Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

iyi akşamlar tatlı hatunlar muhteşemde bitti
ama fazla durmıcam kaçarım birazan

selamlar kimse yok mu? Yine tenha vakitte geldim zamanlama süper

Son düzenleme:
Bu arada meg canım arkadaşım topiğin adını değiştirmişsin bu ne ince bir yürek

slm arkadaşlar nasılsınız bn stresliyim uyku bile uyuyamıyorum....adetimin 5. günü bugün hala tık yok

adetimin ilk günü yaptım negatif 3. günü iki kere yaptım negatif bugün kana gidecektim bi kaç gün daha beklemeye karar verdim geç döllenme olabilir die cuma günü tekrar idrar testi yapıcam

İnşallah geç döllenmedir,bence de biraz daha bekle olmadı artık doktora gidersin.Ama bu kadar stres yapma çok etkiler seni.İçini ferah tut her şeyin hayılısı

İnşallah geç döllenmedir,bence de biraz daha bekle olmadı artık doktora gidersin.Ama bu kadar stres yapma çok etkiler seni.İçini ferah tut her şeyin hayılısı

saol cnm benim inşallah ama elde deil ki merak kemiriyor beni bu arada son 1.5 yıldır ilk defa adetim gecikti belirtilerde var akıntım çok mesela ara ara sızı şeklinde belimde ağrılar oluyor ğöğüslerim şiş damarlar belli....

Tabi insan kendini daha iyi tanır ama sana tavsiyem belirtileri çok takma,çünkü çok fena yanıltıyorlar inşallah seni yanıltmazlar

Kimse kalmadı ben de gideyim bari,kendi kendine konuş nereye kadar canım????Gidip yatayım bugün çok yürüdüm,çok yoruldum kabuslar beni bekler.İyi geceler kızlar,belki sabaha kadar kimse gelmez, sabah ilk geleni ben karşılayayım;
Günaydınnnn

kizlar beta sonuclarim
gecen cuma 19.2
pazartesi 36.2
cars 61.3

tam olarak 2 ye katlamiyor hala, cuma bi da kan vericem,
kan vere vere bi hal oldum, sizce umut var mi?
benm gibi baslayp sonra duzenli yukselen var mi?
lutfen kusuruma bakmayin, hemsire hep notr konusunca daha sevinemedim bile eger hamissem,
sayi dusuk olunca biyokimyasal olabiliyormus,
oyle iste.. sizce nasil? bnm yapabilecgm bi sey var mi? evde durup yatamiyorum
calisyrm cunku, ceviz iyi gelirmis diye ceviz filan yiyorum..
neyse opuyorum herkesi hayirli bi sabaha uyanin ins :)

günaydın kızlar.
sabah otobüste yine fenalaştım. indim yürüyerek geldim. şimdi daha iyiyim ama kötü olmuştum

Gecmis olsun canim miden mi kotu oldu tansiyon mu dustu hemen agzina 1 kesme seker at seker dusuklugude olabilir

otobüsten indim biraz hava aldım, sonrada bir çikolata yedim. bu havasız sıcak sıkışık otobüslerde oluyor. otururken hiç olmuyor ama ayakta kalırsam fenalaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…