Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Merhabalar arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım 13+5 haftalık hamileyim 2'li taramam yapıldı.kan taramasında 1/63 down sendromu görülebilir dendi ve dr amniyosentez istedi.aranızda yaptıran var mı? 3'lü taramada bu oran değişir mi ? Ilk gebeliğim çok tedirginim....lütfen yardımcı olurmusunuz

neyse banaa gelin geliyor demekki

hayırlı olsun canım. kız çocukları hep vefalı olur, umarım hayırlı sağlıklı bir evlat olur

hoşgeldin azram meleğim nasılsın gülümm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına rabbi saplıkla kucağğına almayıda nasip etsin kızımız oluyo haa gözümüz aydın olsun tebrikler gülüm

neyse banaa gelin geliyor demekki

hayırlı olsun canım. kız çocukları hep vefalı olur, umarım hayırlı sağlıklı bir evlat olur

heheh besik kertmesi edelim
evet cnm hayirlisi olsun bakalim ama halen ben inanamiyorum ya
birsey almiycam daha bekliycem iyice kesinlessin de öyle baslayim diyorum degisir falan cinsiyeti diye..
amin cnmmm..

mrhaba hosgeldin balim..
ben bugun geldim muayeneden doktorum benden istemedi öyle birsey cnmm
o yüzden hicbirfikrim yok malesef insallah hersey yolundadir...

hoşgeldin azram meleğim nasılsın gülümm çok sevindim herşeyin yolunda olmasına rabbi saplıkla kucağğına almayıda nasip etsin kızımız oluyo haa gözümüz aydın olsun tebrikler gülüm

hosbulduk cnmmm
iyiyim tatlim saolasin sen nasilsin bakalim
amin cnmm cümlemiz insallah..
evet cnmm kiz dedi doktor bakalimmm amin cnmmm..

heheh besik kertmesi edelim
evet cnm hayirlisi olsun bakalim ama halen ben inanamiyorum ya
birsey almiycam daha bekliycem iyice kesinlessin de öyle baslayim diyorum degisir falan cinsiyeti diye..
amin cnmmm..

evet canım alma yinede. erkek kıyafetini kızda giyinebiliyor ama kız kıyafetini erkek giyinemiyor. fistolu pembeli falan olmuyor

evet canım alma yinede. erkek kıyafetini kızda giyinebiliyor ama kız kıyafetini erkek giyinemiyor. fistolu pembeli falan olmuyor

dayanirim insallah kendi doktoruma mayisin 2 sinde randevum var
önümüzdeki ay baskasina gidicem oda belki bakmazmis ultrasona

Tatlim merhaba sana verilen sonuctaki 1/63 orani senin sartlarindaki her 63 hamileden 1inde down sendromlu bebek olabilir demek amniyoyu tavsiye etmem dusuk tehlikesine yol aciyor bence telaslanma hic yaptirmamis gibi baska bir hastane ve drda tekrarlat laboratuarlar arasi degerlerde fark olabilir icini ferah tut isallah hicbisey olmaz

Tebrikler ne mutlu kiz annesi olacaksin cok sevindim senin adina alisveriste aceleci olma kesinlesince basla ay ne guzel rengarenk esyalari olacak bizimkiler standart mavi gri az kirmizi :) kahve tonlari hep

Slm kızlaar, bugün oğlumla muhabbet ettik.
Ben susunca hareket ediyor, ben konuşunca duruyor :))
Azracım kızın olacakmış, ne güzel yaa,kız kıyafetlerine hastayım :))

Tebrikler ne mutlu kiz annesi olacaksin cok sevindim senin adina alisveriste aceleci olma kesinlesince basla ay ne guzel rengarenk esyalari olacak bizimkiler standart mavi gri az kirmizi :) kahve tonlari hep

cok tesekkür ederimm..
iflasa ugraticak beni bebegim
hep elim kiz cocuk esyalarina gidiyodu zaten
bakalim kesinlesene kadar akla karayi secicem

aslm cnm hosgeldin..
yerim ben onu ya simdiden böyle oyunlar yapiyor masallah
evet cnmm bende hastayim aynen
simdi kendimden cok ben ona alirim..

hosbulduk cnmmm
iyiyim tatlim saolasin sen nasilsin bakalim
amin cnmm cümlemiz insallah..
evet cnmm kiz dedi doktor bakalimmm amin cnmmm..
amin gülüm amin bende iyi sayılırım yoruldum iş yaptım bu saate kadar şimdi yemek yiyicez çıkıcam meleğim çok sevindim kızna valla yarına görüşürz kendine iyi bak emi balım
hoşgeldin gülüm nasılsın demek oğlunla muhabeet ediyosun bendende deki teyzen seni öpüyomuş emi şimdi çıkıyorum yarına görüşürz balııımm
Hadi bakalım hayırlısı
Senin zaten yakındır artik
Yarın sabah bakarım heyecanla

inş gülüm hepimizin hakkında hayırlısı olsun bakalım benim pek umudum yok adet olucakmıiım gibi hissediyorum ama rabbim bilir haber ederim yarına hepinizi öpüyorum meleğim iyi bak kendineee

aslm cnm hosgeldin..
yerim ben onu ya simdiden böyle oyunlar yapiyor masallah
evet cnmm bende hastayim aynen
simdi kendimden cok ben ona alirim..

Ben kızları çok sevmeme rağmen, hamileliğimde hep erkek hissettim, gerçektende öyle oldu...

Benimkide oyle neden acaba belki bizim sesimiz sakinlestiriyodur bebeklerimizi

Belkide canım, ama öyle çok sık hareket etmiyor.
Kalabalıkta çok hareket ediyor, babası konuşunca hereket ediyor, ama ben konuunca yok :))

hoşgeldin gülüm nasılsın demek oğlunla muhabeet ediyosun bendende deki teyzen seni öpüyomuş emi şimdi çıkıyorum yarına görüşürz balııımm

Hoşbuldum canımcım, senin bebişte var sanki gibi yaa :))

Memnuniyetle konuşurum canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…