Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

hi bide kaç gündür test yapıyorum tek çizgi bu sabah ilk idrarla yaptım çıkmadı saat 3 gibi ewe geldim baktım varla yok arası bir çizgi daha hiç çıkmazdı daha önce bu nedir acaba yaaa :26:

hi bide kaç gündür test yapıyorum tek çizgi bu sabah ilk idrarla yaptım çıkmadı saat 3 gibi ewe geldim baktım varla yok arası bir çizgi daha hiç çıkmazdı daha önce bu nedir acaba yaaa :26:

geç döllenme olabilir hcg sonra yükseliyor idrarda adetin kaç gün geçti

[video=youtube;cc8ONfG-gko]http://www.youtube.com/watch?v=cc8ONfG-gko&feature=player_detailpage[/video]

işte pazartesi olmam gerekiyordu bugün 4.gün hii bide öğleden sonraları aşırı başım ağrıyor gözlerimi açamıyorum çok halsizim dedigim gibi belim arada bir kaparcasına ağrıyor sen kaç günde bir adet oluyorsun canım ben 22-23 günde bir oluyorum

slm canım ne yaptın sonuçlar yarınmı çıkıcak kaç gibi çıkıcak peki :18::18::18:

ben 30 günde bir oluyorum cumartesi olmam gerekiyodu ama olmadım bended halsizlik var akıntımda çok ben biraz araştırdım geç döllenmede testlerdede geç çıkıyormuş ben üç gündür test yapmadım yarını bekliyorum hayırlısıyla...

canım sendemi geçti adetin 3. gününmü bugün benimde 3. günüm geç olmadım daha sabaha bende test yapıcam ama bugün çok iş yaptığımdanmıdır yoksa adetimmi geliyo bilmiyorum ama sancılarım var olucak gibi

yok hayatım benim 6. günüm bitti inşallah hayırlısıyla olumlu sonuçlar alırız iyi düşşün hep iyileri çek kendine...

kızlar hayırlı haberler verin yarın bizeeee

slm canım ne yaptın sonuçlar yarınmı çıkıcak kaç gibi çıkıcak peki :18::18::18:

selam canım ewet yarın 11 de çıkıcak ya ben sorumun cevabını alamadım hastanede yapılan idrar testleri dahamı hassas yani bizim kullandıgımız kitlerden degilmi tatlım ya çok merak ediyorum

selam canım ewet yarın 11 de çıkıcak ya ben sorumun cevabını alamadım hastanede yapılan idrar testleri dahamı hassas yani bizim kullandıgımız kitlerden degilmi tatlım ya çok merak ediyorum

bizede haber et emi gülüm canım ben şimdi bakayımda sana yazayım bekle emiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…