okiş temizlik yaptıysan yorulmuşsundur mola yeri olan topiğe hoşgeldin ozaman canım evet bizi umutlandıırdı bi anda 2.çizgiyi görmüş tatlım bakalım sonu hayır olur ins bebişi yuva yapıodur içince kazı calışması felan
Oy pembeli pembeli pembelimeraba kizlar?nasilsiniz?benim bgun akintim var biraz seffaf bir akinti normalmi bu haftalarda
Bi haber daha vereyim yarin gece yani ctesiyi pazara baglayan gece saat 03:00da saatler 1 saat ileri alinacakmis
vallahi bi cayı hakettim ha kimin cayı hazzır bi kupa istiyorum kıslarrrrrrrrrrrrr
TMMC ANIM SĞAOLASIN DEDİM EŞİMEDE YALAN HABER EDEDİ HENÜZ KESİN BİRŞEY YOK DEDİ OLSA BAYRAM EDERİM DİDİKaradenizturk kanalinda alt yazi olarak haberler geciyo orda gordum az once haber365.comdan alinti ordaki haberler o siteye bak istersen
İNŞ EMİNEM SAĞOLASIN GÜLÜM aLLAH RAZI OLSUN İNŞ VARDIR BAKALIM ARTIK MELEĞİMMMMM
hayırlısı olsun inşallah elifimm meleğinin seninle olmasını umut ediyorum
eliffffffffffffffffffffffff
Bi haber daha vereyim yarin gece yani ctesiyi pazara baglayan gece saat 03:00da saatler 1 saat ileri alinacakmis
ve yaz gitttikce yaklaşırrrrrrrrrrr yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kıslar simdi anladıgım kadarıyla elif sabah test yaptı cıkmadı sonra bikac saat sonra baktiki tester ikinci cizgi var heeee.dogrumudur dediklerim. Elif anlatsana len banada kısaca.
aaa canım sağol. sabah ilk iş telefonun saati otomatik güncellenmişmi diye bakmak olucak
napayım kafama göre takılıyorum işte.canım sıkkındı biraz uzaklaştım toparlanınca geldim burdayım şimdi, sen naptın ben yokken bakem
sorma canım ya ovucan da olsa o iki çizgi öyle heyecanlandırıyo ki beni :)canım bende 2 ay ovücan kullandım kopkoyu iki çizgiyide gördüm her 2 aydada insan ona bile hevesleniyo heyecan yapıo canım sanki gebelik testi yapmışsında sonuç pozitifmş gbi ins gebelik testlerindede görürüz canım koyu çizgileri valla bu çizgiler bizi sevmiyo bence baksana kendilerini hiç göstermiolar
Selam sen trabzonlu musun nickin dikkatimi cekti de
Valla bende tvde okumasam bilmezdim cunku ben saatler ayni kalacak diye biliyodum oyle biseyler konusuluyodu ya enerji tasarrufu filan kotu haberleri soylemiyorum ama 7 terorist olmus bu iyi haber
evet gülüm sabah yaptım çıkmadı şimdi ince açıkk pembe çizgi var işte ama testtemi sorun bendemi anlamadık
napayım kafama göre takılıyorum işte.
bu ay ilk defa ovucan kullandım 13. 14. gün çift çizgi gördüm.
bugün son olsun artık çalışmalar diyorum :)
sorma canım ya ovucan da olsa o iki çizgi öyle heyecanlandırıyo ki beni :)
keşke gwebelik testi olsa diyorum...
selam canım.
evet ofluyum :)
Evet hava 1 saat daha gec kararacak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?