Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Arkadaşalar bir sorum var benim bern sade kahve içiyorum acı kahve bır sıkıntısı olurmu bana aşılamamda oldu ya eşim kızıyo zararı olur diyee ne diyosunuz...?:44:

kizlar ben cikiyorumm
ise gidicem
elifim cnmm insallah koyulasir giderek cizgin..
öptük herkesii bizz
byeee

neyse canım bebek olsunda testte cıkmasın önemli değil ama şöyle adam akılllı bi testte sonuc cıksa ne güzel olurdu varsa var olsun yoksa yok olsun kardeşim böyle insan ikilemde oluyor sonra sorular beynini yiyor insanın canım sen tekrardan bi test yap ama bence saglık ocagı filan yakınsa kan testi yaptır biliyosun bu testler biraz yalancı oluyolar

Arkadaşalar bir sorum var benim bern sade kahve içiyorum acı kahve bır sıkıntısı olurmu bana aşılamamda oldu ya eşim kızıyo zararı olur diyee ne diyosunuz...?:44:

bilmiyorum canim ama bence icme belki olabilir bir zarari yanlis birsey soylemek istemem ama sen isini garantiye al

yumurtlama testiyle bebeğimm :)))
tamam bugün sonnn olsun o zaman :)

son olsun :)))

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın

canım bende 2 ay ovücan kullandım kopkoyu iki çizgiyide gördüm her 2 aydada insan ona bile hevesleniyo heyecan yapıo canım sanki gebelik testi yapmışsında sonuç pozitifmş gbi ins gebelik testlerindede görürüz canım koyu çizgileri valla bu çizgiler bizi sevmiyo bence baksana kendilerini hiç göstermiolar

eminemmm çıktıda saatler sonra sevindim bir ama sonra fernledim inş vardır bakalım ama adet sancım var moralimi bozzoyu amnn neysede baklım sevinmek iyi gelmiyo haklısın gülüm kalıyoruz öyle sonra
kizlar ben cikiyorumm
ise gidicem
Elifim cnmm insallah koyulasir giderek cizgin..
öptük herkesii bizz
byeee
sağolasın gülüm inş inş hakkımızda hayırlısı olsun cümlemizin
evet gülüm iklemedeyim aynen en iyisi üzerinde durmamak beklemek hangisi gelirse başımın üstünede yeri var tabi bebişin daha fazla var hayırlısı bee meleğim ne yapalım artık
aranizda esi polis olanlar vardi oyle okudum diye hatirliyorum polislere 500tl ile 600 tl arasi zam yapiliyomus hayirli olsun

ciddimisin canım benim eşim polisde ertelenmişti nisana bile yetişmiyo dediler omu acaba anlamadımki şimdi arayım bari eşimi sorayım sağolasın dediğin içinn

bi gel bi git gelgitli gacı seni nere kacıyon iki lafın arasında sen bakim heap ver

len ebi pok götürüyodu bi süpürüp sildim pazartesiden beri ole gezmekten evi temizlemediydim.
len elif ikinci cizgiyi mi gördü e cıkmadı yazdıydı ne oluyo len ula 2 saatlik cıktım neler olmus bastan anlat elifim bakam. nettin gördünmü ikinci cizgiyi ay insallah ya insallah vardır.ç bu ay ben senden acayip umutluydum zati memiş olayına.

Karadenizturk kanalinda alt yazi olarak haberler geciyo orda gordum az once haber365.comdan alinti ordaki haberler o siteye bak istersen

canım sen yine de içme ne olur ne olmaz bilmediğin bi zararı dokunacagına sen zararları ortadan kaldır sabret biraz aşılaman sonuçlansın bebek varsa zaten bırakırsın bırakmalısın bence kafeini bol oldugu için tatlım

ben geldimmmmmmmmmmm

hayırlısı olsun inşallah elifimm meleğinin seninle olmasını umut ediyorum

okiş temizlik yaptıysan yorulmuşsundur mola yeri olan topiğe hoşgeldin ozaman canım evet bizi umutlandıırdı bi anda 2.çizgiyi görmüş tatlım bakalım sonu hayır olur ins bebişi yuva yapıodur içince kazı calışması felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…