Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bayagi ucuzmus cnm ya
bir dene bakalim bende duymusdum bu topu hatta tvde reklami vardi
ikbal gürpinar sunuyordu reklami

selam kızlarr...
nasılsınız.
doktordan geldim şimdi.
ferdam o protein c ve s anti bilmem ne falan vardı yaa.
pıhtılaşma testleriymiş.
doktor pıhtılaşma yok sende dedi.
yine de coraspini kullan gebe kalana kadar dedi.
bide yumoşum oluşmuş 1-2 güne çatlarmış çok mutlu oldum
doktor iyi değerlendir dedi

Kuvvetliydi ama ferdada yanıldım ona kız doğuyor demiştim erkek oldu.
Ama ildada çok enteresan olu ben kesin kız diyordum ama erkek diyince hayal kırıklığına uğramış gibi oldum resmen,hiç alışamamıştım kız oldu.Ha bir de bizim özleme kız diyorum.Sana da hep erkek doğuyor.Anam iyice hepsini yazdım tersi çıkarsa artık çok pis olucam.Bir daha söylemem herhalde

Çok iyi almışsın acaba ben yanlış mı okudum yoksa yanlış mı hatırlıyorum?Neyse badur bakalım nasıl bişey alırım ben de öyleyse.Dedim ya kayınvalidemde var çamaşırları kalıcı kokuyor.

görüsürüz cnmmm öpüyorum seni

Vazgeçtim biraz daha burdayım eşim yarım saat gecikecekmiş.Ama sen yine de öp tabi

aslm oflum hosgeldin cnmm
güzel cnm senin adina sevindim
hadi rastgele bakalim

bayagi ucuzmus cnm ya
bir dene bakalim bende duymusdum bu topu hatta tvde reklami vardi
ikbal gürpinar sunuyordu reklami
evet çok ucuz
deneyip yanılarak öğrenicem işe yarayıp yaramadığını
yorumlarda hiç kötü yorum yok
deterjansız yıkayanlarda olumsuz yorumlar var ama az deterjanla herkes memnun kalmış
bakalım artık
anladım canım öyleyse çok iyi
sevindim adına
hadi hayırlı halvetler size şimdiden

benim içime zaten benimki hep erkek doğmuştu kısmet işte

dışarda pahalı olabilir canım normal
tvde reklamlarda falan da epey pahalı
benim aldığım da tv ürünü fakat ikbalin sunduğu değil
hepsi benzer mantıktır zaten
kullanınca yazarım size
bugün yarın bulaşık makinası çalışır zaten ilk onu denicem

hayirlisi bakalim cnmm doktor dedi mi söylerim artik
bakalim hangimiz yanilcak

sağol ferdam çok muıtlu oldum valla :))
prolaktin için bişey demedi az bi yükseklik bişey olmaz dedi.
bende hiç o yarım dostinexi kullandığımı söylemedim :))
ama bu ay olmazsa rahim filmini istiyor gene.
ne olur ne olmaz diye.
bu ay olmazsa çektircem ne yapalım.
1 saat sonra da ovucan yaparım.
bugün doktordaydım diye kaçırdım malesef :)

oflum çok sevindim, sorun olmamasına. Bu günleri iyi değerlendir bakalım

sağol canım benim yaa...
İnşallah tutar bu ay :)

bugün tam naz yapma günümdeyim ama eşimde çok hasta hiç nazımı çekmez yapsamda boşa

Pufim canım arkadaşım sen boşver abileri ben de aşıktım hayrandım abime,bu dünyada etik,ahlak ne değer varsa ondan öğrenmiştim.Onun yanında elimi kolumu nereye koyacağımı,ne konuşacağımı bilmezdim.Her şey bir yere kadarmış yıllarca "bunun gibi olma" dediği paçozlarla arkadaşlık edip senden daha çok değer verince dünya başına yıkılır. Üstelik onun yanında sırf yaranmak için sana laflar sokunca abini bir daha görmek istemezsin.Tabi bu yazdıklarım benimle ilgili,konusu açılmışken ben de yazmak istedim.Hoş hep aklımda rüyamda bile görüyorum,aklımda olmadığı gün yok çok çok çok üzülüyorum ama boş.

canım mutlaka yaşayan bilir. İşte herkese kızabiliyorum ona kızamıyorum. Çok farklıyım ona karşı, o da gerçekden bu sevgime layık biri. Ben o yanımdayken bile sarılır abim der ağlarım çok farklı duygular hissediorum ona karşı. abim ya evlenirse diye korkuyorum diğeri evlensede olur, ama bu sevdiğim evlenirse tam görümce olurum

Çok iyi oflu ne güzel haberler bunlar.Sen iyi değerlendir o zaman.Bir de bana o tahlillerin sonuçlarını söyler misin?

çok güzeller canım
fiyatları da uygunmuş
ben en çok ikinciyi beğendim

bende hem çok beğendim hemde çok uygun gerçekden. ben kafamda oda için 1000 tl ayrımıştım. bunlar kafamdaki fiyatlarada gözede hitap ediyor. Bakalım eşimin tarafndan biri var o ısrarla ben alıcam diyo ama zaman ne göstericek bilmem. ben zaten o civarı kafamda ayırdım.

Elbet evlenecek yuvası bebişleri olacak,bak sen ne güzel duygular hissediyorsun oğluşuna,o da bunları yaşasın istemez misin?Ama evlenecekse eğer her şeye hazırlıklı ol eş seçimleri çok tuhaf olabiliyorn

daha iyiymiş canım
siz beğenin o ödemesini yapsın işte
ben oda yapmadım odamız yok
ama oda yapacak olursam beyaz odaları seviyorum
bembeyaz yapıp aksesuarlarla renklendiricem
ikinci modelin beyaz rengi de varmış onu çok beğendim gözüm kaldı resmen
bizimki şunlardan
350 dolap,240 beşik
şifonyer almadık şimdilik koyacak yerimiz yok diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…