Yok elif yanlis anlamam msnden falan yazisiyosan soyle ben cok kotu hissettim ben yemin ederim ki onu kotulemeye falan calismadim hepimizin sıkıntilari var birbirimize patliyoruz benimle konusmasin ama gelsin lutfen soyle
ben yaptırcam doktorum istedi 17-18 hafta gibi yaptırıyım içim tam rahatlasın,ikili testi çoğu kimse yaptırmıyor ama 3lü testi yaptırıyorlar genelde,
gerek kalmadı gülüm yaaa teste feci adet belrtim var sabaha kalmaz gelir malesef moralim bozulduki umutlanmıştım bu ay göğüslerden ama demekki hayırttanmış bilemiyorum balım ama hamile değilim eminim yani nasıl vuruyo sancı belime midemde başladı adet olucağımı ben midem bulanırsa anlıyorum gelicek maleseffffffffffffffffffffffffffffffff
selam kızlar herkese mutlu pazarlar
deminden beri şok içinde okuyorum yazılanları, bu topic bu hale gelecek bir topic değildi,
o kadar güzel dostluklar var ki burada bu son yaşananlar gerçekten tatsız olmuş,
aylardır neler neler paylaşılıyor burda onları göz ardı etmeyin nolur
hadi silkelenin birazz bitsin gitsin artık konu
merhaba megan hosgeldin cnmm
yok valla yok ne msn ne de tel birşey yok ben söylerim ama sanmıyorum koymuş kafasına bilemiyorum ne olucak keşke hiç yaşanmasaydı
hosgeldiniz megan- hevin.
hoşbulduk azracım
ya kızlar benim beslenme konusunda çok yanlışlarım oluyor biliyorum ama kendimi ayarlayamıyorum bi türlü ,
sabah yine kahvaltıda tost yedim doyuramıyorum bebeğimi diyede üzülüyorum sonra,
suyu hala az içiyorum zorluyorum kendimi ama,
meyve çok nadir yiyebiliyorum, aldım şimdi bi elma iki saatte anca yerim herhalde,
geçen canım acaip kola çekti yasak biliyorum ama dayanamadım içtim bir kutu sonrada tabi bin pişmanlıklar,
off çok deliyim ben ya
hoşbulduk azracım
ya kızlar benim beslenme konusunda çok yanlışlarım oluyor biliyorum ama kendimi ayarlayamıyorum bi türlü ,
sabah yine kahvaltıda tost yedim doyuramıyorum bebeğimi diyede üzülüyorum sonra,
meyve çok nadir yiyebiliyorum, aldım şimdi bi elma iki saatte anca yerim herhalde,
geçen canım acaip kola çekti yasak biliyorum ama dayanamadım içtim bir kutu sonrada tabi bin pişmanlıklar,
off çok deliyim ben ya
evet haklısın gülüm insan işte kaptırıyo istediğimden gözüm görmüyo kendini kandırıyo valla hayırlısı olsun ama üzüldüm işte off offfama bosver gülünm ya üzülme bi dahaki aya insallah. dün ben sana bunun iiçin dediydim işte bak kaptırıyon kendini diye.
Keske ben cidden cok uzgunum soyle gelsin ben ulasabilsem keske ben dil dokucem ama ulasma imkanim yok
Sağol melsiim nasılsın?
hoşbulduk azracım
off çok deliyim ben ya
iyiyim gülüm sen nasılsın.
Bende iyyim kıştan çıkmak için iki gündür temizlik yapıyordum.Çok yoruldum ama değdi.Aşılama öncesi tüm evimi temizledim.
merhaba kızlar neler olmuş yine öyle gamzecim sen olmadan topikğin tadı olmazdın zaten neler olmuş diye merak ederdin yine girerdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?