Anaaam göbecik burda tam belliÇok hoş görünüyorsun bir daha kilo diye kendini üzersen ben böyle başladım ben ağlayayım o zaman.Abartmıyorum 10 kiloya daha yer var
Anaaam göbecik burda tam belliÇok hoş görünüyorsun bir daha kilo diye kendini üzersen ben böyle başladım ben ağlayayım o zaman.Abartmıyorum 10 kiloya daha yer var
yazmıştı daha önce
vitamin c falan şeyler vardı
ben hiç benzetememiştim pıhtılaşmaya ama demek ki yanılmışım
vitamin c ne ki ?Sonuç sonra çıkacak demişti ben de bugün çıkan sonuçlar belki pıhtılaşma olailir diye bekliyorum ama görmüyor ki
bende hem çok beğendim hemde çok uygun gerçekden. ben kafamda oda için 1000 tl ayrımıştım. bunlar kafamdaki fiyatlarada gözede hitap ediyor. Bakalım eşimin tarafndan biri var o ısrarla ben alıcam diyo ama zaman ne göstericek bilmem. ben zaten o civarı kafamda ayırdım.
Ben senin daha önce gösterdiğin bir dolap vardı ya praktikerdi sanırım,onu almayı düşünüyorum ya da benzerini.Bir de yatak alacağım o kadar.Bebek odası yapmayacağım, biraz daha büyüyünce genç odası gibi bir şey yapacağım.Bebek odası bana biraz ekstra gibi geliyor.Sadece kullanmadığm bi oda var onu boyayıp dolabını oraya koyacağım, yatağı da zaten başucumda olur biyere kaçamazdaha iyiymiş canım
siz beğenin o ödemesini yapsın işte
ben oda yapmadım odamız yok
ama oda yapacak olursam beyaz odaları seviyorum
bembeyaz yapıp aksesuarlarla renklendiricem
ikinci modelin beyaz rengi de varmış onu çok beğendim gözüm kaldı resmen
bizimki şunlardan
350 dolap,240 beşik
şifonyer almadık şimdilik koyacak yerimiz yok diye
bu sitede hoşuma giden çok olduda bunlar seçmece olanlar. aslında sürgü kapaklı olanı daha mantıklı geldi ama bakalım kullanışmı görünümmü ona az zaman daha geçsin öyle karar veriyim
canım yazmıştı ya hani bize
biz de bunlar pıhtılaşma değil demiştik
başka çıkan sonuç yok benim bildiğim
ya da ben yanlış anladım ama
o gün ikimiz de görmüştük bunlar pıhtılaşma değil demiştik
mrb
ferdacim cnm cok guzel gorunuyosn gobisininde masallahi var cok yakismis
kervan bebe nin besiklerine bittim bende bembeyaz cok sik duruyo ben ordan almayii dusunuyorm fiyatlar pek uygun degil ama bakalim kismet nerden olursa
merhaba kızlar nasılsınız bugün test yaptım çıkmadı ama emin olmak için hastaneye gittim kan verdim sonucunu yarın alcam..
mrb cnmm tam bende sormusdum
insallah hayirli haberlerle gelirsin cnm[/QU,
inş bakalım hayırlısı..
teşekkürler kızlar
yemek yapmaya gidiyorum ölcem açlıktan gelince görüşürüz
güney hadi inşallah bebektendir
sonucunu merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?