Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

insallah iyi cikicak cnm sonuclar..
cnmm doktor görmüs ama söylememis bize
esim sordu görebiliyormusunuz diye cinsiyetini
doktorda ne yapacaksin falan dedi güldü
sonra kiz dedi ama degisebilir falan dedi
sonra yine bakdi bacaklarinin arasina kiz diye bastira bastira böyle söyledi
tabi ben sevincten ucmusdum o ara

evet cnm kiz doguyordu..
insallah degismez hayirlisi olsun bakalim..
zaten emin olmasaydi söylemezdi bence.
gözün aydin cnmm..
bebisini görcen ne güzel..
icini ferah tut birsey yokdur cnmm insalah.

amin tatlım inşallah.kuzucum gene sen erkeğede hazırla kendi gerçekten değişiyor benim abimlerden biliyorum:) erkek dedikler sonra kız çıktı:) allahım gönlüne göre versin,sağlıklı olsun inş.bak cnm ya şu alttaki takvimdeki şeyler doğru çıkıyor he benim meme uclarının etrafı koyulaştı baya özellikle bu ara:)

allah kavuştursun cnm.oh bebişini her yanını görürsün ne güzel

amin cnm cümlemizin insallah.
zaten bekliyorum cnm birsey almiycam daha
19.hafta da doktorumda randevum var orda kesinlesir zaten rabbiminde izniyle.
bende hep takip ediyorum asagida yazilanlari

amin cnm cümlemizin insallah.
zaten bekliyorum cnm birsey almiycam daha
19.hafta da doktorumda randevum var orda kesinlesir zaten rabbiminde izniyle.
bende hep takip ediyorum asagida yazilanlari

:) ben hemen bakıyorum takvimde ne diyor diye açıp baktım memişe aynen öyle olmuş ehe:)

inşallah hayatım yaa çok istiyorum soğan kürü deneyecem bakalım 2 gün geciktim eğer adet olursam başlayacam soğan kürüne başka bi konuda okudum faydasını gören çok olmuş hayırlısı artık

cnm maydonoz suyuda iç arada iltihap atarsın çok yararlı ben bir ara sistit olmuştum ozaman içtim çok yararlı

meraba kızlar kimse yok mu yaa.. aylaaarrr sonra geri geldim... mide bulantılarım ve halsizliklerim yüzünden nete bile giremiyordum

Merhaba Kizlar
Uzun suredir takip edemedim sizleri.
Yeni hamisler varsa tebrik ederim.
Darisi bizlerin basina

Bata az kalanlara bol sanslar..
Ben de bekliyorum bakalim

meraba kızlar kimse yok mu yaa.. aylaaarrr sonra geri geldim... mide bulantılarım ve halsizliklerim yüzünden nete bile giremiyordum

kızlar mrb ben 3 gün önce doktora gittim idrarda gebelik testi baktı ve şüpeli pozitif dedi bugün tekrar gittim kan verdim sonuç yarın çıkıcak ama anlamadıgım bende evde kaç gündür test yapıyorum hep negatif bu hastanede yapılan idrar testleri dahamı hassas oluyor ve arada çok hafif sancı kasıklarda ve aşırı bel agrısı lütfen cevap verin yaaa:18:

yok anacım yaa şu an bile midem bulanıyor..

biliyor musun benim gebelik ikiz çıktı azra, ilk öğrendiğimde burada birileri tahmin etmişti

aa cok güzel bir haber cnmm
allah tamamina erdirsin insallah..
insallah zamanla azalir cnm bulantilarin
eminim kötü bir hisde yapiyordur sende

süpheli pozitif nasil oluyor ki:26:
hicbir bilgim yok insallah hamilesindir cnmm..
ama gebelik belirtilerine benziyor belirtilerin
rabbim gönlüne göre versin insallh..

Son düzenleme:

mrhaba cnm benim durumumda sana benziyo adetim 6 gün gecikti evde idrar testi yaptım negatif çıktı yarın sabah bi daha yapıcam artık ne çıkarsa kan vermeye gidicem hiç gecikmem olmazdı

süpheli pozitif nasil oluyor ki:26:
hicbir bilgim yok insallah hamilesindir cnmm..
ama gebelik belirtilerine benziyor belirtilerin
rabbim gönlüne göre versin insallh..

sagol canım sende hamilesin galiba tam okuyamadım ama oyleyse rabbim kucagına almayı nasip etsin inşallah bende anlamadım işte bu hastanede yapılan idrar testleri dahamı hassas bu bizim kullandıgımız kitlerden degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…