Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

sewdamm üzülme sen sakın lütfen eşinde anlıycak inş dahada vermeiş sıkıntı etme bebeğini düşün bencede git gez al gel borca sokki veremesin gülüm

uzuluyorum canım ne yalan soylıyım bunca sıkıntıyı sen cek eltım olacak cadıda arabasına masraf yapsınnn vala dusundukce sınır kupu oluyorummm

evet canım öyledir hamilesin rabbim sağlıkla kucağıa almayı nasip etsin inş bizlerede yaşatsın o duyguyu AMİNNNNNNNN

ben çok teşekkür ediyorum kızlar şuan nasıl oldugumu anlatamam 6 yıldır ugraşıyorum bu gebelik kesinleşirse rabbimin izniyle kendi halimi düşünemiyorum rabbim en kısa zamanda sizlerede yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah

yani şüpeli pozitif kesin gebelik midir ayyy çok sevindim ya inşallah öyledir canım benim rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah

Ay bende ilkkez duydum bunu, acaba değer biraz düşük çıktığı içinmi öyle yazıyor.

Keşke eşine lafını dinletebilen biri olsa iyi olur.
Sen ne kadarlık evlisin canımcım?
Sende kendimi gördüm, bende daha hiçbişey almadım...

bencede hakkından çık kuzum bu bböyle olmaz eşin belki diyemiyo ama sen dersin kuzum
o da keser sesini gerçi yüzsüzmüş ama bu kez paylarsan bidaha yanaşamaz belki
kesınlıkle başla sen alışverişe kuzum vakitde geldi zaten alışverişin

oyle yada boyle benı dınlıcek 10 aylık evlıyım canım

uzuluyorum canım ne yalan soylıyım bunca sıkıntıyı sen cek eltım olacak cadıda arabasına masraf yapsınnn vala dusundukce sınır kupu oluyorummm
güülüm çok haklısın eşin düşünecek onu valla bu erekeklere böyle davranmamak lazım aslında yaa hakrtmiyolar nasıl bir mantıkdır bu eşine değdilde yengesine ne denirirki vallaaa balımmm

oyy kuzum 6 yılmı Allahım sesini duymuş ne mutlu sana çok sevindim şmid daha çok sevindim az değil 6 yıl dilerim rabbimden çok sağlıklı hamilelik geçirirsin sağlıkla hayırlısıyla alırsın kucağına sonucu bize haber et emi mutlaka

Slm kızlar
ne güzel ya hepiniz hamilesiniz inşallah benim gibi tüm isteyenlerinde birgün bebeği olur.benim 3yıldır olmuyor herhangi bi sorun yok gibi sadece tüplerime bakılmadı henüz.sizler nasıl bir yol izledinizde hamile kaldığınız banada yardımcı olursanız sevinirim

aradım şimdi gel alış verışe cıkacaz dedımm erken cıkarsa gıderız artıkk elıme ne gelse alacammmm

oyle yada boyle benı dınlıcek 10 aylık evlıyım canım

Bende 26 haziranda evlenmiştim :))
Canım bir şekilde eşlerin anlamasını sağlamak gerekiyor, yoksa ikna olmuyorlar.
Biz nasipse borçlar bitince arabanın modelini yükselticez, ne yapalım para kenarda durunca millet rahat durmuyor...

Hoşgeldin canımcım.
Eşinede baktırdınızmı?
Benim prolaktün yüksekti, hayıt suyu kullandım, 2. ay hamile kaldım.
Gerçi nasip bu bebek işi canım, Rabbim zamanı gelince veriyor...

zaten araba için kenara koydugumuzu duydular ya hemen istedılar

a.slm kuzum bende hamile kalamayanlardanım 1 yıl oldu ama yok rabbim vermeyince vermiyo be canım demmeki hazırlı zamanı var deyip bekliyoruz kuzucum hepimzin hakkında hayırlısı olsun inşşş

kesinlikle ilk sizlerle paylaşacagım şuan bile duygularımı anlatamıyorum belki ama bilmiyorum nasıl edilir ama sadece şunu söyleyeyim anlatılmaz yaşanır derlerya buda öyle birşey rabbim sizlerede yaşatsın dilerim bütün kalbimle duacınızım ve beni rahatlattınız çook çoook teşekkür ederim sizlere canlarım benim:2::2::2::2:

canım tam anlayamam ama anladığım kadarıyla çok çok güzel duygu Allahım bozmasın hiç bu mutluluğunu inş

çok teşekkür ederim kızlar cevap yazdığınız için.gerçekten zor bi süreç eşim buay yaptırıcak kontrollerini.soğan kürü yaptım çörekotu yaptım kürü yaptım açıkcası kürlerin faydasınıda gördüm adetlerimi düzenledi.eşimde baktırdıktan sonra Allahtan hayırlısı diyerekten beklemeye devam edicez.hamile olan tüm arkadaşlar inşallah HAYIRLISIYLA ALLAH kucağınıza almayı nasip eder

dilerim en yakın zamanda yaşarsın ve anlarsın güzelim inşallah rabbim kapısına gidip el açanı boş çevirmez buna inanın rabbimin merhameti boldur sizleride duyar inşallah en kısa zamanda

slm kızlar nasılsınız dün yer gök aşkı izledim katır kutur bi badem şekeri yediler utanmazlar
canım cekti valla ya hamiş değilim ama resmen aşerdim halada çekiyo canım yahuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…