Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Peki sen idrara sıkışık mıgittin aşılamaya?Birde alttan müdahale yapılırken karından ultrasondada baktılarmı sanada?
Bende bu defa idrara sıkışık gitmiycem ve aşıalma sonrası yarım saat uzanıcam.

Bence artık daha fazla bekleme git kana yarın hatta evde bir idarar testi yapsan yarın

Son düzenleme:
mrb kızlar hayıt hapı ne zaman başlıyorduk bugun adetımın 3 günü yarın başlasam olurmu kullanan varmı aranızda

yne klasik bi topk sorusu soraym ben ozlmşm boyle soruları sormaya inş bu son bu tarz soru olsnn
dun gttm ben dra yumrtam 15.3 mm çıktı dr ii dedi bu hafta gun aşırı dvm dedi 18 olması lazmmş çatlama için bugun çatlama olmşmudur ovucan yaptım bugun sipsilikti :44:

Neden son soru olsun ki ne zaman istersen sorabilirsinBence şuan çatlamamaıştır.Ama yinede yumurtayı kaçırmamak için gün aşırı ilişkide bulunmkata yarar var.
Yumurta benim yumurtam geçen ay iğne kullandığım halde bir gittiğimde 14.5 ti ertesi gün 16. oldu ertesi gün 18 oldu ve çatlatma iğnesi vuruldum.Yani iğneyle bile günde 2 mm büyümüştü.Bu kişiden kişiye değişir ama bence bir günde 15 ten 18 eçıkmamıştır muhtemelen yarın yada perşembe günü çatlar diye düşünüyorum.

Anladım çok şükür dşündüğüm gibi birşey değilmiş Allah ta yaşatmasın.Öyleyse bence bir kontrole gitmende yarar varYada telefonla bilgilendir dr. unu normalmı şuan bu ara kanama diye sor

Tamam canım haklısın, eşim nöbetçi zaten bugün arayımda nöbetçi kadın doğumcuya bi sorsun bakim.. Aslında ilacın prospektüsünde ara kanamalar olabilir yazıyor, yinede ben tedbirimi alayım... Biraz önce baktım lekede yok, bitmiş, bi kaç damla oldu geçti galiba.. Paranoyak oldum iyice..

Ben 2 ay önce kullandım.Benim aklımda adetin 3. günü başlanıp bir hafta kala bırakılıyordu diye kalmış.:44:

saol canım gecen kızlara soylemişti ama ben unuttum ben yarın başlıyem o zaman bende haftaya rahim filmi çektircem biraz çekiniyorum ama mecburuz o almadan tedavıye başlamıyor dr hormonlarımdada sorun yokmuş bakalım hayırlısı inş seninde asılaman mutlu sonuçlanır gelsin artık bebişlerimiz

slm güzel topiğin güzel bayanları
nasıl gidiyor bakalım hayat
ben aşırı derecede yorgunum temizlik yaptım bugün ve belim kopuyor sabahta eşimin asker arkadaşı geliyor taaa istanbullardan erkenden kalkıp kahvaltı hazırlayacağım misafire

ah saol meganım aydınlattn valla beni yarın ve öbürgün onmli o zaman

ah be damlam gebiş gebiş yorma boyle kendini iiz valla neolsn bugun uzun zamandr ilk defa bu kadar topkteym ozlemşm vallaa

canım benim çekinme hiç ben 9 ay bekledim hamiş kalmak için ve rahim filmi sonrası hamile kaldım beli sende öyle kalırsın çünkü bende sorun yoktu eşimde de sperm yavaşlığı vardı ona da o ay keçiboynuzu ve incir uygulattım şimdi 12 haftalık hamişim Allah herkesin gönlüne göre versin

ah be damlam gebiş gebiş yorma boyle kendini iiz valla neolsn bugun uzun zamandr ilk defa bu kadar topkteym ozlemşm vallaa

bende yoktum uzun zamandır canım nette sorun vardı giremiyordum bayağıdır bu topic bağımlılık yapıyor
valla cam bile sildim bugün annem kızdı otur artık derdine ne oldu dedi tel.de ama ben havayı güzel görünce dayanamadım şimdi belim belim diye yakınıyorum valla

Yani tedbir almakta yarar var.İnşallah en kısa zamnda adetlerin düzene girer ve hamile kalırsın...
Rahim filmini nerede çektireceksin?Çektireceğin yeri iyi araştır ağrısız filim çeken yerler var oralardan birini tercih et.Şimdiden geçmiş olsun.
Hoş geldin damlam.Çok yormasaydın kendini herşeyi bir günde yapmaya çalışma
ah saol meganım aydınlattn valla beni yarın ve öbürgün onmli o zaman
Ama istisnada olsa yumurta erken yada geç çatlayabiliyor.Biliyorsun o yüzden ya diğer günlerde dr. agidip yumurtaya baktırmalısın.Yada gün kaçırma gün aşırı devam et 4-5 gün

valla ben de kızdm sana annenin kızdgı gibi :47. bi daha boyle yorma ama bak kendini tmm mı

Ahh be damlam yapma bir daha bunu kendine lütfennn bırak dağınık kalsın ne olacak.Heleki camlara nasıl cesaret ettin.

anladmm meganımm tmm dvm edelm gün aşırı çoook saol cnm

Hoş geldin damlam.Çok yormasaydın kendini herşeyi bir günde yapmaya çalışma

canım benim işin çoğunu eşim yaptı ama ayakta olmak bile yoruyor beni zaten aldığım kiloyu da geri verdim ne iştah var ne yeme düzeni var bende birde kansızlık had safhaya varmış sağlık ocağındaki hemşire acil dr görüş ilaç başlasın dedi haftaya kontrol var onu bekliyorum yani her yönden halsiz kalmaya meyilliyim

sende ne var ne yok ne oldu aşılama sonuçların :18::18:

inş canım dedigin gibi olur allahım hayırlısıyla bizede nasıp eder o gunlerı sende kendı yorma canım o kadar allahım sanada sağ salım kucagına almak nasıp etsın bebişini
ben çıkıyorum artık uykum geldi hepinize iyi geceler canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…