hoşgeldin canım aramıza
neden ki kuzucum neden moralin ok hayırdır canım kırmızılargelmedi dahada gelecekler sinyallaeri var balım
kocam olacak kışıyle tartıştımmmmbu halımle bıle benı strese sokuyo yaa
daha dur senn birde doğduktan sonra gör ozaman daha zor olucak sen temizlicen o arkandan dağıtıcak
her ne olduysa kaçırdığım birşeyler olmuş neyse dediğin gibi çok kurcalamayı sevmem bende böyle şeyleri inşallah tekrar aramızda görürüz gamzeyi :44:
her ne olduysa kaçırdığım birşeyler olmuş neyse dediğin gibi çok kurcalamayı sevmem bende böyle şeyleri inşallah tekrar aramızda görürüz gamzeyi :44:
kocayla tartıştıkk canımm yengesı dun onu aramış para istemış yaaaa delı oldummm halende sakınleşmış degılımmm
ya ben obur oldum ya ağzım hiç boş durmuyo habira tıkınıyorumm:125::125::125::125:
ne olduki sorun ne peki gülüm
tatlım bi yerde okumuştum. gündüz biz hareketli olduğumuz için bebek uyuyormuş, sürekli sallanıp uyuyormuş. ama gece yada dinlendiğimizde sürekli kıpır kıpr olurmuş. ne kadar doğru bilemiyorum
kocam olacak kışıyle tartıştımmmmbu halımle bıle benı strese sokuyo yaa
evet paracıkları size harcasınnndogsun hele varsın evı kırletsınnn babası kadın tutar başkasına para gonderecegıne bıze masraf yapar
şuan ikna çalışmalarındayım
kızlar gamzeden haber bekliyorum yazınca size yazıcam bende. bugün doktora gitceklerdi bakalım nasıllarmış :26:
kız daha yenı evlıyızz gırtlagına kadar borcu var bebek gelıyooo dun yengesı aramışşş para istemışşş ya arabalarına masraf yapacaklarmışşş bunu duyunca sınır kupu oldumm canım ya bız evlenınce kımse bıze yardım bıle etmedı yaaaaa offffffff ama şimdi para istemesını bılıyolarr
hımm kocişinde vermişmi parayı ya anam analamıyorum ben bu milleti
eşi hamile bi ton masrafları olcak dıye dusunmuyolarmı
bende kızıyorum böyle şeylere
kocişin napmış ne demiş kuzum :18:
canım bende öyleyim ama hafta sonu bir kase işkembe çorbası ile bir sepete pide yedim. üzerine 3 lahmacun yedim daha oburluk demeyin isterseniz
iyi aberlerle gelirler inşallah canım bende az önce sormuştum neden yok diye demek oğluşunu görmeye gitti
selam canım hoş geldin inşallah duyucaksın meleğinin kalp atışlarını canım merak etme
kız daha yenı evlıyızz gırtlagına kadar borcu var bebek gelıyooo dun yengesı aramışşş para istemışşş ya arabalarına masraf yapacaklarmışşş bunu duyunca sınır kupu oldumm canım ya bız evlenınce kımse bıze yardım bıle etmedı yaaaaa offffffff ama şimdi para istemesını bılıyolarr
Doğru olabilir canımcım, dün ben çok koşturdum pek hissetmedim, gece yatınca bişiler oldu kerataya :))
Canım eşler hamilelik durumunu algılayamadıkları için, normal gibi davranıyorlar.
Doğrusu hamilelikle alakalı çok anlayış beklemiyorum ben eşimden.
sorma ya valla duba olucam diye korkuyorum
şimdi yok demış 1 2 aya kalmaz gonderırım demışşşş yaaaaaa benı sevmeyen benım arkamdan konuşannn kadınnn kocamdan para istıyo ya ve kocamda gonderecem dıyo yaaa yabu benı dahada sınırlendırıyoo sınırden bebegıme bışey olur dıye cok korkuyoruym canım ya geece hıc uyumadımm agrıdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?