Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

vallahi bi cayı hakettim ha kimin cayı hazzır bi kupa istiyorum kıslarrrrrrrrrrrrr

meraba kizlar?nasilsiniz?benim bgun akintim var biraz seffaf bir akinti normalmi bu haftalarda
Oy pembeli pembeli pembeli
Gönül istiyor mu bakim seni
Geceleri soldururp
Yüreğini doldurup
Ateşine hapsettin beni
canım pempiş pmpiş görnce seni bu şarkı geldi aklıma
akıntın olması normal burdaki tüm hamişler hep söylerler canım

kıslar simdi anladıgım kadarıyla elif sabah test yaptı cıkmadı sonra bikac saat sonra baktiki tester ikinci cizgi var heeee.dogrumudur dediklerim. elif anlatsana len banada kısaca.

Karadenizturk kanalinda alt yazi olarak haberler geciyo orda gordum az once haber365.comdan alinti ordaki haberler o siteye bak istersen
TMMC ANIM SĞAOLASIN DEDİM EŞİMEDE YALAN HABER EDEDİ HENÜZ KESİN BİRŞEY YOK DEDİ OLSA BAYRAM EDERİM DİDİ

hayırlısı olsun inşallah elifimm meleğinin seninle olmasını umut ediyorum
İNŞ EMİNEM SAĞOLASIN GÜLÜM aLLAH RAZI OLSUN İNŞ VARDIR BAKALIM ARTIK MELEĞİMMMMM
eliffffffffffffffffffffffff

EFENİM GÜLÜM BALIM SÖYLE AŞKIM YAZDIMDA GÖRMEDİN GALİBAAA

kıslar simdi anladıgım kadarıyla elif sabah test yaptı cıkmadı sonra bikac saat sonra baktiki tester ikinci cizgi var heeee.dogrumudur dediklerim. Elif anlatsana len banada kısaca.

evet gülüm sabah yaptım çıkmadı şimdi ince açıkk pembe çizgi var işte ama testtemi sorun bendemi anlamadık

canım sıkkındı biraz uzaklaştım toparlanınca geldim burdayım şimdi, sen naptın ben yokken bakem
napayım kafama göre takılıyorum işte.
bu ay ilk defa ovucan kullandım 13. 14. gün çift çizgi gördüm.
bugün son olsun artık çalışmalar diyorum :)

sorma canım ya ovucan da olsa o iki çizgi öyle heyecanlandırıyo ki beni :)
keşke gwebelik testi olsa diyorum...

Selam sen trabzonlu musun nickin dikkatimi cekti de

selam canım.
evet ofluyum :)

Valla bende tvde okumasam bilmezdim cunku ben saatler ayni kalacak diye biliyodum oyle biseyler konusuluyodu ya enerji tasarrufu filan kotu haberleri soylemiyorum ama 7 terorist olmus bu iyi haber

canım 3 sabahtır şehit haberlerine ağlayarak kahvaltı yapıyorum. Gebersin pisliklerde inşallah kökleri kurusun. Benim bile yüreğim yanıyor onları görünce anaları evlatları eşleri nasıl yanıyodur kim bilir. Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah

tsh 0,0066 yani baskılı. Bu gebeliğe engel teşkil eder mi?

bi arkadaş rica etti kızlar sizce durum nedir

evet gülüm sabah yaptım çıkmadı şimdi ince açıkk pembe çizgi var işte ama testtemi sorun bendemi anlamadık

gülüm tabiki tememnnim bebeişinin olması bebim olmus gibi sana cok sevinirim inan. ama bi bes saat sonra cıktıysa gülüm cok kaptırma kendini gülüm üzülürsün bak onuı için diyom yanlıs anlama. utopyanın dedigi dogru bi 10dk içinde dogruyu göstermesi lazım testlerin bi kac saatlık aradan sonra yanlıs sonuc cıkabilir. sen yarın sabah bi daha yap gülüm. insallah vardırda bu sevincimiz kursagımızda kalmaz canımıniçi.

inşallah bu ay büyük buluşman gerçekleşir bitanem öyle ise:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…