selam canım ewet yarın 11 de çıkıcak ya ben sorumun cevabını alamadım hastanede yapılan idrar testleri dahamı hassas yani bizim kullandıgımız kitlerden degilmi tatlım ya çok merak ediyorum
bizede haber et emi gülüm canım ben şimdi bakayımda sana yazayım bekle emiiiiii
hastanedekilerin çok farklı olduğunu düşünmüyorum canım eczanede satılnlarda güvenli yani
mrhaba cnm hosgeldin
amin cnmm insallah..
senin bata ne kadar kaldi?
uskumru manyağı oldum
tamam canım bekliyoom
Canım dr ööle dedi.ama ben 10gün sonraki randevuyu bekliyorum.çünkü tam emin olamıyorum .kizin olacakmis cnm tebrik ederim
bana kendi dr mdan farkli bi dr % 80 kiz dedi sence dogruluk payi nedir ? cok erken degil mi hem kiz gec ogreniliyomus diye duydum :26:
tamam canım bekliyoom
YARDIM EDİNNN.....
Arkadaşlar benim kafam cok karıstı ilişkiden 8-12 gün sonra belli oluyormuş bebek kanda doğrumudur bu??:44:
ben aşılamamı 17.de yaptırdım ozaman 27.sınde belli olur değilmii...:44::44:
normalde belli oluyor diye biliyorum bende ama acele etme derim
Çok merak ediyorum duramıyorum heycandan yaaa....
belki yaptırırım 27sinde yada 30da bakalım inş. cıkar inş. bu seferki aşılamam tutmuştur dua edin Arkadaşlar yaa bana ne olurrr....
selam megan nasılsın?
A.s elisim iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Bu gün kontrolüm vardı.Solda iki yumoşum vardı bri 11 diğeri 12 mm olmuş.Sağdada kistik görünüm var dedi dr. onunla ilgili bilgim yok nedir kistik görünüm ilk defa duydum.Sanırım iğnelerden oldu:44:
Ben de iyiyim canım sağol.İnşallah ikisi de bebiş olur.Kistik görünüm derken acaba kist oluşmak üzere mi demek istemiş ben de anlamadım :44: Hmm iğnelerden olur mu hiç duymadım.Sonuçta elimizde sıcak iki yumoşumuz var biz onlara çalışacağız
bayanlar 11 haftama yeni girdim ama dengesizlik başladı ayağa kalktığımda başım dönüyor mesela birde 20 dk bir mideme mutlaka bişiler oluyor ve yemek yeme ihtiyacı hissediyorum doktor 3.ayında gecer dedı ama ben daha kötü oluyorum.midem bulanmaya başladı nedendir ama dr gececek dedı fakat benımki geçmıyor çıldıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?