Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kız oflu çıkacam birazdan sonuçları yazıversen merak ettim.Ben çıkarsam özele de yazabilirsin

Anaaam göbecik burda tam belli Çok hoş görünüyorsun bir daha kilo diye kendini üzersen ben böyle başladım ben ağlayayım o zaman.Abartmıyorum 10 kiloya daha yer var

sağol canım
dün ben de aynada baktım kendime baya da
çirkin durmuyor yaa diyerek kendimi avuttum
bakalım bundan sonra daha ne hallere giricez
göbeğimde büyüdü canım baya baya

Anaaam göbecik burda tam belli Çok hoş görünüyorsun bir daha kilo diye kendini üzersen ben böyle başladım ben ağlayayım o zaman.Abartmıyorum 10 kiloya daha yer var

yazmıştı daha önce
vitamin c falan şeyler vardı
ben hiç benzetememiştim pıhtılaşmaya ama demek ki yanılmışım

yazmıştı daha önce
vitamin c falan şeyler vardı
ben hiç benzetememiştim pıhtılaşmaya ama demek ki yanılmışım

vitamin c ne ki ?Sonuç sonra çıkacak demişti ben de bugün çıkan sonuçlar belki pıhtılaşma olailir diye bekliyorum ama görmüyor ki

vitamin c ne ki ?Sonuç sonra çıkacak demişti ben de bugün çıkan sonuçlar belki pıhtılaşma olailir diye bekliyorum ama görmüyor ki

canım yazmıştı ya hani bize
biz de bunlar pıhtılaşma değil demiştik
başka çıkan sonuç yok benim bildiğim
ya da ben yanlış anladım ama
o gün ikimiz de görmüştük bunlar pıhtılaşma değil demiştik

Ben de üçüncüsünü beğendim.Güle güle uyusun büyüsün

Ben senin daha önce gösterdiğin bir dolap vardı ya praktikerdi sanırım,onu almayı düşünüyorum ya da benzerini.Bir de yatak alacağım o kadar.Bebek odası yapmayacağım, biraz daha büyüyünce genç odası gibi bir şey yapacağım.Bebek odası bana biraz ekstra gibi geliyor.Sadece kullanmadığm bi oda var onu boyayıp dolabını oraya koyacağım, yatağı da zaten başucumda olur biyere kaçamaz

ferdacım benım yeni bat 18 nisan
göbüşün ne güzel çıkmış oyle
yazlık elbıselerde çok güzel yakısır

Hatırladım protein c demişti Ama sadece ondan pıhtılaşma olup olmadığı hayatta anlaşılmaz,bence bu dr rahim filmi falan demişti ona çalışıyor diyeyim.Eğer başka sonuç yoksa ve o gösterdikleri üzerinden pıhtılaşma yok demişse diplomasını bana versin İşin kötü yanı allah korusun pıhtılaşma bozukluğunda bir süre sonra yerleşme de zorlaşıyor yani her anlamda riskli bir durum, oflu beni kanser edecek ama hala gidip şu testleri yaptırmayacak

mrb
ferdacim cnm cok guzel gorunuyosn gobisininde masallahi var cok yakismis
kervan bebe nin besiklerine bittim bende bembeyaz cok sik duruyo ben ordan almayii dusunuyorm fiyatlar pek uygun degil ama bakalim kismet nerden olursa

merhaba kızlar nasılsınız bugün test yaptım çıkmadı ama emin olmak için hastaneye gittim kan verdim sonucunu yarın alcam..

teşekkürler kızlar
yemek yapmaya gidiyorum ölcem açlıktan gelince görüşürüz

güney hadi inşallah bebektendir
sonucunu merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…