Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

ya ben obur oldum ya ağzım hiç boş durmuyo habira tıkınıyorumm:125::125::125::125:

dogsun hele varsın evı kırletsınnn babası kadın tutar başkasına para gonderecegıne bıze masraf yapar

kocayla tartıştıkk canımm yengesı dun onu aramış para istemış yaaaa delı oldummm halende sakınleşmış degılımmm

hımm kocişinde vermişmi parayı ya anam analamıyorum ben bu milleti
eşi hamile bi ton masrafları olcak dıye dusunmuyolarmı
bende kızıyorum böyle şeylere
kocişin napmış ne demiş kuzum :18:

ne olduki sorun ne peki gülüm

kız daha yenı evlıyızz gırtlagına kadar borcu var bebek gelıyooo dun yengesı aramışşş para istemışşş ya arabalarına masraf yapacaklarmışşş bunu duyunca sınır kupu oldumm canım ya bız evlenınce kımse bıze yardım bıle etmedı yaaaaa offffffff ama şimdi para istemesını bılıyolarr

tatlım bi yerde okumuştum. gündüz biz hareketli olduğumuz için bebek uyuyormuş, sürekli sallanıp uyuyormuş. ama gece yada dinlendiğimizde sürekli kıpır kıpr olurmuş. ne kadar doğru bilemiyorum

Doğru olabilir canımcım, dün ben çok koşturdum pek hissetmedim, gece yatınca bişiler oldu kerataya :))

kocam olacak kışıyle tartıştımmmm bu halımle bıle benı strese sokuyo yaa

Canım eşler hamilelik durumunu algılayamadıkları için, normal gibi davranıyorlar.
Doğrusu hamilelikle alakalı çok anlayış beklemiyorum ben eşimden.

ne kadar vermiş peki bu erkekleri anlamak mümkün değil biz kadınlar kısarız kısarız her şeyi yaparız idere için ama başkalarına gelince veriyolar gözlerine gelmiyo bizimde dün babası bilezik istedi bizden başkaalrı için ama eşim yok dedi kalmadıki neyi vereyim dedi biz kendimize birşey yapmayalımma dedi baba olsa param önce bozduğum bileziklerimi yaparım dedi babasıda sustu kaldı yoksa bizdede sorun çıkazaktı valla

hımm kocişinde vermişmi parayı ya anam analamıyorum ben bu milleti
eşi hamile bi ton masrafları olcak dıye dusunmuyolarmı
bende kızıyorum böyle şeylere
kocişin napmış ne demiş kuzum :18:

şimdi yok demış 1 2 aya kalmaz gonderırım demışşşş yaaaaaa benı sevmeyen benım arkamdan konuşannn kadınnn kocamdan para istıyo ya ve kocamda gonderecem dıyo yaaa yabu benı dahada sınırlendırıyoo sınırden bebegıme bışey olur dıye cok korkuyoruym canım ya geece hıc uyumadımm agrıdan

iyi aberlerle gelirler inşallah canım bende az önce sormuştum neden yok diye demek oğluşunu görmeye gitti

selam canım hoş geldin inşallah duyucaksın meleğinin kalp atışlarını canım merak etme

insallah canim hayirlisiyla :18:

Ahh canım benim eşimdende ablası istemişti, sinir küpü olmuştum.

aynen canımm halen farkına varmadıı yaaa

kuzumm bukadr sinirlenme emi bebiş için kuzumm
neyseki hemen pat dıye veriyorum dememiş yani anında vermemiş
sen ikna et kocişini bak bebişe bisürü şey alcaz dogum masrafı var
felen dıye olmadı kadın tkr ararsada der extra masraflar cıktı veremiycem şimdilik der
kapanır gider konu kuzum
ya bide araba masrafı için hanı acil bişey olsa anlıycamda
kadına bak yahu araba masrafını başkalarından çıkarıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…