Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

oflumm canım hoş geldin ben bir burdayım bir işe bakıyorum
nasılsın bakalım adetine kaçgün var :18::18::18::18:

Yarin sabah izleme tv amin erkek anasi olacaz cokta istiyorum oglum soyle rutbeli falan bi asker olsun dusundukce gordukce duramiyorum agliyorum hep

evet oda bi artı ve evim 1 saat daha erken güneş alıcak evime malesef akşam güneşi geliyo ben sabah güneşini severim halbuki

Benim sabah yatak odama doguyo gunes aksam salonda batiyo sabah uyutmuyo beni perdeyi degistirdim koyu renk aldim ama tik yok gecen 10 tlye perde buldum 3 tane aldim yine degistiricem bakalim ne olacak

yok gülüm birden heyecan yaptım ama temkinliyim merak etme bakalım bekliyip görücez gülüm inş hayırlısı olur be kuşum canım arkadaşım benim beni düşünüyosun farkındayım yaa siz varken üzülsem bile toparlanırım arkam kuvvetili benim meleğimmmm

Yarin sabah izleme tv amin erkek anasi olacaz cokta istiyorum oglum soyle rutbeli falan bi asker olsun dusundukce gordukce duramiyorum agliyorum hep

bende erkek çocuğumun hep askeri bir mevkiide olacağını hayal ederdim ama artık askere bile gitsin istemiyorum. günahsızlarımız ölüyor boşuna ve ben el olmama rağmen içim kan ağlıyor

Oflum sen bana neden yazmıyosun hayırdır hoşgelsdin diyorum ses yok belki hamileyim eskiden hemen yazardın hayırdır birşeymi var yazmışım insan bir karşılık verir sen olsan ben sevinçten uçardım ihtimale bile olsa ki ginim geçmiş çok kırıldım sana geçen ay ben seninle yattım kaltım hamilesin diye ama sen ne yaptın gerçektn kırıldım yazmıyosun yazdığıma bile cevabın yok hiç beklemezdim senden

Benim sabah yatak odama doguyo gunes aksam salonda batiyo sabah uyutmuyo beni perdeyi degistirdim koyu renk aldim ama tik yok gecen 10 tlye perde buldum 3 tane aldim yine degistiricem bakalim ne olacak

kornişin üçlü ise eğer birine güneşlik yada perden diğerine böyle kalın koyu renk kumaşlar var ondan perde yap tak normal zamanlardada arada kalır zaten. bizim kayınvalidemle oturduğumuz evde öyleydi. Kalın koltuk kumaşlarından almıştık. ama çok kalın bordo renkti ona boncuk dikmiştim araya takmıştım rahat etmiştim

sen aksama kadar perde al kocişin bi bilse paraların hepsinin perdeye gittiğini
cannım jaluzi taktır o güneşi pek sokmaz eve ama güneş girmeyen eve dr girer bırak girsin özledik zaten bu kara kıştan sonra ohhhh içimi kıpraştırıyo güneş

bende erkek çocuğumun hep askeri bir mevkiide olacağını hayal ederdim ama artık askere bile gitsin istemiyorum. günahsızlarımız ölüyor boşuna ve ben el olmama rağmen içim kan ağlıyor

El olur mu be canim kicimizi rahat rahat yayip oturuyosak o ana kuzularinin sayesinde hepsi kardesimiz yeri geldiginde hepsi evladimiz olacak allah ailelerine guc kuvvet versin dayanma gucu versin isallah

ayy kuzum inanamıyorum böyle düşündüğüne...
hoşgeldin yazdığını görmedimm..
arada iş yapıyorum geçmişe de bakmadım fazla..
sen bişey yazmayınca da yazmadım ama takip ediyorum yazılarını.
yarın sabah da ilk idrarla yap çıkarsa hep beraber seviniriz..
üzüldüm gerçekten böyle düşündüğüne..
beni tanımadın mı hiççç
yorum yazıp hevesni kırmak istemedim sadece
bi arkadaşta yapmıştı nova baya bi ikinci çizgi çıkmıştı ama adet oldu.
o yüzden başka marka al certain falan olmasın...
sen gebeysen eğer inan burdaki herkesten çok ben sevinirim..
buna emin ol...
konuştuklarımızı unuttun mu

bu konuşmadan sonra kesin hamişsin diyorum

Deneyeyim ben bunu 2 kat guneslik cocuk odasida ayni durumda olacak orayada koyu perde alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…