ben de üzüldüm ve ayrıcada cok kızdım gitmesine . isteyerek gitmedi cünkü öle gitse amenna gamzeyle tartıstı gitti. bizede küsmüs oldu yani. neyse üzlüldüm ama yapacak bişi yok . arkadaslar burda bi dünya kişi oluyoruz bazen. herkes birbirini sevmek zorunda degil.
herkes birbiriyle konusmak zorunda da degil. sevmedigimiz biri var diye topikten gitmek zorundada degil. cok yanlış cıkcık.
inşallah temiz çıkıcak tatlım benim kan haftaya ara öğren dediler bakalım inş temiz çıkar ,,,,,,,,
yaaaaaaaaaaaaaaa ooooooooffffffffffffffffffffffffffff
kimse bi yere gitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
malesef keşke gelmeseydi u duruma canımdöner cnm insallah bekleyip görücez bakalim
ama cok sasirdim gercekten olay nerelere gelmis
tamam bakıcam şimdi gamzeben ona msj atamiyorum elif sana msj attim bi bakarmisin ozeline
dejavum gülüm gitmek yok lütfen ben seni biliyorum herkes biliyo tamam kapattık gitti mevzuyu gerçekten adı edilmeyecek bir daha lütfen biraz olsun hatırım varsa gitmezsin lütfen meleğim beni sensiz bırakmaya için el verecekmi ha gülümKızlar gerçekten kararım kesin.. Elifim lütfen böyle yapma gülüm siteden gitmiyorum editörlüğe devam edicem başka topiklerde olacağım ama burada değil. Gerçekten istemiyorum. Sen anlarsın beni. Birşeyler bilerek yapıldı ve benim gerçekten bunlarla uğraşacak dermanım yok. Sen biliyorsun zaten ben sabah yazılanları bilerek görmezden geldim uzatmadım. Kaynadı gitti diye yine bu yapıldı bekliyordum zaten. Bu da son yazışımdır kimse bana hak versin diye yapmıyorum bunu da. Zaten kalmak istesem inanın kimsenin ne düşündüğünü umursamadan kalırım hiç takmam öyle şeyleri bir iki kişi benimle konuşsa da yeter bana ama gerçekten gitmek istiyorum soğudum. Kendinize iyi bakın arkadaşlarım.. Hamile olan arkadaşlarım sağlıkla alsınlar bebeklerini kucağına, benim gibi beklemede olanlarda en kısa zamanda güzel haberler alsınlar. Merak etmeyin hamiş kalırsam haber veririm hamile kaldım diye. Öpüyorum kocaman...
hı iyi gitmemiş işte
ulan bizi samar ogluna döndürdünüz be ya. gidersen gebertirim kıs seni gitme kimse gitmesin böle tartısmalar yüzünden. bizi cezalandırıyosun be gülüm böle.
merak etme tatlim insallah iyi cikicak
endiseni attin degil mi birazda olsa:26:
attım kuzum allah şükür kendime geldim dün çok fena olmuştuk karı koca ama iyiyiz, okudum internette araştırdım normal gözüküyor değerler,hatta ensa kalınlığı 4,5 olupta sapa sağlim doğan çocuklar bile varmış onları okuyunca rahatladım cnm sağolsun topik arkadaşlarımda destek oldu attım sıkıntımı.sağolun cnlar
eliffffffff nettiriyon gülüm adet olcenmi varmı bi belirti gülüm. bide sanki testmi yapcan kıs ole bişi okudum g,ibi ya
Ya yemin ederim neyin usatune istersen seni kotulemek gibi bi maksadim olmadi lutfen gitme madem beni samimi bulmuyorsun yalanci goruyorsun bisey yazmazsin ama diger insanlari senden mahrum edemezsin ben cok kotu hissediyorum suan lutfen en fazla benimle konusmazsin ama dedigim gibi seni sevenleri sensiz birakamazsin
cnmm bizim doktor basda bilgi verirken zaten bu test yüzde yüz dogru demedi
sakat deyipte saglam cocuklari olanlar oluyormus cnmm
o yüzden benim de icim rahat ama maksat isde gönül rahatligi olsun
eltim yaptirmamis mesela bu testi
ben 3 lüyü yaptirmiycam zaten bu testi yaptirayim da
cnmm bizim doktor basda bilgi verirken zaten bu test yüzde yüz dogru demedi
sakat deyipte saglam cocuklari olanlar oluyormus cnmm
o yüzden benim de icim rahat ama maksat isde gönül rahatligi olsun
eltim yaptirmamis mesela bu testi
ben 3 lüyü yaptirmiycam zaten bu testi yaptirayim da
özelden yazamadım gamze 10 dk diyo bende yok malesef yeminle bak yok şimdi yanlış anlama bilerek diye Allah canımın alsınki yok
Azra'cım bende yaptırmayı düşünmüyordum ama ablam yaptır dedi.
Çok şükür 3lüye gerek kalmadı.
Allah mufaza bişey çıksa aldırıcazmı sanki?
Sorunsuz görünen bebeklerde sonradan özürlü doğuyor neticede.
Özürlü bebek büyütmek büyük bir sınav ama oda bir evlat neticede.
Rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin herkese...:emir_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?