simdi özürlü bir trafik kazasinda bacaklarini kaybetti hic belli olmaz bu isler
sirri rabbimde sakli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…