Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

şimcik görmüş oldun
hele bi bidaha görmee benii bak ozaman napıyorum
aslında gözükür kuzum ozamana ben 12. haftamda öğrenmiştim
inşallah sende öğrenirsin ikilinde

heheh
istedigini yapabilirsin tatlim
insallah cnm bakalim catliycam aslinda caktirmiyorum falan ama

aşşağı yukarı benim gibisin :)
ben 22sinde oluyorum benimde 1 hafta sürüyor netten araştırmıştık bizde 6-11 yumutlama günü olarak görünüyordu
ki akıntılarım o günlerde çoğalıyor zaten

inş. sağlıklı ve hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucağımıza
netten öğrenebilirsin yumurtlama günlerini

Tamama çok sağol canım şimdi anladım. Ovulasyon testlerinden uygulamak gerekiyor mu bilmiyorum bakalım bir hayırlısı olsun inşallah.

canim sen bilirsin.. mesela ben ilk iki ay kullanmistim ne zaman yumurtladigimi anlamak icin.. ama aynen adet tarihinden 14 gun dusunce zaten o gune denk geliyordu. daha sonra da birakmistim ovulasyon testi kullanmayi cunku o beni cok stres yapiyordu.. yumurtluyorsam hemen yataga gecmem lazim gibi bir stres oldugundan birakmistim.. sen bilirsin yani..

ah canim ya nasil sitiyorum bir bilsen ama biraz daha beklemem gerek .. bakalim hayirlisi

canım ben herşeyin doğru bir zamanı olduğuna inanıyorum. düşünsene 4 yıldır olmayan bebeğim aşılama olacağım ay geldi. Mutlaka en hayırlı zamandı bu zaman. Rabbim senin içinde en hayırlı olanı yaşatıyor güzelim. Bazen bizi üzen şerler bile en hayırlı işe vesile olur

heheh
istedigini yapabilirsin tatlim
insallah cnm bakalim catliycam aslinda caktirmiyorum falan ama

hehe insan merak ediyo kuzum ister istemez
hele dr a gittiğinde sana kız ya da erkek dediğinde acayip bi mutluluk
heyecan oluyo o gün biz kocişle baya leyla gibiydik
hatta bi kaç gün öyle dvm etmişti

evet canim benim aynen oyle.. senin durumun beni cok mutlu ediyor zaten .. sen alicaksin insaallah bebegini kucagina.. bende seni takip ederim Allah izin verirse
huzurun nasil canim.. rahat misin

hehe insan merak ediyo kuzum ister istemez
hele dr a gittiğinde sana kız ya da erkek dediğinde acayip bi mutluluk
heyecan oluyo o gün biz kocişle baya leyla gibiydik
hatta bi kaç gün öyle dvm etmişti

cinsiyeti belli olunca bakalim ne olcak cok merak ediyorum bende

evet canim benim aynen oyle.. senin durumun beni cok mutlu ediyor zaten .. sen alicaksin insaallah bebegini kucagina.. bende seni takip ederim Allah izin verirse
huzurun nasil canim.. rahat misin
canım yani aşırı kıskancım, huysuzum çekilmez biri oldum aslında. Sanırım doktorun hormonal dalgalanmalar dedikleri bu olsa gerek. o sakinleştirici yazdı ama ben pek ilaç kullanmıyorum.
bebeğim mutlu ediyor ama hep soru işaretlerim oluyor. Nasıl bakıcam, bakabilcekmiyim, yeterince anne olabilcekmiyim gibi yığınla sorularım var. Bazen erkek diye üzülüyorum bile, sonra kendime kızıyorum. rabbim sağlıklı bir evlat nasip etti bense nankörlük ediyorum diyorum. aslında o kadar doluyumki ne sen sor ne ben söyliyim

ayyy canim saol ya nerdeyse iki ay oldu. terapi oluyor iste bana bir nevi.. napim canim..
bu arada meg den haber var mi yahu.. ugruyor mu buralara

sabah burdaydı canım. Çok nadir geliyor ve bişey yazmadan gidiyor. Sanırım az kaldı kendini toplamasına. Biraz daha iyi hissedince gelicektir temelli

sabah burdaydı canım. Çok nadir geliyor ve bişey yazmadan gidiyor. Sanırım az kaldı kendini toplamasına. Biraz daha iyi hissedince gelicektir temelli

insaallah canim ya

canim benim sen hic uzulme bunlar cok normal seyler.. tabiki hamileliginde ne kadar az ilac kullansan o kadar iyi.. iste bu korkular ya da karmasikliklar cok normal sen hic uzme kendini
bebegin olana kadar bu tereddutlerin olmasi normal canim.. ama oglunu kucagina aldiktan sonra goreceksin ki sanki anne olarak dogmussun gibi.. bu tamamen icgudusel sakin korkma.. ama dedigim gibi bu degisiklikler normal.. sen kafani rahat tutmaya bak.. ben bunu cevremde cok gordum ona dayanarak soyluyorum canim

herkese çok çokkkkkkkkkk naslsnzz? ben iim kızlar ya kafamı dagtıorm ii oluo arada bi bakıorm size de naslsnz die ozluorm sizi ama bu ara bnm için en iisi bu ... klolara taktım bu ara yavaş gdıo ama inş sağlam gdıo

ztarım yazdıklarını okudum tatlım inşallah.

bu arada ben bebeğimin hareketlerini bazen hissediyorum gibi ama acaba gerçekden bebekmidirki, tarif edilemez bişey ya. sanki canlı balık yutmuşum gibi, yada içime kuş kaçmış gibi

tekrar geldim
kargo ve migros ardarda gelince ben de kendimi yatağa attım
hoş yine uyuyamadım doğru dürüst
nolcak bu uykusuzluk olayı bilemiyorum

bende de yemek yok
ne gzel yapmışsınız yemekleri
bende bitek mercimek çorbası var
kocam da alabalık alcak, güveçte yapacaz bakalım
ama kısırları gördüm canım kısır istedi
bir de kısır yapsam kel alaka olcak ama sanırım yapcam

ztar ve duygu harika gidiyorsunuz ikinzi de
kilolar gitmiş maşallahh

bende burdayim duygucum valla bu topik bagimlilik yapiyor haa ebnde cookk ozluyorum

bebektir o bebektir.. seninki herseyi onden onden yapiveriyor.. masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…