aynen öyle gülüm inanırmısın dolap boşaldıkça seviniyorum ne manyağım yaaa benimde mutfakta yer yok ama boş odam var yaa oraya koyarım diyorum tabi çıkıcağımız yerde 3 odalı olursa yoksa bulurum bir yer artık ne yapalımoh oh afiyet olsun canım valla derin dondurucu benm aklımdada var ama mutfagı cok daraltır diye istemiyom zaten heryer dolu kız zar zor buzdolabının buzluguna sıgdırıyorum ama gel bana sor ordan alıp alt rafa başka yerden alıf üst rafa koy derken anam ağlıyo
hoşbulduk hülyam karnımı doyurdum geldimmm
hayırlısı olsun canım ya ama bebek yoksa gelsin yani fazla bekletmenin alemi yok
severim canım ama eşime sevdiremedim nedense kurusunu çok seviyo eşimde
hoşbulduk hülyam karnımı doyurdum geldimmm
hayırlısı olsun canım ya ama bebek yoksa gelsin yani fazla bekletmenin alemi yok
severim canım ama eşime sevdiremedim nedense kurusunu çok seviyo eşimde
eminem ya kan sonucunu ferda mı iyi biliyordu ben gecen ay yaptırmıştım da sonucları bi yazıyım diyorum buraya
Benim evimde yuksek katlarda olsa gobegimi acip guneslendircem d vitamini alirdi cocuk ama malesef imkansiz
badem almışınız saksılarını falan hadi bakalım. oraya domatesde ekersin organik beslenirsin artık
slm kızlar az önce çok enteresan bişey oldu karşı komşuma geçtim onunda annesi vardı oturmaya gelmiş neeyse annesi beni görünce direk söylediği söz şu oldu sen hamilemisin canım demezmi
bende arkadaşıma baktım kız yemin etti benim bebek istediğimden hiç bahsetmemiş yüzüme bakınca öyle hissetmiş hamile gibi duruyosun dedi bana tabi ben bi heyecan yaptım bakalım tahmini doğru çıkacakmı teyzemin bekliyorum:18:
badem almışınız saksılarını falan hadi bakalım. oraya domatesde ekersin organik beslenirsin artık
HEEYYYYYYYYYY
herkes nerde bugün yaaaaaaaaaaaaaa sohbetin hiççç tadı yok valla
bazı insanların 6. hissi kuvetli olur canım inşallah teyzenin dedği doğrudur ve sende gebeler kervanına katılırsın canıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?