Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

kızlarrrr sonunda adet oldum dr.tam 35 gün sonra gelir demişti ve bugün 35.gün.adet olucağıma bu kadar sevineceğimi bilmezdim
bu arada sabah yürüyüş yaptım az öncede pilates yaptım her tarafım ağrıyo

Benimki artik babasinada tepki vermiyo ama kalabalikta ozellikle kadin sesinin fazla oldugu ortamlarda cok hareketli

slm kızlar
nasılsınız

ben bugün itibari ile regl imi bekliyorum bakalım ne zaman gelecek
gerçi gecikse de heyecanlanamıyorum ki genel olarak düzensiz zaten
hakkımızda hayırlısı inş.

bir arkadaş erken gebelik belirtilerini yazmış
geçen hafta ben özellikle kalkarken kasığım bir sancı hissediyordum ki karnımı tuta tuta ilerliyordum resmen
bir tek buna bakarak hamileyim diyemem tabi
ki bende zaten regl öncesi semptomların hepsi mevcut

bu arada merak edenler varsa dün akşam badem sütünü yaptım tadı yok gibi bende içine muz ve kakao kattım böyle daha güzel oldu merak edenler varsa açıklayayım geçen trt.de gülben ergenin programında konuşulurken denk geldim

1 bardak inek sütünde 100 mlg kalsiyum
1 bardak badem sütünde 293 mlg kalsiyum
1 bardak susam sütünde 1200 mlg kalsiyum varmış,bende bi deneyeyim dedim tadıda kötü değil yani beyaz süt gibi ama içine bişeyler koyarsan daha güzel oluyo tarçında yakışıyomuş.sonradan kalan kısmınıda <tortusu)çorbalara fln katılabilir

selam canımm hoşgeldin
işallah gebsindir canımama belirtiler çok kandırıyo insanı yaa
her ay bir çok belirti ve umutlarla bekliyorum sonraa fısssssssss

30 haftaligiz suan ama benimkide onceleri babasina tepki verirdi sanirim artik onuda taniyo tinlamiyo bu cocuk beni diyo ben artik su ictigini cis yaptigini bile duyuyorum yankilaniyo icimde kocam kulagini dayayincada duyuyo

MaşaAllah kocaman olmuş bebeğin.
Ben daha net hissedemiyorum yaa, sadece vurup kaçıyo :))

Hayırlısı olsun canımcım.
Ben kesn hamileyim dediğim ay, hamile değildim, hemde reglim 5 gün gecikmişti.
Ama hiçbir belirti yokken hamile olduğumu öğrendim, belirtiye takılmamak en iyisi.
İnş. gelmiştir bebişin...

Evet bayagi buyudu ama eskisi gibi vur kac yok bizde buyudugu icin hareketleri daha agir ama yaslandigi zaman mesela butun vucudunu gorebiliyoruz resmen disardan bazen dirsegini durtuyo anca oyle tekmeler falan kirk yilda bir artik valla acikcasi o cok siddetli tekmelerin tadi damagimda kaldi

Marketlerde varmidir bu badem ve susam sutu daha once hic rastlamadim da ben

Marketlerde varmidir bu badem ve susam sutu daha once hic rastlamadim da ben...

badem sütnü ve susam sütünü ilk defa duydum ne işe yarıyo canım bunlar :26:

Marketlerde varmidir bu badem ve susam sutu daha once hic rastlamadim da ben...

yok cnm evde yapılıyo çokta kolay ;1 bardak çiğ badem(tuzsuz yani)geceden ıslatılacak sonra sabaha blendırın içene koyup üzerine 2 bardak su koyup blendırı çalıştır, sonra süzgeçten geçir baya bembeyaz süt gibi oluyor.tortusuda çorbalarda kullanılabilirmiş

susamda aynı mantık

Yapayim ben bunu normal sut icmek olum gibi geliyo bana cok sagol hem kalsiyum oranida yuksekmis

kızlar doktordan geldim ben
ortalama 4 gün geri çıktı bebişim
kafama takmalımıyım bilmiyorum
tahlil istediler bi de
sonuçları kopyaladım foto ekleyemedim
anlayan biri varsa yazabilirmi?

PH 6,5
Keton Negatif
Nitrit Negatif
Lökosit (Esteraz) +++
Eritrosit Negatif
Renk Acik Sari
Dansite 1,016
Tortu Cok Bulanik
Albumin +
Glikoz Negatif
Bilirubinler Negatif
Ürobilinojen Normal
Lokosit(mikroskop) 108 /HPF
Bakteri ORTA
Yassı Epitel Hücreleri 56 /HPF

Hemogram (12-20 parametre) * 0 0
HGB 12,8 11 18
NEU% 75,2 50 80
LYM% 17,2 25 50
RBC 4,35 4 6.2
MONO% 6,3 2 10
EOS% 1,0 0 5
BASO% 0,3 0 2
WBC 15,2 4 11
HCT 39,2 35 55
MCV 90,2 80 100
MCHC 32,7 31 35
MCH 29,5 26 34
RDW 18,3 10 16
PLT 275 150 400
PCT 0,257 0.2 0.5
MPV 9,4 6 10
PDW 16,5 8 18
LYM 2,6 1 5
NEU 11,4 2 8
MONO 1,0 0.1 1
EOS 0,2 0 0.4
BAS 0,0 0 0.2
VDRL-RPR NEGATİF

tatlım kan ve idrar tahlilinde referans aralığı der eğer o sonuç o referans aralığında ise iyidir. ben pek anlamıyorum
bu 4 günlk farkıda takma sakın. benimki 9 gün gerideydi ne ağladım biliyosun. eşime düşcek ben biliyorum diye ağlamıştım şimdi dalga geçiyor. çünkü bebik 1 hafta önden gidiyor. bzen ileri bazen geri oluyor demekki takma sakın

Albumin + pozitif demis sanirim odem var sende fazla ayakta kalma tuzu azalt ayaklarini yukselterek dinlen tabi calismiyosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…