hosgeldin ztarimmmmm
kizlar ya ben 12948inci sayfaya gidemiorum:26:
hosgeldin diyenler olduysa hosbulduk diyim
uzun surecek oyle gorunuyo canm ama atıştırırım bışeylerrr canım bılıyonmu cumartesı akşamı yataktaydıkk yatmadan once elım hep karnımda ama hıç bışey hıssetmıyordumm ama o gece varya nasılll hareketlıydı oyle babayla şok oldukkk bambaşka bı duyguydu o hareketlerı yaaaa
kızlar öncelikle herkese mrb rabbim herkesin gönlüne göre versin ve kimsenin kucagını boş bırakmasın,ben 22-23 günde bir adet oluyorum ve üç gün sürüyor yani 27 şubatt son adet tarihim bugün olmam gerekiyo olmadım adet sancısı karın agrısı vs.hiç bir belirti yok adet olucama dair sadece şüpeli ilişkiden 5-6 gün sonra özellikle sol gögsümün ucu aşırı derecede sızladı sonra geçti ve son bir haftadı gene sol gögsümde agrı vardı oda bugün geçti;şuanda belimde hafif agrı var ve aşırı derecede baş agrısı var ve ateşim ara ara 37 lerde bügün son idrardan 3 saat sonra bebe tıme adlı bir idrar testi markasıyla test yaptım oda negatif denecek kadar hafif çok dikkat edersem görüyorum sizce bu nedir ne önerirsiniz ne yapmam lazım lütfen yorum yapın bir akıl verin bana lütfennnn
kızlar öncelikle herkese mrb rabbim herkesin gönlüne göre versin ve kimsenin kucagını boş bırakmasın,ben 22-23 günde bir adet oluyorum ve üç gün sürüyor yani 27 şubatt son adet tarihim bugün olmam gerekiyo olmadım adet sancısı karın agrısı vs.hiç bir belirti yok adet olucama dair sadece şüpeli ilişkiden 5-6 gün sonra özellikle sol gögsümün ucu aşırı derecede sızladı sonra geçti ve son bir haftadı gene sol gögsümde agrı vardı oda bugün geçti;şuanda belimde hafif agrı var ve aşırı derecede baş agrısı var ve ateşim ara ara 37 lerde bügün son idrardan 3 saat sonra bebe tıme adlı bir idrar testi markasıyla test yaptım oda negatif denecek kadar hafif çok dikkat edersem görüyorum sizce bu nedir ne önerirsiniz ne yapmam lazım lütfen yorum yapın bir akıl verin bana lütfennnn
evet ya cok fena tembelım
olsun annem sagolsun
hosbulduk canimm
sen nasilsin beebgin nasil
kiz mi erkek mi azracim
hosgeldin ztarimmmmm
kizlar ya ben 12948inci sayfaya gidemiorum:26:
hosgeldin diyenler olduysa hosbulduk diyim
hee oldu tabii sayfayı göremeyince benıde görmedin kuzum
iyiiym ztarim full tikiniyorum
bebekde iyidir insallah cnm persembe görmeye gidicem yine.
daha belli degil cnm cinsiyeti
bakalim ikili test icin gittigimde esime rica ette bir baksin belki tahminde bulunur doktor dedim
ama 13.hafta belli olur mu bilmiyorum cinsiyeti:26:
Merhabalar herkese. Forumda daha yeniyim. 2 senelik evliyim. Eşimle artık bebek düşünüyoruz. Şimdi araştırdım ama kafam karıştı biraz. Ben bu ayın 20-22 si gibi adet olacağım. Adetim tam 1 hafta sürüyor. Yumurtlamaya uygun günlerim hangileri acaba? ilk adet olma gününden 14 gün mü üstüne ilave edeceğim yoksa adetimin bittiği son günden itibaren mi? nedir bu durum anlayamadım?Yardımcı oılursanız çok sevinirim.
canim normalde oluyor tabiki 13. haftada.. hele puffy ninki ne kadar erken gostermisti pipisini
burda 18. ya da 20. haftada soyluyorlar ama sen ogrenirsin.,,. genelde gec gosterenler kiz cikiyor da hayirlisi olsun azracim
ztar'ım dediğin gibi geç söylenenler çoğunlukla kız oluyor. Benim doktor 10+5 de söyledi. sonra 14 de onayladı 14+5 de pipiyi gösterdi bizede
10+5 de gitmisdim doktora tatlim bakti bakdi birsey demedi.
ikili test icin gittigimde 11+2 idi onda da hastanedeki doktor birsey demedi.
bunlarda söylemiyorlar cnm illa sorucaksin sinir oluyorum
hayirlisi olsun cnm..
bu gittigimde bakalim ne olacak..
Merhabalar herkese. Forumda daha yeniyim. 2 senelik evliyim. Eşimle artık bebek düşünüyoruz. Şimdi araştırdım ama kafam karıştı biraz. Ben bu ayın 20-22 si gibi adet olacağım. Adetim tam 1 hafta sürüyor. Yumurtlamaya uygun günlerim hangileri acaba? ilk adet olma gününden 14 gün mü üstüne ilave edeceğim yoksa adetimin bittiği son günden itibaren mi? nedir bu durum anlayamadım?Yardımcı oılursanız çok sevinirim.
cnm kac günde bir adet oluyorsun o önemli?
ilk adet olma gününden itibaren sayiliyor.
Canım 30-31 günde bir adet oluyorum. 1 yada 2 gün oynuyor en fazla.
aynen baby göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?