çok ucuza aldım canım
hepsiburadada indirimdeydi
çamaşır topu 9,98 bulaşık topu 6,90
8 tl de hediye çekim vardı onu kullandım
kargo da bedavaydı zaten
8,80e gelmiş oldu ikisi bana
hem merakımı gidericem hem de yorumlarına baktım da internetten az deterjanla çok güzel sonuç elde etmişler (hiç deterjansız kullanamam ama)
Kuvvetliydi ama ferdada yanıldım ona kız doğuyor demiştim erkek oldu.cnm basindan beri benim icime kiz doguyor
esimde inatla erkek diyor
erkek kardesimin icine de erkek doguyormus
annemin icine kiz doguyormus
o yüzden artik herseyin hayirlisi bakalim
persembe günü doktora sordurcam belki de hakli cikarsin cnmm
hislerin kuvvetlimidir peki?
çok ucuza aldım canım
hepsiburadada indirimdeydi
çamaşır topu 9,98 bulaşık topu 6,90
8 tl de hediye çekim vardı onu kullandım
kargo da bedavaydı zaten
8,80e gelmiş oldu ikisi bana
hem merakımı gidericem hem de yorumlarına baktım da internetten az deterjanla çok güzel sonuç elde etmişler (hiç deterjansız kullanamam ama)
görüsürüz cnmmm öpüyorum seni
selam kızlarr...
nasılsınız.
doktordan geldim şimdi.
ferdam o protein c ve s anti bilmem ne falan vardı yaa.
pıhtılaşma testleriymiş.
doktor pıhtılaşma yok sende dedi.
yine de coraspini kullan gebe kalana kadar dedi.
bide yumoşum oluşmuş 1-2 güne çatlarmış çok mutlu oldum
doktor iyi değerlendir dedi
evet çok ucuzbayagi ucuzmus cnm ya
bir dene bakalim bende duymusdum bu topu hatta tvde reklami vardi
ikbal gürpinar sunuyordu reklami
anladım canım öyleyse çok iyiselam kızlarr...
nasılsınız.
doktordan geldim şimdi.
pıhtılaşma testleriymiş.
benim içime zaten benimki hep erkek doğmuştu kısmet işteKuvvetliydi ama ferdada yanıldım ona kız doğuyor demiştim erkek oldu.
Ama ildada çok enteresan olu ben kesin kız diyordum ama erkek diyince hayal kırıklığına uğramış gibi oldum resmen,hiç alışamamıştım kız oldu.Ha bir de bizim özleme kız diyorum.Sana da hep erkek doğuyor.Anam iyice hepsini yazdım tersi çıkarsa artık çok pis olucam.Bir daha söylemem herhalde
Çok iyi almışsın acaba ben yanlış mı okudum yoksa yanlış mı hatırlıyorum?Neyse badur bakalım nasıl bişey alırım ben de öyleyse.Dedim ya kayınvalidemde var çamaşırları kalıcı kokuyor.
Vazgeçtim biraz daha burdayım eşim yarım saat gecikecekmiş.Ama sen yine de öp tabi
Kuvvetliydi ama ferdada yanıldım ona kız doğuyor demiştim erkek oldu.
Ama ildada çok enteresan olu ben kesin kız diyordum ama erkek diyince hayal kırıklığına uğramış gibi oldum resmen,hiç alışamamıştım kız oldu.Ha bir de bizim özleme kız diyorum.Sana da hep erkek doğuyor.Anam iyice hepsini yazdım tersi çıkarsa artık çok pis olucam.Bir daha söylemem herhalde
Çok iyi almışsın acaba ben yanlış mı okudum yoksa yanlış mı hatırlıyorum?Neyse badur bakalım nasıl bişey alırım ben de öyleyse.Dedim ya kayınvalidemde var çamaşırları kalıcı kokuyor.
