Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Yok elif yanlis anlamam msnden falan yazisiyosan soyle ben cok kotu hissettim ben yemin ederim ki onu kotulemeye falan calismadim hepimizin sıkıntilari var birbirimize patliyoruz benimle konusmasin ama gelsin lutfen soyle

yok valla yok ne msn ne de tel birşey yok ben söylerim ama sanmıyorum koymuş kafasına bilemiyorum ne olucak keşke hiç yaşanmasaydı

ben yaptırcam doktorum istedi 17-18 hafta gibi yaptırıyım içim tam rahatlasın,ikili testi çoğu kimse yaptırmıyor ama 3lü testi yaptırıyorlar genelde,

doktorun istedigiyse yaptir cnmm
benim ki siterse bende yaptiririm
ama suan düsünmüyorum cnmm

ama bosver gülünm ya üzülme bi dahaki aya insallah. dün ben sana bunun iiçin dediydim işte bak kaptırıyon kendini diye.

aslm cnm hosgeldin

yok valla yok ne msn ne de tel birşey yok ben söylerim ama sanmıyorum koymuş kafasına bilemiyorum ne olucak keşke hiç yaşanmasaydı

Keske ben cidden cok uzgunum soyle gelsin ben ulasabilsem keske ben dil dokucem ama ulasma imkanim yok

hoşbulduk azracım

ya kızlar benim beslenme konusunda çok yanlışlarım oluyor biliyorum ama kendimi ayarlayamıyorum bi türlü ,
sabah yine kahvaltıda tost yedim doyuramıyorum bebeğimi diyede üzülüyorum sonra,
suyu hala az içiyorum zorluyorum kendimi ama,
meyve çok nadir yiyebiliyorum, aldım şimdi bi elma iki saatte anca yerim herhalde,
geçen canım acaip kola çekti yasak biliyorum ama dayanamadım içtim bir kutu sonrada tabi bin pişmanlıklar,
off çok deliyim ben ya

cnm çok kasma zaten ilk 3ay bebek fazla bir besine ihtiyaç duymuyor ilk 3aydan sonra dikkat etsen iyi olur. valla bende çikolata falan normaldede yemem ama dün doktorbebek hareketlensin diye yedirtti bundan sonra az bişi yerim ne yapıyım okadar dikkat ediyoru ama fazla da kasmaya gerek yok

canım o kadar pinpirikli olma be gülüm bosuna stres yapma. koladan hiç bişi olmaz sankim tiryakk,i gibi içmiyosundur ya arada bi içmekten ne olcakki. sen üç ögün yemeye dikkat et meyvanı yogurdunu sütünü baklıyatları sebzeni ihmal etme. cokda yeme niye bebişin doymasınki öle düşünme. yemegi abartma doguma fazla kiloyla girmekte zararlıymıs.

ama bosver gülünm ya üzülme bi dahaki aya insallah. dün ben sana bunun iiçin dediydim işte bak kaptırıyon kendini diye.
evet haklısın gülüm insan işte kaptırıyo istediğimden gözüm görmüyo kendini kandırıyo valla hayırlısı olsun ama üzüldüm işte off offf
Keske ben cidden cok uzgunum soyle gelsin ben ulasabilsem keske ben dil dokucem ama ulasma imkanim yok

gamze ben yazdım ona dediki benim dedi seni aklını çelmişim gibi konuşmalarına karşın yazdım beni topikte ne duruma düşürdü ben sabahk,i yazdıklarından sonra yine sustum görmezden geldim ama bu dıuruma hiç isdtemezdim dedi çok kırılmış gerçetkten topiğimiz örnekti ne hale geldi keşke yaşanmasaydı amacımız neydi ne hale geldi hakkımızda hayırlısı kapatalım artık dejavu bitti dedimi bitmiştir ben iyi bilirim malesefffffff

cnmm yavas yavas alistirirsin kendine yüklenme birden..
ben de bazen yararli seyler yemiyorum hic aksine göbege yag yapacak bana kilo yapcak seyler yiyorum tam anlamiyla uyamiyorum
su icmeyi de ben söyle yaptim önce yarim litre ile basladim sonra bire cikardim sonra birbucuk derken simdi 2 litreye cikardim.
bende icdim kola ama son icisim oldu.
cok kasma cnm kendini aksine kastikca daha cok canin ister
ben kendime simdi liste yaptim asdim buzdolabinin üstüne ki unutmayin diye gectikce görüyorum zorlada olsa hemen yiyorum.

Bende iyyim kıştan çıkmak için iki gündür temizlik yapıyordum.Çok yoruldum ama değdi.Aşılama öncesi tüm evimi temizledim.

güle güle KİRLETMEDEN oturmak mümkün olsaada onuı yazsan ya ne mümkün. bende bugün salon camlarını sildim canım cıktı ya. asılamayı ne zaman yaptırcaktın canım.

merhaba kızlar neler olmuş yine öyle gamzecim sen olmadan topikğin tadı olmazdın zaten neler olmuş diye merak ederdin yine girerdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…