13.000 sayfadayız. Megimmmmmm bak topiğimize
hoşgeldin balım ne var yemekte ne yiyoruz bugün bakalım
belli beli gülüm zati komik olmasa kızardım senin gibi gacıya öyle de eş işte bulmuşunuz ya birbirinizi balım
hoşgeldin canım vakit gec olmuş aparatif seyler yap istersen
bende bgn mercimek corbası tavuk sote garnitürlü pilav var
İşte ben de onu size soruyorum ne yapayım diye,daha bişey yapmadımhoşgeldin balım ne var yemekte ne yiyoruz bugün bakalım
canım badem şekeri istedim kociş diyoki nasıl bişe yumurtayamı benziyo
yuhh dedim sürpriz yumurta istemedim sakın yanlış alma bakalım aksama belli olur dogrumu aldı yanlışmı
eliscim yemek değil benim dediğim şey meyva,yemek konusunda ben et yaptım fırında ,sende kolay bişeyler yap benim acele yemeğim hemde eşim bayılır yeşil mercimek içine azcık erişte at ohhh
nasılsın puffyim pis bogazlım benm sen yemicende kim yiycek aşkım içindeki melek ac kalmasında bol bol ye doyur tosuncugu
hoşbulduk iyiyim tatlum iş güç bitti sıra keyifte
hakkaten yaaa rabbim iyki bizi birbirimize yazmış allahım sevgimizi hiç eksik etmesin bebiş nasip ederek sevgimiz devam eder inş askım
elifim sen eşinle nasıl tanıstın kızzzz
İşte ben de onu size soruyorum ne yapayım diye,daha bişey yapmadım
Benim eşim her şeyi yemez o yüzden ben böyle panikliyorum işte.Aslında evde de malzeme var ama şimdi sorsam ne yapayım diye melemeeeennnnn oleeeyyyy diye bağırır.Anne çalışmış yıllarca adamın yemek kültürü yok,börek,makarna,melemen ister ne zaman sorsam, hatta sofra kültürü yok.Beni istemeye geldiklerinde herkesten önce sofraya oturup babamı davet etmişti
benimki çooook romantik eşim biz yeni taşınmıştık elim kolum dolu koştu bana çöp kovasını açtıböyle sinekler pis kokular fln
QUOTE=puffy123;23688214]kız eşim diyoki, millet boğaz tokluğuna çalışır. senin boğazına 2 kişi çalışıyoruz diyip kızdırıyo beni
benmde canım feci durumda cektii canım bende kocişe sipariş verdim kocamda diyoki nasıl bişe yumurtayamı benziooo hiç gülesim yoktu
kız eşim diyoki, millet boğaz tokluğuna çalışır. senin boğazına 2 kişi çalışıyoruz diyip kızdırıyo beni
İşte ben de onu size soruyorum ne yapayım diye,daha bişey yapmadım
Benim eşim her şeyi yemez o yüzden ben böyle panikliyorum işte.Aslında evde de malzeme var ama şimdi sorsam ne yapayım diye melemeeeennnnn oleeeyyyy diye bağırır.Anne çalışmış yıllarca adamın yemek kültürü yok,börek,makarna,melemen ister ne zaman sorsam, hatta sofra kültürü yok.Beni istemeye geldiklerinde herkesten önce sofraya oturup babamı davet etmişti
benimki çooook romantik eşim biz yeni taşınmıştık elim kolum dolu koştu bana çöp kovasını açtıböyle sinekler pis kokular fln
QUOTE=puffy123;23688214]kız eşim diyoki, millet boğaz tokluğuna çalışır. senin boğazına 2 kişi çalışıyoruz diyip kızdırıyo beni
tatlım elinde ne malzeme var ona göre sana bişeler söyleyelim
Benimkide o nerede satılıyo diyo :))
Züccaciyede diyecektim :))
hııımmm mvalla makarna çorba salata yap kızartma yap kahvaltılık yap başkada gelmiyoki menemen yap fasulye kavur dolabında varsa yazlıklardan gülüm
tatlım elinde ne malzeme var ona göre sana bişeler söyleyelim
canım takılıyo o sana bu günlerin tadını cıkar bence yegane evladının ac kalamsını istermi hiç
hülyam bana sormuşşun galiba görmedim balım püremi yapmaya gitmiştimeşimle üniversiteyi okurken camdan gördük tanıştıkkk gülüm
Kızartma
Yemek yapmak için gerekli bir çok şey var,ama yiyecek koca yok söylenecek koca var
Neyse ben en iyisi makarna yapayım offff yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?