Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

rica ederim canım herşey gönlünce olsuın inş
rabbım sanada bu duyguyu tattırır inşallahhhh canımmmm
inş gülüm yaa inş bakalım hayırlısı ne zamansa olur lbet ne yapalım şükürler olsun bee canımız sağ ne yapalım varsa nasipte olur yoksada yapıcak ne olurki dün korkuyodum çıkmazsa üzülürüm diye ama bugün iyiyim çünkü adetlerim düzene girdi en azından balım sen nasıl oldun bakem
slm kızlar nasılsınız dün yer gök aşkı izledim katır kutur bi badem şekeri yediler utanmazlar
canım cekti valla ya hamiş değilim ama resmen aşerdim halada çekiyo canım yahuuu

oyy oyy canınmı çekti senin gülüm eşine söylede geitrsin ye canımıniçi

kendimi temizledim evi temizledim yemeğii yaptım kahvemi içtim geçmişi okudum ve işte geldimmmmmmmm

aşırı canım cekti söyledim gülüm kocişe bulursa getircek şeklini şemalinide bilmiyo bizimki diyoki nasıl bişe yumurtayamı benziyo sanki süpriz yumurta istedim

aşırı canım cekti söyledim gülüm kocişe bulursa getircek şeklini şemalinide bilmiyo bizimki diyoki nasıl bişe yumurtayamı benziyo sanki süpriz yumurta istedim

oyy kıyamam kız ne bilsin adam benimkide danone çekmişti bir ara adet dönem,inde istedim gitti aradı bumu oluyo diyo sayıyo tek tek çocukmusun sen diyo bana

ohhhhhhhhhhhhhhhhhh eline koluna bedenine canına sağlık olsun gülüm afiyet olsun hoşgeldin

sagolasın bacım çok yormadım kendimi çünkü yrn pazara gitcem eşim bişey istedi söylemeyeyim hamişlerin canı çekmesin,camlarıda silesim var ama havalar iyice düzelsin yağmur yağmasın o zmn

oyy kıyamam kız ne bilsin adam benimkide danone çekmişti bir ara adet dönem,inde istedim gitti aradı bumu oluyo diyo sayıyo tek tek çocukmusun sen diyo bana

benim herif komik vesselam illa beni güldürcek bişe bulur canım hakkaten yaaa insan adet döneminde niye cikolataya bu kadar düşkün oluyoki

sagolasın bacım çok yormadım kendimi çünkü yrn pazara gitcem eşim bişey istedi söylemeyeyim hamişlerin canı çekmesin,camlarıda silesim var ama havalar iyice düzelsin yağmur yağmasın o zmn

iyi yapmışşın gülüm yorma aman ne bizim işimiz nede evin işi bitmez anacım bitmez dime gülüm çeeker falan kıyamam onlara saklı kalsın sendeee

Ne istedin hülya geçmişe bakamıyom ben

Tam konuya denk gelmişim nedir söylesene

Selam kızlar, ben ne yemek yapayım ya?Siz ne yaptınız?
hoşgeldin balım ne var yemekte ne yiyoruz bugün bakalım
benim herif komik vesselam illa beni güldürcek bişe bulur canım hakkaten yaaa insan adet döneminde niye cikolataya bu kadar düşkün oluyoki

belli beli gülüm zati komik olmasa kızardım senin gibi gacıya öyle de eş işte bulmuşunuz ya birbirinizi balım

aklıma ne yemek gelse canım onu istiyor. ben çok obur oldum ya, akşam şu dün canımın çektiği kabacığı yapıyım bare. Nasıl pis boğazlı oldum ben böyle
bu ellede ne kadar hamur yuvurup açıcaksam

Ne istedin hülya geçmişe bakamıyom ben

Tam konuya denk gelmişim nedir söylesene

canım badem şekeri istedim kociş diyoki nasıl bişe yumurtayamı benziyo

yuhh dedim sürpriz yumurta istemedim sakın yanlış alma bakalım aksama belli olur dogrumu aldı yanlışmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…