slmm kizlar
nasilsiniz ben o siiri cok severim puffyimmm
duygusala bağladın demekki kuzum ama ağlama emi üzme kendini
gelcek abinde inşallah
slmm kizlar
inş. Rabbim her isteyene versin inş.
yaşta 28 olunca ürküyorum biraz
tam bu konunun üzerine annem aradı
annanem benle konuşacakmış orda annemlerle tartışıyormuş daha niye çocuk yapmıyorlar, varsa bişey biran önce doktora gitsin diye
kaynanamlardan duymuyorum tek laf bizimkiler böyle yapıyor yaaa
slmm kizlar
sözleri noktasına virgülüne kadar doğru, ben zaten can yücel'in her sözü önünde saygı ile eğilirim. Bunun yeri bi ayrı, ve her sözü noktasına kadar doğru.
selam canım hoş geldinbende daha yeni damlaya bildim ama heran çıka bilirim
hosgeldınnnnnnnnnn
sende 73 kılomu oldun masallah sana cok sevındım canım
devam et böyle sakın bırakma
sonrada dıkket edersın
a.s cnmcım ben iyiyim çok şükür sen nasılsın
zaman geçiyo valla su gibi
canım zaman su gibi akıp gidiyor. Bu iyisi içinde kötüsü içinde geçerli, bir şekilde zaman akıp gidiyor. 103 gr oldu oğlum teyzesi
türlü yemegi etli yapican aslinda ohh mis gibi
bende fırında guvec yapacamm kocaaa dedı benımde canı m cok istedııı yaaaaa o daha koca gelecekte yapacazzzz oooooo
hosbulduk canimmmmm... bende oyle dusunuyorum deryacim insaallah bakalim.. mayis sonuna kadar verebilecegim kadar verecem.. sonra da korumaya gecicem.. bundan sonra bu yasam seklim olacak insaallah da bakalim.. sen nassinggg
amin cnm ürkecek hiç bişey yok 28 neki bak bende 83 lüyüm
bişeycik olmaz yaşdan felen
yaşlı insanlar böyle cnm düşünmeden diyebiliyolar lafları
ona takılma sıkma canını hem daha 2 yıllık evlisiniz
ben bana soranlara daha gezcez tozcaz ne çocugu hemen dıyıp lafı yapıştırıyodum
sende öyle yap cnm
vazcaydın dimek pattisden ohh mis gibi kuzum yapar yersiniz ama uzun surmezmi o
sen azcık atıştır bari kuzum aç kalma emi öykümüz tepik atar sana sonra
ztarım hoşgeldin kuzum. Çok özleniyosun haberin olsun. Puffyn seni çok özledi. bu beğen butonu gibi özleme butonuda olsa.:26:
canım ıyıyım bende
yemegımı ocaga koydum bı bakıyım dedım
senı göruncede sevındım
karnıyarık yapıyorum annem yazın patlıcanları kızartık koymustu dolaba
sonuncuyu kullandım bakalım uzun sure bu yemek yok yanı
anaaaa ztar senın rejımı unuttum yemek adı söledım umarım canın cekmez sevmedıgın bıseydır
etrafa öyle diyorum zaten ama büyüklere lafa anlatılmıyorda :) ne gezmesi tozması yaşın kaç oldu diyorlar
alışmışlar 18-19unda anne görmeye torunlarını (ailede tek geç evlenen ve hala anne olmayan benimde :) )
sende hamilesin gördüğüm kadarı ile
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
bende buranın müdavimi olurum artık
hosgeldin ztarimmmmmselam canim bende size yazdiktan sonra yuruyuse cikmistim ancak bakiyorum
hosbulduk canimmmmm... bende oyle dusunuyorum deryacim insaallah bakalim.. mayis sonuna kadar verebilecegim kadar verecem.. sonra da korumaya gecicem.. bundan sonra bu yasam seklim olacak insaallah da bakalim.. sen nassinggg
sorma ya bende hamdolsun canim cok sukur..
oy oy oy yirim oglusunu annesiiiiii masallah onaozledim sizi..
neler oluyor ordaa
kızlar öncelikle herkese mrb rabbim herkesin gönlüne göre versin ve kimsenin kucagını boş bırakmasın,ben 22-23 günde bir adet oluyorum ve üç gün sürüyor yani 27 şubatt son adet tarihim bugün olmam gerekiyo olmadım adet sancısı karın agrısı vs.hiç bir belirti yok adet olucama dair sadece şüpeli ilişkiden 5-6 gün sonra özellikle sol gögsümün ucu aşırı derecede sızladı sonra geçti ve son bir haftadı gene sol gögsümde agrı vardı oda bugün geçti;şuanda belimde hafif agrı var ve aşırı derecede baş agrısı var ve ateşim ara ara 37 lerde bügün son idrardan 3 saat sonra bebe tıme adlı bir idrar testi markasıyla test yaptım oda negatif denecek kadar hafif çok dikkat edersem görüyorum sizce bu nedir ne önerirsiniz ne yapmam lazım lütfen yorum yapın bir akıl verin bana lütfennnn
ah canimmm bende cok ozledim bundan sonra daha sIk geleyim bariiiii... olmuyor cok ayri gayrii
ah ya bende seni gorunce burda sevindim valla..
bende birazdan yemek koycam ocaga.. sende tembellik yapma artik en guzel zamanlarin 3. trimester a gecmeden sende oyle hazirliklar yapip koy buzluga..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?