Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

eliscim yemek değil benim dediğim şey meyva,yemek konusunda ben et yaptım fırında ,sende kolay bişeyler yap benim acele yemeğim hemde eşim bayılır yeşil mercimek içine azcık erişte at ohhh

hoşgeldin balım ne var yemekte ne yiyoruz bugün bakalım

belli beli gülüm zati komik olmasa kızardım senin gibi gacıya öyle de eş işte bulmuşunuz ya birbirinizi balım

hakkaten yaaa rabbim iyki bizi birbirimize yazmış allahım sevgimizi hiç eksik etmesin bebiş nasip ederek sevgimiz devam eder inş askım

elifim sen eşinle nasıl tanıstın kızzzz

hoşgeldin canım vakit gec olmuş aparatif seyler yap istersen
bende bgn mercimek corbası tavuk sote garnitürlü pilav var

hoşgeldin balım ne var yemekte ne yiyoruz bugün bakalım
İşte ben de onu size soruyorum ne yapayım diye,daha bişey yapmadım

canım badem şekeri istedim kociş diyoki nasıl bişe yumurtayamı benziyo

yuhh dedim sürpriz yumurta istemedim sakın yanlış alma bakalım aksama belli olur dogrumu aldı yanlışmı

eliscim yemek değil benim dediğim şey meyva,yemek konusunda ben et yaptım fırında ,sende kolay bişeyler yap benim acele yemeğim hemde eşim bayılır yeşil mercimek içine azcık erişte at ohhh

Benim eşim her şeyi yemez o yüzden ben böyle panikliyorum işte.Aslında evde de malzeme var ama şimdi sorsam ne yapayım diye melemeeeennnnn oleeeyyyy diye bağırır.Anne çalışmış yıllarca adamın yemek kültürü yok,börek,makarna,melemen ister ne zaman sorsam, hatta sofra kültürü yok.Beni istemeye geldiklerinde herkesten önce sofraya oturup babamı davet etmişti

hakkaten yaaa rabbim iyki bizi birbirimize yazmış allahım sevgimizi hiç eksik etmesin bebiş nasip ederek sevgimiz devam eder inş askım

elifim sen eşinle nasıl tanıstın kızzzz

benimki çooook romantik eşim biz yeni taşınmıştık elim kolum dolu koştu bana çöp kovasını açtıböyle sinekler pis kokular fln

QUOTE=puffy123;23688214]kız eşim diyoki, millet boğaz tokluğuna çalışır. senin boğazına 2 kişi çalışıyoruz diyip kızdırıyo beni [/QUOTE]

bende hamişken eşime diyodumki sen akşamları taksiye çık bence 2.iş şart

tatlım elinde ne malzeme var ona göre sana bişeler söyleyelim

bende hamişken eşime diyodumki sen akşamları taksiye çık bence 2.iş şart[/QUOTE]

eşim banada diyo, ben bare akşamları taksiye çıkıyım diyo

hııımmm mvalla makarna çorba salata yap kızartma yap kahvaltılık yap başkada gelmiyoki menemen yap fasulye kavur dolabında varsa yazlıklardan gülüm

bende hamişken eşime diyodumki sen akşamları taksiye çık bence 2.iş şart[/QUOTE]

Benim eşimde aşılamaya gidiyor ve akşam üstü kokuyor.
Benimde midem kalkıyor, ben kokmasam sana bu para gelmez diyor :))

hııımmm mvalla makarna çorba salata yap kızartma yap kahvaltılık yap başkada gelmiyoki menemen yap fasulye kavur dolabında varsa yazlıklardan gülüm

Kızartma

tatlım elinde ne malzeme var ona göre sana bişeler söyleyelim

Yemek yapmak için gerekli bir çok şey var,ama yiyecek koca yok söylenecek koca var
Neyse ben en iyisi makarna yapayım offff yine

hülyam bana sormuşşun galiba görmedim balım püremi yapmaya gitmiştimeşimle üniversiteyi okurken camdan gördük tanıştıkkk gülüm

ilk görüşte aşk diyosun hemi balım cam güzeli seni tabi güzel kızı gördü kacırırmı tavlamak için neler yaptı kim bilir

Kızartma

Yemek yapmak için gerekli bir çok şey var,ama yiyecek koca yok söylenecek koca var
Neyse ben en iyisi makarna yapayım offff yine

benim menüdede eşime çorba mantı bana kabarcık var. İş yerindeki abla elin sargıda nasıl hamur açıcan dedi ve hamuru hazırladı ben sadece eve gidip açıp kesip kızartıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…