Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

doktora ne zmn göstercen cnm?bide 1 hafta oynama oluyo diye duymuştum bende
cumartesi kendş doktoruma gidicem galiba bi eşimle konuşayım akşama

kuzum hiç korkma, hem zaten öyle bişey olsa sadece 4 günlük fark olmaz. ayrıca 15güne kadar olan fark normal kabul ediliyor. ve bence bi dahaki gidişinde önde çıkıcak bebişin annesine aksiyon yapıyor

doktora sordum iyi mi diye iyi normal dedi de işte gel pimpirik didem e anlat sen
bi akrabamızın bebişi 5 hafta erken doğdu
bi de 4 haftada gelişimde geri kalmış duyunca işte gitti psikoloji
sağsalim bi doğurayımda ısırıcam o totoyu

aynen bende sevmedim doktoru
kendi doktorum demedikce pek inanasim gelmiyor
cnm bu arada masallah zaman cok cabuk geciyor ya
11 haftalik olmussun bile

evt ya hic sorma ilk ogrendigim zmn dun gibi gozumun onunde
aramizda iki hafta var benim bebis ultrasonda onden gidiyor
bebisinin ultrason fotosu var mi cnm merak ettim koyabilirsen koysana

Son düzenleme:
evt ya hic sorma ilk ogrendigim zmn dun gibi gozumun onunde
aramizda iki hafta var benim bebis ultrasonda onden gidiyor
bebisinin ultrason fotosu var mi cnm merak ettim koyabilirsen koysana

rabbim kucaklarimiza almayida nasip etsin insallah saglikli bir sekilde cnm
ikili teste ne zaman gitcen rabbim nasip ederse

anladim cnmm
hayirlisi olsun bakalim..

oy oy maşallah size ya çok sevindim tatlım ense kalınlığız çok güzel maşallah cinsiyeti de öğrenmiş allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.

daha erken bencede daha kuku yada pip olmadı ki nerden hemen tahminde bulunuyor.bende daha öğrenemedim sağlıklı olsunlarda boş ver önemli değil cnm.

oy oy maşallah size ya çok sevindim tatlım ense kalınlığız çok güzel maşallah cinsiyeti de öğrenmiş allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.

saolasin moonummm cnmmm
amin insallah cnmm..
sen nasilsin cnmm iyimisin?

Son düzenleme:
benimki artık kronikleşmiş öyle dedi doktor antibiyotik kullanıyorum geçiyo sonra hemen tekrarlıyor 3 aydır korunmuyorum hamile kalamadım hala neden acaba

tatlım daha erken en az 6 ay beklemen lazım halvete devam cnm inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin.
saolasin moonummm cnmmm
amin insallah cnmm..

iyiyim tatlım bende ikilinni kan sonucunu bekliyorum. hayırlısı balım.ne yapıyım seni merak ettim gideceğini biliyordum bebiş nasıl diye bir giriyim dedim kesin kızmı bebeğin ?allahım sağlık sıhat versin size.

azracım kızın oluyormus hayırlı olsun senın ıcıne kız doguyordu sankı öyle hatırlıyorum
bıseyler görmusturkı söylemıstır canım bence degısmez

benımde yarın annem gelıyor
cumartesıde samsuna detaylı ultrasona gıdıyorum 21+0 olca ozaman
hersey yolundadır ınsallah bu 2 gun cok cok özel benım ıcın

benimki artık kronikleşmiş öyle dedi doktor antibiyotik kullanıyorum geçiyo sonra hemen tekrarlıyor 3 aydır korunmuyorum hamile kalamadım hala neden acaba

tatlım daha erken en az 6 ay beklemen lazım halvete devam cnm inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin.
saolasin moonummm cnmmm
amin insallah cnmm..

iyiyim tatlım bende ikilinni kan sonucunu bekliyorum. hayırlısı balım.ne yapıyım seni merak ettim gideceğini biliyordum bebiş nasıl diye bir giriyim dedim kesin kızmı bebeğin ?allahım sağlık sıhat versin size.

saolasin moonummm cnmmm
amin insallah cnmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…