TMMC ANIM SĞAOLASIN DEDİM EŞİMEDE YALAN HABER EDEDİ HENÜZ KESİN BİRŞEY YOK DEDİ OLSA BAYRAM EDERİM DİDİ
İNŞ EMİNEM SAĞOLASIN GÜLÜM aLLAH RAZI OLSUN İNŞ VARDIR BAKALIM ARTIK MELEĞİMMMMM
EFENİM GÜLÜM BALIM SÖYLE AŞKIM YAZDIMDA GÖRMEDİN GALİBAAA
oflumm canım hoş geldin ben bir burdayım bir işe bakıyorumnapayım kafama göre takılıyorum işte.
bu ay ilk defa ovucan kullandım 13. 14. gün çift çizgi gördüm.
bugün son olsun artık çalışmalar diyorum :)
sorma canım ya ovucan da olsa o iki çizgi öyle heyecanlandırıyo ki beni :)
keşke gwebelik testi olsa diyorum...
selam canım.
evet ofluyum :)
canım 3 sabahtır şehit haberlerine ağlayarak kahvaltı yapıyorum. Gebersin pisliklerde inşallah kökleri kurusun. Benim bile yüreğim yanıyor onları görünce anaları evlatları eşleri nasıl yanıyodur kim bilir. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah
kıslar ben cok acıktım ya cayı demledim yanına yicek bişi düşünüyom pratik bişi.ne yesem acep:26::26:
inşallah bu ay büyük buluşman gerçekleşir bitanem öyle ise:)
turşu kavur yada patates kızart canım. yada ekmek kızart
evet oda bi artı ve evim 1 saat daha erken güneş alıcak evime malesef akşam güneşi geliyo ben sabah güneşini severim halbuki
kısırları çayları bizsiz yersen şimdi düşünürsün işte neyicem diyeekıslar ben cok acıktım ya cayı demledim yanına yicek bişi düşünüyom pratik bişi.ne yesem acep:26::26:
inşallah bu ay büyük buluşman gerçekleşir bitanem öyle ise:)
oflumm canım hoş geldin ben bir burdayım bir işe bakıyorum
nasılsın bakalım adetine kaçgün var :18::18::18::18:
gülüm tabiki tememnnim bebeişinin olması bebim olmus gibi sana cok sevinirim inan. Ama bi bes saat sonra cıktıysa gülüm cok kaptırma kendini gülüm üzülürsün bak onuı için diyom yanlıs anlama. Utopyanın dedigi dogru bi 10dk içinde dogruyu göstermesi lazım testlerin bi kac saatlık aradan sonra yanlıs sonuc cıkabilir. Sen yarın sabah bi daha yap gülüm. Insallah vardırda bu sevincimiz kursagımızda kalmaz canımıniçi.
Yarin sabah izleme tv amin erkek anasi olacaz cokta istiyorum oglum soyle rutbeli falan bi asker olsun dusundukce gordukce duramiyorum agliyorum hep
kısırları çayları bizsiz yersen şimdi düşünürsün işte neyicem diyee
esraa 10 dakikaya takıldım
Benim sabah yatak odama doguyo gunes aksam salonda batiyosabah uyutmuyo beni perdeyi degistirdim koyu renk aldim ama tik yok gecen 10 tlye perde buldum 3 tane aldim yine degistiricem bakalim ne olacak
Benim sabah yatak odama doguyo gunes aksam salonda batiyosabah uyutmuyo beni perdeyi degistirdim koyu renk aldim ama tik yok gecen 10 tlye perde buldum 3 tane aldim yine degistiricem bakalim ne olacak
daha çok var bebeğim 3-4 nisan arası bekliyorum kendilerini...
gelmemelerinden yanayım
yok gülüm birden heyecan yaptım ama temkinliyim merak etme bakalım bekliyip görücez gülüm inş hayırlısı olur be kuşum canım arkadaşım benim beni düşünüyosun farkındayım yaa siz varken üzülsem bile toparlanırım arkam kuvvetili benim meleğimmmm
bende erkek çocuğumun hep askeri bir mevkiide olacağını hayal ederdim ama artık askere bile gitsin istemiyorum. günahsızlarımız ölüyor boşuna ve ben el olmama rağmen içim kan ağlıyor
Oflum sen bana neden yazmıyosun hayırdır hoşgelsdin diyorum ses yok belki hamileyim eskiden hemen yazardın hayırdır birşeymi var yazmışım insan bir karşılık verir sen olsan ben sevinçten uçardım ihtimale bile olsa ki ginim geçmiş çok kırıldım sana geçen ay ben seninle yattım kaltım hamilesin diye ama sen ne yaptın gerçektn kırıldım yazmıyosun yazdığıma bile cevabın yok hiç beklemezdim senden
Oflum sen bana neden yazmıyosun hayırdır hoşgelsdin diyorum ses yok belki hamileyim eskiden hemen yazardın hayırdır birşeymi var yazmışım insan bir karşılık verir sen olsan ben sevinçten uçardım ihtimale bile olsa ki ginim geçmiş çok kırıldım sana geçen ay ben seninle yattım kaltım hamilesin diye ama sen ne yaptın gerçektn kırıldım yazmıyosun yazdığıma bile cevabın yok hiç beklemezdim senden
kornişin üçlü ise eğer birine güneşlik yada perden diğerine böyle kalın koyu renk kumaşlar var ondan perde yap tak normal zamanlardada arada kalır zaten. bizim kayınvalidemle oturduğumuz evde öyleydi. Kalın koltuk kumaşlarından almıştık. ama çok kalın bordo renkti ona boncuk dikmiştim araya takmıştım rahat etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?