günaydıııın kuzular nasılsınız
sabah sabah damladım yancagızınıza
ohh afiyet bal şeker olsun yee kız yee bende severimde bademlisini ama kilo için engelliyorum kendimi kasık ağrıların belkide üşütmek değildir be balım batın ne zaman bakem:18::18::18:
çoktatlu teyzesi gel bize oturmaya burda yeeeeeeeeeeeoyyy kıyamam ben yirim kız sev sende gülüm yazık beeee kıyamam
maşallah şimdiden kokoşuz :) çok akıllılar ya yeni nesil çocuklarıı biz ne verirlerse giyerdik şimdikiler beğenmiyorİyim canım çok sağol prensesim de iyi çok şükür ama çok süslü sabah okula bırakırken baya çektirdi bana üstüne hırkasını giymiyO nedeni kıyafetlerini kapatıyomuş görünmüyomuş
günayyydınnnnnnnnnn
günaydıııın kuzular nasılsınız
sabah sabah damladım yancagızınıza
kıslar julieetin kesin bebişiyok demi artık. kızın morali cok bozulmustur ya hiç göremiyorum onu gelmiyo demi topige. cabuk toparlanır insallah. tüp bebekte yaptırıp negatif sonuc cok fena ya. allah sabır versin .
çoktatlu teyzesi gel bize oturmaya burda yeeeeeeeeeee
maşallah şimdiden kokoşuz :) çok akıllılar ya yeni nesil çocuklarıı biz ne verirlerse giyerdik şimdikiler beğenmiyor
hoşgeldin balım nasılsınnnnn he erkencisin bugün annen geliyor diyemi
günayınnnnnnnn canımın ii hoşgeldin gülüm nasılsın bakem
anacım yakın olsa gelmezmiyim valla yaaa hiç çıkmazdım valla bıktırına kadar gülüm artık evimizde yok ben en iyisi geliyim geliyim sana işlerini yaparım mamalşar yaparım seni kaldırtmam hiç meleğim benim
maşallah şimdiden kokoşuz :) çok akıllılar ya yeni nesil çocuklarıı biz ne verirlerse giyerdik şimdikiler beğenmiyor
hoşbuldumm cnm kuzummm
bende iyiyim cnmcım tıkınma işimi bitirdim şimci
ev oldugu gibi duruyo birazdan başlıycam toparlamaya
ohhhhhhhhhhhh ne güzel olurdu cnm gel şimdilik bebek odasında yemek masam duruyor atarız onu dişarı size yatak odası yaparız
kardeş kardeş geçiniriz gel zaten gün boyu evde yokuz biz akşamdan akşama geliyoz
ohh ohh bende bir taraftan teldeyim eşim aradı ev işine baya canı sıkkın adam kein kararlı bakalım temizlik falan yapmıycam bende bırakıp çıkarım diyorum sonra olmaz hak olur diyorum otururken iyide çıkarken çirkeflik yapma günah diyorum sinirimden diyorumda diyorum
hoşbuldumm kuzumm aynen üle valla anamın korkusuna kalktım erkenden
sen nasılsın cnmcım
geliyorum valla bekle gülüm kapın çalar akşamaaaaahh ahh aşaka maka bu ev çok üzdü bizi yaaa bakalım ne yapcez yeni maceralara atıyoruz kendimizi heeyy heyyy off offff
evet canım kokoş bir zuzum varrr
dedğin gibi biz ayrım yapmazdık ama şimdikiler beğenmiyor bile istediğini almak istiyo
sıkılmazmı cnmcım kalmış şurda tayıne 1 yıl ev sahıbı cıkarıyor gıcık bi durum kuzum
ama herşeyin hayırlısı bundada vardır bi hayır kuzumm
yalandan yaparsın bi temizlik çıkarsın kuzum öyle yormayada gerek yok kendını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?