Vazgeçtim biraz daha burdayım eşim yarım saat gecikecekmiş.Ama sen yine de öp tabi
Belis Suntalam Starline Bebek Odas Takm (Uyku Seti,Yatak ve Kraft Dnence HEDYE..!) | | Bebefix.com
Belis Ece Krem Standart Byk Bio Dolapl Bebek Odas Takm (Yatak ve Orjinal Uyku Seti HEDYE!!!) (TR 340B) | | Bebefix.com
BABYHOPE LX DENZC-SALOR BEBEK ODASI TAKIMI | | Bebefix.com
kızlar ben bugün bu odaları beğendim oğluşuma
Belis Suntalam Starline Bebek Odas Takm (Uyku Seti,Yatak ve Kraft Dnence HEDYE..!) | | Bebefix.com
Belis Ece Krem Standart Byk Bio Dolapl Bebek Odas Takm (Yatak ve Orjinal Uyku Seti HEDYE!!!) (TR 340B) | | Bebefix.com
BABYHOPE LX DENZC-SALOR BEBEK ODASI TAKIMI | | Bebefix.com
kızlar ben bugün bu odaları beğendim oğluşuma
sağol ferdam çok muıtlu oldum valla :))evet çok ucuz
deneyip yanılarak öğrenicem işe yarayıp yaramadığını
yorumlarda hiç kötü yorum yok
deterjansız yıkayanlarda olumsuz yorumlar var ama az deterjanla herkes memnun kalmış
bakalım artık
anladım canım öyleyse çok iyi
sevindim adına
hadi hayırlı halvetler size şimdiden
benim içime zaten benimki hep erkek doğmuştu kısmet işte
dışarda pahalı olabilir canım normal
tvde reklamlarda falan da epey pahalı
benim aldığım da tv ürünü fakat ikbalin sunduğu değil
hepsi benzer mantıktır zaten
kullanınca yazarım size
bugün yarın bulaşık makinası çalışır zaten ilk onu denicem
oflum çok sevindim, sorun olmamasına. Bu günleri iyi değerlendir bakalım
bugün tam naz yapma günümdeyim ama eşimde çok hasta hiç nazımı çekmez yapsamda boşa
ilki cok hosuma gitti
Pufim canım arkadaşım sen boşver abileri ben de aşıktım hayrandım abime,bu dünyada etik,ahlak ne değer varsa ondan öğrenmiştim.Onun yanında elimi kolumu nereye koyacağımı,ne konuşacağımı bilmezdim.Her şey bir yere kadarmış yıllarca "bunun gibi olma" dediği paçozlarla arkadaşlık edip senden daha çok değer verince dünya başına yıkılır. Üstelik onun yanında sırf yaranmak için sana laflar sokunca abini bir daha görmek istemezsin.Tabi bu yazdıklarım benimle ilgili,konusu açılmışken ben de yazmak istedim.Hoş hep aklımda rüyamda bile görüyorum,aklımda olmadığı gün yok çok çok çok üzülüyorum ama boş.
selam kızlarr...
nasılsınız.
doktordan geldim şimdi.
pıhtılaşma testleriymiş.
çok güzeller canım
fiyatları da uygunmuş
ben en çok ikinciyi beğendim
canım mutlaka yaşayan bilir. İşte herkese kızabiliyorum ona kızamıyorum. Çok farklıyım ona karşı, o da gerçekden bu sevgime layık biri. Ben o yanımdayken bile sarılır abim der ağlarım çok farklı duygular hissediorum ona karşı. abim ya evlenirse diye korkuyorumdiğeri evlensede olur, ama bu sevdiğim evlenirse tam görümce olurum
bende hem çok beğendim hemde çok uygun gerçekden. ben kafamda oda için 1000 tl ayrımıştım. bunlar kafamdaki fiyatlarada gözede hitap ediyor. Bakalım eşimin tarafndan biri var o ısrarla ben alıcam diyo ama zaman ne göstericek bilmem. ben zaten o civarı kafamda ayırdım.
bakın kızlar bu da son halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?