ztarım duana bir aminde benden
en tez zamanda inşallah
şimcik görmüş oldun
hele bi bidaha görmee benii bak ozaman napıyorum
aslında gözükür kuzum ozamana ben 12. haftamda öğrenmiştim
inşallah sende öğrenirsin ikilinde
canim o zaman 14 dus sen muhtemelen adetinden itibaren 16. gunde yumurtluyorsun
Merhabalar herkese. Forumda daha yeniyim. 2 senelik evliyim. Eşimle artık bebek düşünüyoruz. Şimdi araştırdım ama kafam karıştı biraz. Ben bu ayın 20-22 si gibi adet olacağım. Adetim tam 1 hafta sürüyor. Yumurtlamaya uygun günlerim hangileri acaba? ilk adet olma gününden 14 gün mü üstüne ilave edeceğim yoksa adetimin bittiği son günden itibaren mi? nedir bu durum anlayamadım?Yardımcı oılursanız çok sevinirim.
Tamama çok sağol canım şimdi anladım. Ovulasyon testlerinden uygulamak gerekiyor mu bilmiyorum bakalım bir hayırlısı olsun inşallah.
ah canim ya nasil sitiyorum bir bilsen ama biraz daha beklemem gerek .. bakalim hayirlisi
heheh
istedigini yapabilirsin tatlim
insallah cnm bakalim catliycam aslinda caktirmiyorum falan ama
canım ben herşeyin doğru bir zamanı olduğuna inanıyorum. düşünsene 4 yıldır olmayan bebeğim aşılama olacağım ay geldi. Mutlaka en hayırlı zamandı bu zaman. Rabbim senin içinde en hayırlı olanı yaşatıyor güzelim. Bazen bizi üzen şerler bile en hayırlı işe vesile olur
ztar şahane kilo veriyosun bu arada, seni tebrik ediyorum
hehe insan merak ediyo kuzum ister istemez
hele dr a gittiğinde sana kız ya da erkek dediğinde acayip bi mutluluk
heyecan oluyo o gün biz kocişle baya leyla gibiydik
hatta bi kaç gün öyle dvm etmişti
canım yani aşırı kıskancım, huysuzum çekilmez biri oldum aslında. Sanırım doktorun hormonal dalgalanmalar dedikleri bu olsa gerek. o sakinleştirici yazdı ama ben pek ilaç kullanmıyorum.evet canim benim aynen oyle.. senin durumun beni cok mutlu ediyor zaten .. sen alicaksin insaallah bebegini kucagina.. bende seni takip ederim Allah izin verirse
huzurun nasil canim.. rahat misin
ayyy canim saol ya nerdeyse iki ay oldu. terapi oluyor iste bana bir nevi.. napim canim..
bu arada meg den haber var mi yahu.. ugruyor mu buralara
cinsiyeti belli olunca bakalim ne olcak cok merak ediyorum bende
kizlar camasirimi asip geleyim ben
sabah burdaydı canım. Çok nadir geliyor ve bişey yazmadan gidiyor. Sanırım az kaldı kendini toplamasına. Biraz daha iyi hissedince gelicektir temelli
canım yani aşırı kıskancım, huysuzum çekilmez biri oldum aslında. Sanırım doktorun hormonal dalgalanmalar dedikleri bu olsa gerek. o sakinleştirici yazdı ama ben pek ilaç kullanmıyorum.
bebeğim mutlu ediyor ama hep soru işaretlerim oluyor. Nasıl bakıcam, bakabilcekmiyim, yeterince anne olabilcekmiyim gibi yığınla sorularım var. Bazen erkek diye üzülüyorum bile, sonra kendime kızıyorum. rabbim sağlıklı bir evlat nasip etti bense nankörlük ediyorum diyorum. aslında o kadar doluyumki ne sen sor ne ben söyliyim
sabah burdaydı canım. Çok nadir geliyor ve bişey yazmadan gidiyor. Sanırım az kaldı kendini toplamasına. Biraz daha iyi hissedince gelicektir temelli
canım yani aşırı kıskancım, huysuzum çekilmez biri oldum aslında. Sanırım doktorun hormonal dalgalanmalar dedikleri bu olsa gerek. o sakinleştirici yazdı ama ben pek ilaç kullanmıyorum.
bebeğim mutlu ediyor ama hep soru işaretlerim oluyor. Nasıl bakıcam, bakabilcekmiyim, yeterince anne olabilcekmiyim gibi yığınla sorularım var. Bazen erkek diye üzülüyorum bile, sonra kendime kızıyorum. rabbim sağlıklı bir evlat nasip etti bense nankörlük ediyorum diyorum. aslında o kadar doluyumki ne sen sor ne ben söyliyim
bende burdayim duygucumherkese çok çokkkkkkkkkk naslsnzz? ben iim kızlar ya kafamı dagtıorm ii oluo arada bi bakıorm size de naslsnz die ozluorm sizi ama bu ara bnm için en iisi bu ... klolara taktım bu ara yavaş gdıo ama inş sağlam gdıo
ztarım yazdıklarını okudum tatlım inşallah.
bu arada ben bebeğimin hareketlerini bazen hissediyorum gibi ama acaba gerçekden bebekmidirki, tarif edilemez bişey ya. sanki canlı balık yutmuşum gibi, yada içime kuş kaçmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?