Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

bazı insanların içine doğarmış canım. inşallah seninde öyledir. bebeğin karnısındadır da bizim haberimiz yoktur

burdayım eminem de çok iş yaptım valla halada daha var balım geliyorum arada

kıaygelsin elifim
valla ev işde nankör nekadar yapsanda inkar ediyor
hadi işni bitir gel benimde biraz işim var ama üşeniyorum yapmayaa

bazı insanların içine doğarmış canım. inşallah seninde öyledir. bebeğin karnısındadır da bizim haberimiz yoktur

inşlh canım yaa ama ben bu ay içimden şöyle diyodum hep önümüzdeki ay eşim yıllık iznini kullancak memlekete samsuna gidicektik ordan gelim öyle olsun diyodum çok özledim çünki oraları rahat rahat gezmek istiyodum çok istiyorum olmasını ama bi yandanda sonra olsa diyodum bakalım ne olacak

demek sende gurbet güzelisin haaa
bende ailemi görmeyeli nerdeyse 1.5 yıl olacak çoook özledim ailemi meleketimi herşeyi

selam arkadaşlar nasılsınız. bende bebek sahibi olmak isteyenlerdenim. bugün başıma bişey geldi böyle bir durumla karşılaşan varmı aranızda. normalde yarın regl olmam gerekiyor. ilk defa bu ay regl belirtilerimin hiç biri yok. sadece ilk defa bu ay iki gündür garip bir baş ağrısı karnımın alt sol tarafında garip bir kasılma ve birden başlayan iki gündür beyaz bir akınti vardı bende bugün bir test alıp yaptım 10. dakikaya doğru çok hafif pembe 2. çizgi belirdi heyecandan kaptığım gibi eczaneye gittim eczanedeki kız yüzüme garip garip bakıp negatif dedi ee bu pembe silik çizgi ne dedim yok gebelik değil dedi şimdi bu ne şaştım kaldım. ama görüyorum orda işte yaaaa.

demek sende gurbet güzelisin haaa
bende ailemi görmeyeli nerdeyse 1.5 yıl olacak çoook özledim ailemi meleketimi herşeyi

ewt canım yaa öyle biz geziciyiz eşimin işinden dolayı ama gurbetlik çok zor annemi çokk özlüyorum evimi çokk özlüyorum zorr yani

canım silik çizgi varsa hamilesindir sanırım kan testi yaptır kesin olup olmadığı çıkar bakma sen o eczacıya ama mutlaka git kan testine var gibi inşlhhh

[video=youtube;CdOdYPkJxVA]http://www.youtube.com/watch?v=CdOdYPkJxVA&feature=player_detailpage[/video]

çoookk sevdiğim bir türküdür kızlar ailem aklıma geldikçe dinlerimm

Son düzenleme:
kıaygelsin elifim
valla ev işde nankör nekadar yapsanda inkar ediyor
hadi işni bitir gel benimde biraz işim var ama üşeniyorum yapmayaa

gülüm sabah 8 kalktım odamı düzelttim kışlıkları kaldırdım çamaşır katla yenisiniat makinaya sil sipür yerleri sil banyoyu yıka bulaşık yıka mutfak dolapları sil buzdolabını yemeği yap derken dahada pilavım duruyo belim koptu güneşi gördüm yaaa durmak bilmiyorum be meleğim senin ne işin var evmi yemekmi

eşimede haber veremiyorum boşuna sevinmesin diye ama çatlıycam artık yarın gidip yaptırayım tabi yanıltıp kırmızılar gelmezse. belki güleceksiniz ama eczanedeki kıza sinir oldum geldim evde bide testi yıkadım değilse onun yok olması gerek diye aynen hala orda bana bakıyoooo çok istiyorummm Allahım hayırlıysa nasip etsin tüm isteyenlere ilk defa böyle bir sonuçla karşılaştım dün yaptığım test bembeyazdı hiç bişey yoktu

Merhabalar canim
İyiyim canim sen nasılsın
Buara is yogun pek giremiyorum
Tlfdan girdiğim icin de zor okuyorum
en son gunün gecmis diye gormuştum
Suan durum ne

anladım canım sıkma canını iş ne yapıcan gülüm günüm geçti pazartesi olucaktım olmadı yarın 4. günüm olucak sabaha test yapıcam gelmezse:18::18:

ewt canım yaa öyle biz geziciyiz eşimin işinden dolayı ama gurbetlik çok zor annemi çokk özlüyorum evimi çokk özlüyorum zorr yani
evet canım gerçektende zor ama rabbim sağlık versin seslerini duymak bile yetiyo

canım inşallah gebesindir ama çok ümitlenme kendini kaptırma yani 2 ay önce benimde başıma buna benzer bir olay geldi hemde 2 tane test yapmıştım ama sonra adet olunca hayalkırıklığına uğradım malesef 1 2 gün sonra tekrar yap test varsa eğer çıkar

Merhabalar canim
İyiyim canim sen nasılsın
Buara is yogun pek giremiyorum
Tlfdan girdiğim icin de zor okuyorum
en son gunün gecmis diye gormuştum
Suan durum ne

huzurum canım hoşgeldin nerelerdesin gelmiyosun hiçç
bebişin nasıl

benzinlemi çalışıyosun yoksa motorinmi
yok yok kesin benzindir kızım bune hızz maşallahh sana valla bukadar işin içinde birde bize yetişe bilyosan elin baya bir hızlı demekki .10:
hoşş bende evde olsam kesinlikle durmam herhalde okadar çok iş bekliyoki evde beni günlük işler değil derin temizlik pusu kurmuş bekliyooo

canımm ya alemsin birde yıkadınmı testii valla güldürdün beni
eşinede haber felan etme bak dedim ya ben 2 gün arayla yaptım ikisindede silik pembe çizgi vardı ama eşime demedim iyiki dememişim

biraz işim var azzzz sonraaa burdayımmmm
birde kendime kahve yapayımm ohhhhhh miissssssss :126:

merhaba kizlar ben geldim..
sabahleyin hastanedeydik ölcümlerimiz yapildi
ense kalinligi 1.8 cikdi.doktor hersey yolunda dedi saglikli dedi
kendi doktorum bakicak ve 3 lü tarama testine o karar vericekmis.
ikinci bir güzel haberim de cinsiyetini ögrendik
doktor kizimiz olcagini söyledi
esimde bende cok sevindik
bu zamana kadar zor durdum sizlerle paylasicakdim ama esim evde calistigi icin pc basina gecemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…