Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ferdam saol datlum
ben kisir dun yidimmm
sen nasilsin yorma kendini bende kalkim da yemek hazirlayim ogle yemegim yok daha

bebektir o bebektir.. seninki herseyi onden onden yapiveriyor.. masallah

kuzum internettede bu haftalarda hissetmeniz imkansız, hissettiğini söyleyenlerde bağırsak hareketlerinden bahsediyordur diyor
Kimseye diyemiyorumki, nasıl diyim millet münasip bi yeri ile güler vallahi

ferdam saol datlum
ben kisir dun yidimmm
sen nasilsin yorma kendini bende kalkim da yemek hazirlayim ogle yemegim yok daha

yorgunluk dışında iyiyim canım şükür
geceleri uykusuzluk sorunu başladı rahat yatamıyorum artık
ama çok şükür tabi

yemek derdi çok gıcık yaa
bazı günler seve seve yapıyorum bazı günler de acayip miskinim
karnım da acıktı yoğurt yedim ama kesmedi

hadi kızlar güzel kısır tarifinizi verin bakayım bir de ben deneyim

canim hosgeldin
iyidir cnm seni sormali
bayagi vermissin ama suem masallahh

ferdam saol datlum
ben kisir dun yidimmm

aslında kısırda yapabilirim ama çok malzemem eksik, artık alışverişe çıkınca alırım herşeyi
bide hani kesme kabarcığıda diyorlar, ev hamurunu düz açıp kesip kızartıyolar ya, canım ondanda istedi. onuda ananem güzel yapıyor. artık cumartesi yaptırırım
çok oburiks oldum ben ya

Selam kızlar,yine geldim ama çok durmayacağım.Ferda top mu geldi?Kullan bakalım nasıl?

hosgeldin cnmm afiyet olsun cnm simdiden

bende burdayim duygucum valla bu topik bagimlilik yapiyor haa ebnde cookk ozluyorum

bebektir o bebektir.. seninki herseyi onden onden yapiveriyor.. masallah
cnmm ztarmmm çok gtmiş kloların maşallahh ben spra da başladm haftada üç dört gün fitness salonuna gdyrm çok ii gelıo kafam daglıo oyle topgi çok ozluorm ama ben yıpranmşm bu kış ztarm ya baharla brlkte sanki yeniden kendme geldm bu ara gezıorm tozuorm tyatro spor alşverş boyle gecirıorm gunleri ama çok da ii geldi burdan tam kopmak da istemem asla arada grmek ii oluo boyleeee

saolll ferdammmmmmmmmmmm

Valla eşim 4 te çıkacaktı,gelirken balık alacaktı ama iş uzayınca 6 ya kaldı ben de çakma çiğköfte yapacağım,acı salçalı olsun yeter.
Bu arada bayanlar menüler benzer gidiyor

Selam kızlar,yine geldim ama çok durmayacağım.Ferda top mu geldi?Kullan bakalım nasıl?

hoşgeldin canım
evet kargoyla toplar geldi, deneyince yazarım sonucu
bulaşık makinasını daha yakında denerim mutlaka, deterjanı azaltarak denicem bakalım sonuç aynı mı olacak
migrostan da alışverişler geldi
online market alışverişi yaptım da, kendim gidince yüklenip taşıyamıyorum
gerçi sodamı getirmeyi unutmuşlar ama

hayirlisi olsun cnmm bakalimm ne zaman belli olcak heyecan icindeyim

Daha önce söyleyen oldu mu ya da senin içine ne doğuyor? Bazen çizelgene bakıyorum erkek diye,sonra haftayı görünce daha belli olmadı diyorum.O kadar içime doğuyor yani.Hayırlısı her şeyden önce.

Söyledin mi bilmiyorum kaç paraya aldın?Burda bir yer var kozmetikçi dükkanın önüne stand kurmuş adam bunları satıyor,işte biber gazı falan ne alakaysa Fiyatı 90 tl sanırım.Ama sadece çamaşır makinesi için

Kızlar ben kaçayım,geldim yazdım yazdım gidiyorum.Anca başlarım hadi görüşürüz

Daha önce söyleyen oldu mu ya da senin içine ne doğuyor? Bazen çizelgene bakıyorum erkek diye,sonra haftayı görünce daha belli olmadı diyorum.O kadar içime doğuyor yani.Hayırlısı her şeyden önce.

cnm basindan beri benim icime kiz doguyor
esimde inatla erkek diyor
erkek kardesimin icine de erkek doguyormus
annemin icine kiz doguyormus
o yüzden artik herseyin hayirlisi bakalim
persembe günü doktora sordurcam belki de hakli cikarsin cnmm
hislerin kuvvetlimidir peki?

çok ucuza aldım canım
hepsiburadada indirimdeydi
çamaşır topu 9,98 bulaşık topu 6,90
8 tl de hediye çekim vardı onu kullandım
kargo da bedavaydı zaten
8,80e gelmiş oldu ikisi bana
hem merakımı gidericem hem de yorumlarına baktım da internetten az deterjanla çok güzel sonuç elde etmişler (hiç deterjansız kullanamam ama)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…