merhaba kizlar ben geldim..
sabahleyin hastanedeydik ölcümlerimiz yapildi
ense kalinligi 1.8 cikdi.doktor hersey yolunda dedi saglikli dedi
kendi doktorum bakicak ve 3 lü tarama testine o karar vericekmis.
ikinci bir güzel haberim de cinsiyetini ögrendik
doktor kizimiz olcagini söyledi
esimde bende cok sevindik
bu zamana kadar zor durdum sizlerle paylasicakdim ama esim evde calistigi icin pc basina gecemedim
benzinlemi çalışıyosun yoksa motorinmi
yok yok kesin benzindir kızım bune hızz maşallahh sana valla bukadar işin içinde birde bize yetişe bilyosan elin baya bir hızlı demekki.10:
hoşş bende evde olsam kesinlikle durmam herhalde okadar çok iş bekliyoki evde beni günlük işler değil derin temizlik pusu kurmuş bekliyooo
valla benzinim bitti gülüm pilavımıda koydum ama ciddi belim kopuyo çamaşırlarımıda asarsam tmm dır valla canımıniçi aklım hep burda valla geçde olsa geliyorum bakıyorum meleğim
canımm ya alemsin birde yıkadınmı testii valla güldürdün beni
eşinede haber felan etme bak dedim ya ben 2 gün arayla yaptım ikisindede silik pembe çizgi vardı ama eşime demedim iyiki dememişim
bu zamana kadar zor durdum sizlerle paylasicakdim ama esim evde calistigi icin pc basina gecemedim
neyse banaa gelin geliyor demekki
hayırlı olsun canım. kız çocukları hep vefalı olur, umarım hayırlı sağlıklı bir evlat olur
Merhabalar arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım 13+5 haftalık hamileyim 2'li taramam yapıldı.kan taramasında 1/63 down sendromu görülebilir dendi ve dr amniyosentez istedi.aranızda yaptıran var mı? 3'lü taramada bu oran değişir mi ? Ilk gebeliğim çok tedirginim....lütfen yardımcı olurmusunuz
hoşgeldin azram meleğim nasılsın gülümm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına rabbi saplıkla kucağğına almayıda nasip etsin kızımız oluyo haa gözümüz aydın olsun tebrikler gülüm
heheh besik kertmesi edelim
evet cnm hayirlisi olsun bakalim ama halen ben inanamiyorum ya
birsey almiycam daha bekliycem iyice kesinlessin de öyle baslayim diyorum degisir falan cinsiyeti diye..
amin cnmmm..
evet canım alma yinede. erkek kıyafetini kızda giyinebiliyor ama kız kıyafetini erkek giyinemiyor. fistolu pembeli falan olmuyor
Merhabalar arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım 13+5 haftalık hamileyim 2'li taramam yapıldı.kan taramasında 1/63 down sendromu görülebilir dendi ve dr amniyosentez istedi.aranızda yaptıran var mı? 3'lü taramada bu oran değişir mi ? Ilk gebeliğim çok tedirginim....lütfen yardımcı olurmusunuz
anladım canım sıkma canını iş ne yapıcan gülüm günüm geçti pazartesi olucaktım olmadı yarın 4. günüm olucak sabaha test yapıcam gelmezse:18::18:
Tebrikler ne mutlu kiz annesi olacaksin cok sevindim senin adina alisveriste aceleci olma kesinlesince basla ay ne guzel rengarenk esyalari olacak bizimkiler standart mavi gri az kirmizi :) kahve tonlari hep
Slm kızlaar, bugün oğlumla muhabbet ettik.
Ben susunca hareket ediyor, ben konuşunca duruyor :))
Azracım kızın olacakmış, ne güzel yaa,kız kıyafetlerine hastayım :))
Slm kızlaar, bugün oğlumla muhabbet ettik.
amin gülüm amin bende iyi sayılırım yoruldum iş yaptım bu saate kadar şimdi yemek yiyicez çıkıcam meleğim çok sevindim kızna valla yarına görüşürz kendine iyi bak emi balımhosbulduk cnmmm
iyiyim tatlim saolasin sen nasilsin bakalim
amin cnmm cümlemiz insallah..
evet cnmm kiz dedi doktor bakalimmm amin cnmmm..
hoşgeldin gülüm nasılsın demek oğlunla muhabeet ediyosun bendende deki teyzen seni öpüyomuş emi şimdi çıkıyorum yarına görüşürz balııımmSlm kızlaar, bugün oğlumla muhabbet ettik.
Hadi bakalım hayırlısı
Senin zaten yakındır artik
Yarın sabah bakarım heyecanla
cok tesekkür ederimm..
iflasa ugraticak beni bebegim
hep elim kiz cocuk esyalarina gidiyodu zaten
bakalim kesinlesene kadar akla karayi secicem
aslm cnm hosgeldin..
yerim ben onu ya simdiden böyle oyunlar yapiyor masallah
evet cnmm bende hastayim aynen
simdi kendimden cok ben ona alirim..
Benimkide oyle neden acaba belki bizim sesimiz sakinlestiriyodur bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?