Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ayy ne güzel kuzumm bende çok nadir hissediyorum öyle aman aman değil yani
ama daha vakit var oyuzdende sallamıyorum kuzum

mrb hoşgeldin
bebetimqe malesefki güvenilir değil cnm burda bebetime ile yapıp
çizgiyi görüp kanda görmeyen çok oldu oyuzden nova, laboquick bide miratech tavsıye ederim
bide sabah ilk idrarınla yaparsan daha net sonuc cıkıyo cnm
inşallah bebişin seninledir

merhabalar
silikde olsa cikdiysa gebesindir cnm
kan tahliline git orda kesin belli olur..

hosbulduk canimm
sen nasilsin beebgin nasil
kiz mi erkek mi azracim

iyiiym ztarim full tikiniyorum
bebekde iyidir insallah cnm persembe görmeye gidicem yine.
daha belli degil cnm cinsiyeti
bakalim ikili test icin gittigimde esime rica ette bir baksin belki tahminde bulunur doktor dedim
ama 13.hafta belli olur mu bilmiyorum cinsiyeti:26:

canim normalde oluyor tabiki 13. haftada.. hele puffy ninki ne kadar erken gostermisti pipisini
burda 18. ya da 20. haftada soyluyorlar ama sen ogrenirsin.,,. genelde gec gosterenler kiz cikiyor da hayirlisi olsun azracim

Merhabalar herkese. Forumda daha yeniyim. 2 senelik evliyim. Eşimle artık bebek düşünüyoruz. Şimdi araştırdım ama kafam karıştı biraz. Ben bu ayın 20-22 si gibi adet olacağım. Adetim tam 1 hafta sürüyor. Yumurtlamaya uygun günlerim hangileri acaba? ilk adet olma gününden 14 gün mü üstüne ilave edeceğim yoksa adetimin bittiği son günden itibaren mi? nedir bu durum anlayamadım?Yardımcı oılursanız çok sevinirim.

Son düzenleme:

selam canim

yumurtlama gununu ogrenmek icin onemli olan kac gunde bir adet gordugun. 28 gunde bir oluyorsan evet 14. gunu yumurtluyorsundur.,

ztar'ım dediğin gibi geç söylenenler çoğunlukla kız oluyor. Benim doktor 10+5 de söyledi. sonra 14 de onayladı 14+5 de pipiyi gösterdi bizede

canim normalde oluyor tabiki 13. haftada.. hele puffy ninki ne kadar erken gostermisti pipisini
burda 18. ya da 20. haftada soyluyorlar ama sen ogrenirsin.,,. genelde gec gosterenler kiz cikiyor da hayirlisi olsun azracim

10+5 de gitmisdim doktora tatlim bakti bakdi birsey demedi.
ikili test icin gittigimde 11+2 idi onda da hastanedeki doktor birsey demedi.
bunlarda söylemiyorlar cnm illa sorucaksin sinir oluyorum
hayirlisi olsun cnm..
bu gittigimde bakalim ne olacak..

ztar'ım dediğin gibi geç söylenenler çoğunlukla kız oluyor. Benim doktor 10+5 de söyledi. sonra 14 de onayladı 14+5 de pipiyi gösterdi bizede

masallah ona annesi masallah darisi da benim basima Allah nasip etsin insaallah..

canim sende sorsaydin nasil dayandin kiz . ben olsam soyletene kadar fenalik getirirdim adamlara

cnm kac günde bir adet oluyorsun o önemli?
ilk adet olma gününden itibaren sayiliyor.

peki kızlar aranızda 22-23 günde bir adet olan varmı ve yani bebe tıme güvenli degil diyorsunuz yani gebe olabilir miyim ayyy çok heycanlandım inanın 5 yıldır ugraşıyorum öyle zorki anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…