saol canım uzmuyorum uzuldugumdede bişi degısmıyo bugunumuze sukur hayat devam edıyo ıns olucak bıgun ınanıyorum allahım kımseyı evlat hasretıyle yakmasın onların acısını göstermesın bızlere:26:
güle güle kullan canım
ayrıca hoşgeldin
slm arkadaşlar nasılsınız bn stresliyim uyku bile uyuyamıyorum....adetimin 5. günü bugün hala tık yok
Selam elit niye stres yapıyorsun ki test yaptın mı?
adetimin ilk günü yaptım negatif 3. günü iki kere yaptım negatif bugün kana gidecektim bi kaç gün daha beklemeye karar verdim geç döllenme olabilir die cuma günü tekrar idrar testi yapıcam
İnşallah geç döllenmedir,bence de biraz daha bekle olmadı artık doktora gidersin.Ama bu kadar stres yapma çok etkiler seni.İçini ferah tut her şeyin hayılısı
saol cnm benim inşallah ama elde deil ki merak kemiriyor beni bu arada son 1.5 yıldır ilk defa adetim gecikti belirtilerde var akıntım çok mesela ara ara sızı şeklinde belimde ağrılar oluyor ğöğüslerim şiş damarlar belli....
günaydın kızlar.
sabah otobüste yine fenalaştım. indim yürüyerek geldim. şimdi daha iyiyim ama kötü olmuştum
günaydın kızlar.
sabah otobüste yine fenalaştım. indim yürüyerek geldim. şimdi daha iyiyim ama kötü olmuştum
Gecmis olsun canim miden mi kotu oldu tansiyon mu dustu hemen agzina 1 kesme seker at seker dusuklugude olabilir
günaydın canım nasılsın neyin var hayırdır umarım önemli bişe değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?