Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kız aklı olan kendınden kısmazz bırakmıcan erkek nefes bıle alsınnn sureklı para harcıcan ben bunu anladımmm dunnn yaptım yaptım ama yapmadım duruma dustum cok para goz bırıymışımm ben.daha gondermedı canım 1 2 aya kalmaz gonderırı bana mıktarı soylemedı

ee yazık ozaman ne diyebilirimki zorluğu sen çek sıkıntıyı sen çek oda kalksın versin acil olsa sağlık olsa tmm diyiceme keyfiyete istemiş ne utanmaz kadın o öyle yaaa sen hamileisn neler çıkıcak daha masraflardan eşin bilmiyomu bunlarıdaa veririm diyo Allah akıl fikir versinde seni bebeğini üzmesin bari

eger bende sevdaysam buna izin vermıcem hergun alışverıse cıkacam sureklı para harcıcam erkeklere boyle olmak iyidırr. kadın kurnaz canımmm araba masrafını bızden cıkaracak

vala ben dedım verırısen bır dakka bıle bıle kalmam yanında .senın verdımı pekı

Vermdi canım, para yokki neyi versin.
Sizinki bir kerelik, bizim işler biraz karışık, ablası biraz sorunlu.
Ben kızınca ilk etapta benimle küstü, neyseki kaynım durumu anlatmış, sakın verme demiş, şimdi hiç konusu bile olmuyor.
Ama dönemde baya üzülmüştüm.
Düşkün olsalar neyse, gün gelir onlar istemeden sen yardım edersin, ama kendi lüksleri için istiyorlar ona deli oluyorum.

canım benim acayip fırladı ama çok zayıftım ondan sanırım

Ben 53 kiloyla hamile kalmıştım, boy orantısından kaynaklanıyor sanırım.
Hamile kıyafeti giymeye başladınmı canım?
Ben burada küçük boy bulamıyorum hepsi çok büyük...

eger bende sevdaysam buna izin vermıcem hergun alışverıse cıkacam sureklı para harcıcam erkeklere boyle olmak iyidırr. kadın kurnaz canımmm araba masrafını bızden cıkaracak

valla en güzelini yaparsın kuzum git bebişe alışveriş yap al bişecikler
elinde para kalmazsa veremez zaten sana başka yol bırakmamışki
bende kızdım valla kocandan ziyade o kadına kızdım düşüncesiz şey nolcak

oyle yapacamm artıkk canımmm duşunce yokkı canımmm bıdaha arasa ben konuşacamm

oyle yapacamm artıkk canımmm duşunce yokkı canımmm bıdaha arasa ben konuşacamm

konus valla ben olsam bende konusurdum lafımıda derdim eşim böyle demiş ama bebek alışverişlerini hesaba katmamıs
oyuzden kusura bakmayın elimizde olursa vermeye çalışırız felen dersin gerzek kadın nolcak

kızlar lütfen yardımmmmm ben dün adet olmam gerekti olmadım bugün doktora gittim sadece idrarda bakalım dedi ve ŞÜPELİ + POZİTİF cuma gel tekrar bakalım kan testi yaparız dedi bu şüpeli pozitif nedir ki benim durumumda olan varmı yada aynısını yaşayan kantestinde kesin gebe çıkan ne olur yorum yapın lütfen çok heyecanlıyımmmm:18::18::18::18::18:

canım hamilesin işite pozitfimiş tebrik ederim

sewdamm üzülme sen sakın lütfen eşinde anlıycak inş dahada vermeiş sıkıntı etme bebeğini düşün bencede git gez al gel borca sokki veremesin gülüm

yani şüpeli pozitif kesin gebelik midir ayyy çok sevindim ya inşallah öyledir canım benim rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah

yani şüpeli pozitif kesin gebelik midir ayyy çok sevindim ya inşallah öyledir canım benim rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah

amiiin cnm
gebesin bencede şüpheli demesinin sebebi idrarda gebelik tespit edilmiş
ama asıl olan kandada tespit etmek ondada tespit edince dr tmm diycek
oyuzden hayırlı olsun bebişin sağlıcakla kucagına alırsın inşallah

evet canım öyledir hamilesin rabbim sağlıkla kucağıa almayı nasip etsin inş bizlerede yaşatsın o duyguyu AMİNNNNNNNN

Ben 53 kiloyla hamile kalmıştım, boy orantısından kaynaklanıyor sanırım.
Hamile kıyafeti giymeye başladınmı canım?
Ben burada küçük boy bulamıyorum hepsi çok büyük...

lcw xsmallarından alıyorum ben canım. onlar iyi oluyor. Yani 3-4 ay daha giyerim ama son zamanlarda olmaz o xs bedenleride

kız boylelerınde yuzzz yokkkı bu 2 defa isteyısıdır gene arasınnn ben o zaman hakkından cıkarımmm . bebek masraflıdır daha hıç bışey bıle almamışız yaaa bu ay bu ay bıraz toparlanalım dıyoruz oyle başlarız ama demek oyle dusunmemek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…