HEEYYYYYYYYYY
herkes nerde bugün yaaaaaaaaaaaaaa sohbetin hiççç tadı yok valla
slm kızlar az önce çok enteresan bişey oldu karşı komşuma geçtim onunda annesi vardı oturmaya gelmiş neeyse annesi beni görünce direk söylediği söz şu oldu sen hamilemisin canım demezmi
bende arkadaşıma baktım kız yemin etti benim bebek istediğimden hiç bahsetmemiş yüzüme bakınca öyle hissetmiş hamile gibi duruyosun dedi bana tabi ben bi heyecan yaptım bakalım tahmini doğru çıkacakmı teyzemin bekliyorum:18:
bananeee yaaa herkes bıraksın işni vwe gelsin çabıkkewt bencede bugün sohbetin hiçç tadı yok herkesin işi var heralde
inşlh hayırlısı olsun hepimiz katılalım gebeler kervanına
burdayım eminem de çok iş yaptım valla halada daha var balım geliyorum arada
bazı insanların içine doğarmış canım. inşallah seninde öyledir. bebeğin karnısındadır da bizim haberimiz yoktur
inşlh canım yaa ama ben bu ay içimden şöyle diyodum hep önümüzdeki ay eşim yıllık iznini kullancak memlekete samsuna gidicektik ordan gelim öyle olsun diyodum çok özledim çünki oraları rahat rahat gezmek istiyodum çok istiyorum olmasını ama bi yandanda sonra olsa diyodum bakalım ne olacak
demek sende gurbet güzelisin haaa
bende ailemi görmeyeli nerdeyse 1.5 yıl olacak çoook özledim ailemi meleketimi herşeyi
huzurum nasılsın gülüm sesin çıkıyo gülüm
selam arkadaşlar nasılsınız. bende bebek sahibi olmak isteyenlerdenim. bugün başıma bişey geldi böyle bir durumla karşılaşan varmı aranızda. normalde yarın regl olmam gerekiyor. ilk defa bu ay regl belirtilerimin hiç biri yok. sadece ilk defa bu ay iki gündür garip bir baş ağrısı karnımın alt sol tarafında garip bir kasılma ve birden başlayan iki gündür beyaz bir akınti vardı bende bugün bir test alıp yaptım 10. dakikaya doğru çok hafif pembe 2. çizgi belirdi heyecandan kaptığım gibi eczaneye gittim eczanedeki kız yüzüme garip garip bakıp negatif dedi ee bu pembe silik çizgi ne dedim yok gebelik değil dedi şimdi bu ne şaştım kaldım. ama görüyorum orda işte yaaaa.
kıaygelsin elifim
valla ev işde nankör nekadar yapsanda inkar ediyor
hadi işni bitir gel benimde biraz işim var ama üşeniyorum yapmayaa
Merhabalar canim
İyiyim canim sen nasılsın
Buara is yogun pek giremiyorum
Tlfdan girdiğim icin de zor okuyorum
en son gunün gecmis diye gormuştum
Suan durum ne
evet canım gerçektende zor ama rabbim sağlık versin seslerini duymak bile yetiyoewt canım yaa öyle biz geziciyiz eşimin işinden dolayı ama gurbetlik çok zor annemi çokk özlüyorum evimi çokk özlüyorum zorr yani
canım inşallah gebesindir ama çok ümitlenme kendini kaptırma yani 2 ay önce benimde başıma buna benzer bir olay geldi hemde 2 tane test yapmıştım ama sonra adet olunca hayalkırıklığına uğradım malesef 1 2 gün sonra tekrar yap test varsa eğer çıkarselam arkadaşlar nasılsınız. bende bebek sahibi olmak isteyenlerdenim. bugün başıma bişey geldi böyle bir durumla karşılaşan varmı aranızda. normalde yarın regl olmam gerekiyor. ilk defa bu ay regl belirtilerimin hiç biri yok. sadece ilk defa bu ay iki gündür garip bir baş ağrısı karnımın alt sol tarafında garip bir kasılma ve birden başlayan iki gündür beyaz bir akınti vardı bende bugün bir test alıp yaptım 10. dakikaya doğru çok hafif pembe 2. çizgi belirdi heyecandan kaptığım gibi eczaneye gittim eczanedeki kız yüzüme garip garip bakıp negatif dedi ee bu pembe silik çizgi ne dedim yok gebelik değil dedi şimdi bu ne şaştım kaldım. ama görüyorum orda işte yaaaa.
Merhabalar canim
İyiyim canim sen nasılsın
Buara is yogun pek giremiyorum
Tlfdan girdiğim icin de zor okuyorum
en son gunün gecmis diye gormuştum
Suan durum ne
gülüm sabah 8 kalktım odamı düzelttim kışlıkları kaldırdım çamaşır katla yenisiniat makinaya sil sipür yerleri sil banyoyu yıka bulaşık yıka mutfak dolapları sil buzdolabını yemeği yap derken dahada pilavım duruyo belim koptu güneşi gördüm yaaa durmak bilmiyorum be meleğim senin ne işin var evmi yemekmi
eşimede haber veremiyorum boşuna sevinmesin diye ama çatlıycam artık yarın gidip yaptırayım tabi yanıltıp kırmızılar gelmezse. belki güleceksiniz ama eczanedeki kıza sinir oldum geldim evde bide testi yıkadım değilse onun yok olması gerek diye aynen hala orda bana bakıyoooo çok istiyorummm Allahım hayırlıysa nasip etsin tüm isteyenlere ilk defa böyle bir sonuçla karşılaştım dün yaptığım test bembeyazdı hiç bişey yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?