ne kadar vermiş peki bu erkekleri anlamak mümkün değil biz kadınlar kısarız kısarız her şeyi yaparız idere için ama başkalarına gelince veriyolar gözlerine gelmiyo bizimde dün babası bilezik istedi bizden başkaalrı için ama eşim yok dedi kalmadıki neyi vereyim dedi biz kendimize birşey yapmayalımma dedi baba olsa param önce bozduğum bileziklerimi yaparım dedi babasıda sustu kaldı yoksa bizdede sorun çıkazaktı valla
karnımı bir görsen bu kız rahat 5 aylık hamile dersin
Ahh canım benim eşimdende ablası istemişti, sinir küpü olmuştum.
Ay deli olcem, ben neredeyse 5 aylık oldum, hala kıyafetlerimi giyemiyorum.
Bir elbise almıştım 1 beden, o bile büyük geliyo yaa(
6. aydan sonra patlama yaşamaktan korkuyorum doğrusu :))
kız aklı olan kendınden kısmazz bırakmıcan erkek nefes bıle alsınnn sureklı para harcıcan ben bunu anladımmm dunnn yaptım yaptım ama yapmadım duruma dustum cok para goz bırıymışımm ben.daha gondermedı canım 1 2 aya kalmaz gonderırı bana mıktarı soylemedı
oğluşu 37 cmmiş köfte dudaklıymış bide 1 kgden fazlaymış
kuzumm bukadr sinirlenme emi bebiş için kuzumm
neyseki hemen pat dıye veriyorum dememiş yani anında vermemiş
sen ikna et kocişini bak bebişe bisürü şey alcaz dogum masrafı var
felen dıye olmadı kadın tkr ararsada der extra masraflar cıktı veremiycem şimdilik der
kapanır gider konu kuzum
ya bide araba masrafı için hanı acil bişey olsa anlıycamda
kadına bak yahu araba masrafını başkalarından çıkarıyo
vala ben dedım verırısen bır dakka bıle bıle kalmam yanında .senın verdımı pekı
canım benim acayip fırladı ama çok zayıftım ondan sanırım
oyy oyy masallah gamzenin oglusuna yerim ben onun o kofte didaklarini
eger bende sevdaysam buna izin vermıcem hergun alışverıse cıkacam sureklı para harcıcam erkeklere boyle olmak iyidırr. kadın kurnaz canımmm araba masrafını bızden cıkaracak
valla en güzelini yaparsın kuzum git bebişe alışveriş yap al bişecikler
elinde para kalmazsa veremez zaten sana başka yol bırakmamışki
bende kızdım valla kocandan ziyade o kadına kızdım düşüncesiz şey nolcak
oyle yapacamm artıkk canımmm duşunce yokkı canımmm bıdaha arasa ben konuşacamm
kızlar lütfen yardımmmmm ben dün adet olmam gerekti olmadım bugün doktora gittim sadece idrarda bakalım dedi ve ŞÜPELİ + POZİTİF cuma gel tekrar bakalım kan testi yaparız dedi bu şüpeli pozitif nedir ki benim durumumda olan varmı yada aynısını yaşayan kantestinde kesin gebe çıkan ne olur yorum yapın lütfen çok heyecanlıyımmmm:18::18::18::18::18:
yani şüpeli pozitif kesin gebelik midir ayyy çok sevindim ya inşallah öyledir canım benim rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah
yani şüpeli pozitif kesin gebelik midir ayyy çok sevindim ya inşallah öyledir canım benim rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah
Ben 53 kiloyla hamile kalmıştım, boy orantısından kaynaklanıyor sanırım.
Hamile kıyafeti giymeye başladınmı canım?
Ben burada küçük boy bulamıyorum hepsi çok büyük...
konus valla ben olsam bende konusurdum lafımıda derdim eşim böyle demiş ama bebek alışverişlerini hesaba katmamıs
oyuzden kusura bakmayın elimizde olursa vermeye çalışırız felen dersin gerzek kadın nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?