Hülyamm gülüm çektimde telden belli olmuyo elde beli cama tuttukça belli ama resimde varyok arası çok umut etmemek lazım aslında zati sancılarım vuruyo hayırlısı artık beklemekten başka çare yok gülümmmmm
iyiyim bende kuşum aynı her şey hala göbüş boş :)
Arkadaşalar bir sorum var benim bern sade kahve içiyorum acı kahve bır sıkıntısı olurmu bana aşılamamda oldu ya eşim kızıyo zararı olur diyee ne diyosunuz...?:44:
yumurtlama testiyle bebeğimm :)))
tamam bugün sonnn olsun o zaman :)
son olsun :)))
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın
ben geldimmmmmmmmmmm
görünmüyosun hiççç nerelerdesin ??
eminemmm çıktıda saatler sonra sevindim bir ama sonra fernledim inş vardır bakalım ama adet sancım var moralimi bozzoyu amnn neysede baklım sevinmek iyi gelmiyo haklısın gülüm kalıyoruz öyle sonraeeeliiiiiiiiiifffff kızzz ikinci çizgimi çıkkttıııııııııııııı
Annaaammmm heyecan yptımmm
Hadi inşallah rabbim üzünü güldürür canım yaaa ama yinede çok sevinmeyelim biliyosun bize sevinmek pek gelmiyo bekle sakin sakin olmadı yarın yada 2 gün sonra tekrar yapp
sağolasın gülüm inş inş hakkımızda hayırlısı olsun cümlemizinkizlar ben cikiyorumm
ise gidicem
Elifim cnmm insallah koyulasir giderek cizgin..
öptük herkesii bizz
byeee
evet gülüm iklemedeyim aynen en iyisi üzerinde durmamak beklemek hangisi gelirse başımın üstünede yeri var tabi bebişin daha fazla varneyse canım bebek olsunda testte cıkmasın önemli değil ama şöyle adam akılllı bi testte sonuc cıksa ne güzel olurdu varsa var olsun yoksa yok olsun kardeşim böyle insan ikilemde oluyor sonra sorular beynini yiyor insanın canım sen tekrardan bi test yap ama bence saglık ocagı filan yakınsa kan testi yaptır biliyosun bu testler biraz yalancı oluyolar
aranizda esi polis olanlar vardi oyle okudum diye hatirliyorum polislere 500tl ile 600 tl arasi zam yapiliyomus hayirli olsun
bi gel bi git gelgitli gacı seni nere kacıyon iki lafın arasında sen bakim heap ver
ben geldimmmmmmmmmmm
eminemmm çıktıda saatler sonra sevindim bir ama sonra fernledim inş vardır bakalım ama adet sancım var moralimi bozzoyu amnn neysede baklım sevinmek iyi gelmiyo haklısın gülüm kalıyoruz öyle sonra
sağolasın gülüm inş inş hakkımızda hayırlısı olsun cümlemizin
evet gülüm iklemedeyim aynen en iyisi üzerinde durmamak beklemek hangisi gelirse başımın üstünede yeri var tabi bebişin daha fazla varhayırlısı bee meleğim ne yapalım artık
ciddimisin canım benim eşim polisde ertelenmişti nisana bile yetişmiyo dediler omu acaba anlamadımki şimdi arayım bari eşimi sorayım sağolasın dediğin içinn
Arkadaşalar bir sorum var benim bern sade kahve içiyorum acı kahve bır sıkıntısı olurmu bana aşılamamda oldu ya eşim kızıyo zararı olur diyee ne diyosunuz...?:44:
ben geldimmmmmmmmmmm
eminemmm çıktıda saatler sonra sevindim bir ama sonra fernledim inş vardır bakalım ama adet sancım var moralimi bozzoyu amnn neysede baklım sevinmek iyi gelmiyo haklısın gülüm kalıyoruz öyle sonra
sağolasın gülüm inş inş hakkımızda hayırlısı olsun cümlemizin
evet gülüm iklemedeyim aynen en iyisi üzerinde durmamak beklemek hangisi gelirse başımın üstünede yeri var tabi bebişin daha fazla varhayırlısı bee meleğim ne yapalım artık
ciddimisin canım benim eşim polisde ertelenmişti nisana bile yetişmiyo dediler omu acaba anlamadımki şimdi arayım bari eşimi sorayım sağolasın dediğin içinn
len ebi pok götürüyodu bi süpürüp sildim pazartesiden beri ole gezmekten evi temizlemediydim.
len elif ikinci cizgiyi mi gördü e cıkmadı yazdıydı ne oluyo len ula 2 saatlik cıktım neler olmus bastan anlat elifim bakam. nettin gördünmü ikinci cizgiyi ay insallah ya insallah vardır.ç bu ay ben senden acayip umutluydum zati memiş olayına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?