masallah canım ıns busefer olucak kendını kasmamaya calıs ne kadar mumkun olmasada ama kesınlıkle ıdara sıkısık gıtme dedım ya ben uzun sure gırmedım vc ye belkı fatdası olur dıye ne bılıyım ya beklıyıp gorucem ıns guzel haberlerle donerım sıze tek duam o sen ben kırmızıları gorene kadar asılama olcan depar attın ustume
valla duygum bat nezaman bılmıyorum kı kana gıtmedı asılama olalı 17gun oluyo bugun doktor bugun cagırmıstı ama cesaret edemedım gelıcek gıbı hıssedıyorum cunku o 0.01 gormek kahredıyo benı napıyım beklemek dahaıyı sankı pesembe gıderım dıyorum gelmezse en ıyısını yapıosun degısıklık herzaman ıyıdır hayatımızı odakladıkca olmuyo aama tedavı gorunce ınsan ıster ıstemez herseyıyle oyone yonlenıyo alamıyorum kendımı gecem gunduuzm karıstı resmen
mrb kızlar hayıt hapı ne zaman başlıyorduk bugun adetımın 3 günü yarın başlasam olurmu kullanan varmı aranızda
yne klasik bi topk sorusu soraym ben ozlmşm boyle soruları sormaya inş bu son bu tarz soru olsnn
dun gttm ben dra yumrtam 15.3 mm çıktı dr ii dedi bu hafta gun aşırı dvm dedi 18 olması lazmmş çatlama için bugun çatlama olmşmudur ovucan yaptım bugun sipsilikti :44:
Anladım çok şükür dşündüğüm gibi birşey değilmiş Allah ta yaşatmasın.Öyleyse bence bir kontrole gitmende yarar varYada telefonla bilgilendir dr. unu normalmı şuan bu ara kanama diye sor
Ben 2 ay önce kullandım.Benim aklımda adetin 3. günü başlanıp bir hafta kala bırakılıyordu diye kalmış.:44:
Neden son soru olsun ki ne zaman istersen sorabilirsinBence şuan çatlamamaıştır.Ama yinede yumurtayı kaçırmamak için gün aşırı ilişkide bulunmkata yarar var.
Yumurta benim yumurtam geçen ay iğne kullandığım halde bir gittiğimde 14.5 ti ertesi gün 16. oldu ertesi gün 18 oldu ve çatlatma iğnesi vuruldum.Yani iğneyle bile günde 2 mm büyümüştü.Bu kişiden kişiye değişir ama bence bir günde 15 ten 18 eçıkmamıştır muhtemelen yarın yada perşembe günü çatlar diye düşünüyorum.
slm güzel topiğin güzel bayanları
nasıl gidiyor bakalım hayat
ben aşırı derecede yorgunum temizlik yaptım bugün ve belim kopuyor sabahta eşimin asker arkadaşı geliyor taaa istanbullardan erkenden kalkıp kahvaltı hazırlayacağım misafire
saol canım gecen kızlara soylemişti ama ben unuttum ben yarın başlıyem o zaman bende haftaya rahim filmi çektircem biraz çekiniyorum ama mecburuz o almadan tedavıye başlamıyor dr hormonlarımdada sorun yokmuş bakalım hayırlısı inş seninde asılaman mutlu sonuçlanır gelsin artık bebişlerimiz
ah be damlam gebiş gebiş yorma boyle kendiniiiz valla neolsn bugun uzun zamandr ilk defa bu kadar topkteym ozlemşm vallaa
Yani tedbir almakta yarar var.İnşallah en kısa zamnda adetlerin düzene girer ve hamile kalırsın...Tamam canım haklısın, eşim nöbetçi zaten bugün arayımda nöbetçi kadın doğumcuya bi sorsun bakim.. Aslında ilacın prospektüsünde ara kanamalar olabilir yazıyor, yinede ben tedbirimi alayım... Biraz önce baktım lekede yok, bitmiş, bi kaç damla oldu geçti galiba.. Paranoyak oldum iyice..
Rahim filmini nerede çektireceksin?Çektireceğin yeri iyi araştır ağrısız filim çeken yerler var oralardan birini tercih et.Şimdiden geçmiş olsun.saol canım gecen kızlara soylemişti ama ben unuttum ben yarın başlıyem o zaman bende haftaya rahim filmi çektircem biraz çekiniyorum ama mecburuz o almadan tedavıye başlamıyor dr hormonlarımdada sorun yokmuş bakalım hayırlısı inş seninde asılaman mutlu sonuçlanır gelsin artık bebişlerimiz
Hoş geldin damlam.Çok yormasaydın kendini herşeyi bir günde yapmaya çalışmaslm güzel topiğin güzel bayanları
nasıl gidiyor bakalım hayat
ben aşırı derecede yorgunum temizlik yaptım bugün ve belim kopuyor sabahta eşimin asker arkadaşı geliyor taaa istanbullardan erkenden kalkıp kahvaltı hazırlayacağım misafire
Ama istisnada olsa yumurta erken yada geç çatlayabiliyor.Biliyorsun o yüzden ya diğer günlerde dr. agidip yumurtaya baktırmalısın.Yada gün kaçırma gün aşırı devam et 4-5 günah saol meganım aydınlattn valla beniyarın ve öbürgün onmli o zaman
bende yoktum uzun zamandır canım nette sorun vardı giremiyordum bayağıdır bu topic bağımlılık yapıyor
valla cam bile sildim bugünannem kızdı otur artık derdine ne oldu dedi tel.de ama ben havayı güzel görünce dayanamadım şimdi belim belim diye yakınıyorum valla
bende yoktum uzun zamandır canım nette sorun vardı giremiyordum bayağıdır bu topic bağımlılık yapıyor
valla cam bile sildim bugünannem kızdı otur artık derdine ne oldu dedi tel.de ama ben havayı güzel görünce dayanamadım şimdi belim belim diye yakınıyorum valla
meganım kuzum nasılsın bitanem
Yani tedbir almakta yarar var.İnşallah en kısa zamnda adetlerin düzene girer ve hamile kalırsın...
Rahim filmini nerede çektireceksin?Çektireceğin yeri iyi araştır ağrısız filim çeken yerler var oralardan birini tercih et.Şimdiden geçmiş olsun.
Hoş geldin damlam.Çok yormasaydın kendini herşeyi bir günde yapmaya çalışma
Ama istisnada olsa yumurta erken yada geç çatlayabiliyor.Biliyorsun o yüzden ya diğer günlerde dr. agidip yumurtaya baktırmalısın.Yada gün kaçırma gün aşırı devam et 4-5 gün
Hoş geldin damlam.Çok yormasaydın kendini herşeyi bir günde yapmaya çalışma
canım benim çekinme hiç ben 9 ay bekledim hamiş kalmak için ve rahim filmi sonrası hamile kaldım beli sende öyle kalırsın çünkü bende sorun yoktu eşimde de sperm yavaşlığı vardı ona da o ay keçiboynuzu ve incir uygulattım şimdi 12 haftalık hamişim Allah herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?