Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

selam canım ewet yarın 11 de çıkıcak ya ben sorumun cevabını alamadım hastanede yapılan idrar testleri dahamı hassas yani bizim kullandıgımız kitlerden degilmi tatlım ya çok merak ediyorum

hastanedekilerin çok farklı olduğunu düşünmüyorum canım eczanede satılnlarda güvenli yani

hastanedekilerin çok farklı olduğunu düşünmüyorum canım eczanede satılnlarda güvenli yani

banada öyle geldi ama ben ewdw kaç gündür yapıyorum yok yok yok hastanede yaptılar şüpeli pozitif diyince çok şaşırdım ya bide bu baş agrısı ve ateş basması neyin nesi ya bilginiz varmı şekerler

tamam canım bekliyoom

23-09-2010, 11:59 Konu Sahibi : megryann #72 gamzebilgic
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact

Papatya Giriş tarihi:Sep 2010
ya lütfen bei de bilgilendirin bana da doktorum şüpheli gebelik olduğunu söledi 6 aydır korunmuyorum bu ayda adet oldum ama kan tahlilinde önce 13,7 çıktı daha sonra emşin olmak için bitane daha yaptırrdım oda 13,37 çıktı lütfen bilgilendirirn Beğen Alıntı ile Cevapla .
--------------------------------------------------------------------------------
23-09-2010, 12:01 Konu Sahibi : megryann #73 gamzebilgic

Papatya Giriş tarihi:Sep 2010
şüpheli gebelik ile kimyasal gebelik nedir onu bilen varsa lütfen yazsın da rahatlayım ya...mafoldumben Beğen Alıntı ile Cevapla .
--------------------------------------------------------------------------------
23-09-2010, 12:28 Konu Sahibi : megryann #74 cilekcilek

Lale

Giriş tarihi:Jun 2010
gamzebilgic kullanıcısından alıntı
şüpheli gebelik ile kimyasal gebelik nedir onu bilen varsa lütfen yazsın da rahatlayım ya...mafoldumben
hcg değerlerin sağlıklı gebelikte 48 saatte 2 katına çıkar. Bunun dışındaki kan değerlerine şüpheli gebelik diyorlar. yani sen bugün sabah (perşembe) ölçtürdüğünde 13 ise c.tesi sabah ölçtürdüğünde 26 civarı olmalı..
kimyasal gebelikte düşük kan değerleri oluyor, rahimde tutunma olmadan regl ile birlikte atıyorsun.
ben anlayamadım sen ne zaman ölçtürdün hcg? 2 gün arayla mı? (canım ben yazdım nete kadınlar kulubunden alıntı aldım açıklama yapmış bir arkadaş belki yardımcı olur sen oku ben başka yerlerede bakayım)

kizin olacakmis cnm tebrik ederim
bana kendi dr mdan farkli bi dr % 80 kiz dedi sence dogruluk payi nedir ? cok erken degil mi hem kiz gec ogreniliyomus diye duydum :26:
Canım dr ööle dedi.ama ben 10gün sonraki randevuyu bekliyorum.çünkü tam emin olamıyorum .
Bence senin çok erken canım yanılma payı çok olur bu dönem .yeterki sağlıklı salih olsunlar

tamam canım bekliyoom

canım baktım ama valla pek bilgi yok şüpheli gebelik okuduğuma göre değerlerin az olduğu insalara geçerli yani mesela kanda 5 değilde 4 çıksa şüpheli gebelik diyolar 2 gün sonra tekrar testi yapıyolar yükseliyomu diye ama hastanede yapılan nasıl birşey ne alka anlamadım bana göre hamilesin ama umutlanmada bilgim ollmadığı için bilinçsizcede konuşmak istemiyorum en iyisi sabredip sonuca göre doktorla konuşmak balımmm:18::18:

gamzebilgic kullanıcısından alıntı
şüpheli gebelik ile kimyasal gebelik nedir onu bilen varsa lütfen yazsın da rahatlayım ya...mafoldumben
hcg değerlerin sağlıklı gebelikte 48 saatte 2 katına çıkar. Bunun dışındaki kan değerlerine şüpheli gebelik diyorlar. yani sen bugün sabah (perşembe) ölçtürdüğünde 13 ise c.tesi sabah ölçtürdüğünde 26 civarı olmalı..
kimyasal gebelikte düşük kan değerleri oluyor, rahimde tutunma olmadan regl ile birlikte atıyorsun.
ben anlayamadım sen ne zaman ölçtürdün hcg? 2 gün arayla mı? (canım ben yazdım nete kadınlar kulubunden alıntı aldım açıklama yapmış bir arkadaş belki yardımcı olur sen oku ben başka yerlerede bakayım)

YARDIM EDİNNN.....

Arkadaşlar benim kafam cok karıstı ilişkiden 8-12 gün sonra belli oluyormuş bebek kanda doğrumudur bu??:44:
ben aşılamamı 17.de yaptırdım ozaman 27.sınde belli olur değilmii...:44::44:

normalde belli oluyor diye biliyorum bende ama acele etme derim

Çok merak ediyorum duramıyorum heycandan yaaa....
belki yaptırırım 27sinde yada 30da bakalım inş. cıkar inş. bu seferki aşılamam tutmuştur dua edin Arkadaşlar yaa bana ne olurrr....

Merhaba mustim aşılaman hayırlı olsun.Kan tahlili için biraz bekle bence 17 sinde yaptırdıysan 30 unu beklesen iyi olur.Bende geçen ayki aşılamam tutmadı bu ay yeniden deniyoruz.Şuan iğne kullanıyorum pazartesi salı gibide aşılamam yapılacak.İnşallah ikimizinde son aşılaması olur.

selam megan nasılsın?

A.s elisim iyiyim çok şükür sen nasılsın?
Bu gün kontrolüm vardı.Solda iki yumoşum vardı bri 11 diğeri 12 mm olmuş.Sağdada kistik görünüm var dedi dr. onunla ilgili bilgim yok nedir kistik görünüm ilk defa duydum.Sanırım iğnelerden oldu:44:

bayanlar 11 haftama yeni girdim ama dengesizlik başladı ayağa kalktığımda başım dönüyor mesela birde 20 dk bir mideme mutlaka bişiler oluyor ve yemek yeme ihtiyacı hissediyorum doktor 3.ayında gecer dedı ama ben daha kötü oluyorum.midem bulanmaya başladı nedendir ama dr gececek dedı fakat benımki geçmıyor çıldıracağım.

Ben de iyiyim canım sağol.İnşallah ikisi de bebiş olur.Kistik görünüm derken acaba kist oluşmak üzere mi demek istemiş ben de anlamadım :44: Hmm iğnelerden olur mu hiç duymadım.Sonuçta elimizde sıcak iki yumoşumuz var biz onlara çalışacağız

Bende hiç duymamıştım.Cumartesi tekrar gittiğimde sorucam.Ama sanırım yumurta geliştirici iğnelerden oldu.İnşallah ikiden fazla yumurtam gelişmesinde iptal olmasın aşılamam.Ama herşeye rağmen bu ay bir öncekine göre daha rahatım.Ne yaşayacağımı biliyorum en azından.

Asyacım 11. hafta geçmesi için çok erken 16. haftaya doğru artık geçtiğini farkedersin,yani bir kerede geçmez azalır.Ama bazı bünyeler 9 ay çekiyor ona da hazırlıklı olmak lazım.Bebişin büyüyor koay değil tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…