beklenmeyen adet günüm bu gündü ama beklenmeyen inşallah gelmez gerçi benim arada bir 1-2 gün gecikmeler oluyor o yüzden 1 haftadan aşağı gecikme olsada ben gecikmeden saymam
kızlar iyi geceler ben geldim
şuan okadar sinirliyim ki anlatamam ellerim titriyo yaaa zor yazıyorummm sabah boşanma davası açmaya gidiyorum ben deliricem artık yeter yaaaaaaaaa
işte olmuyo bebek diye üzülmeyin herşeyde bi hayır varmışl bakın Rabbim bana bundan vermemiş demekki şükürler olsun ki vermemiş
şuan okadar sinirliyim ki anlatamam ellerim titriyo yaaa zor yazıyorummm sabah boşanma davası açmaya gidiyorum ben deliricem artık yeter yaaaaaaaaa
Öyle deme nolur ne oldu anlatmak istermisin
Sivatancimmm tobe de cnmmm lutfenn degmezz kimseyee ne olurza olsun allahim bebikle sinamsin kimseyiii...hayitlisi olsunn illa kafga ettinis die iiki yok bebikim dime...ayhhh pasar gunleri kk kadinlarina bisi oloo bnde cok cokk mutsuzum bgunnnn
intahar ettim olamadı daha çok anamın evine yollandım geri döndüm daha beteri oldu yemin ediyorum bıktım artık düzelir dedim kimsenin ekmeğine yağ sürmiyim geçer gider dedim olmadıııııııııııı boşanmamızı isteyen kişiler muradına eriyo artıkkkk
intahar ettim olamadı daha çok anamın evine yollandım geri döndüm daha beteri oldu yemin ediyorum bıktım artık düzelir dedim kimsenin ekmeğine yağ sürmiyim geçer gider dedim olmadıııııııııııı boşanmamızı isteyen kişiler muradına eriyo artıkkkk
yok artık canım benim intiharda ne demek. senin mutluluğun senin sağlığın herkesten herşeyden daha önemli önce bunu aklına sok.
hem öyle paldır küldür boşanılmaz dur bakalım canım bi konuşun bakalım halledersiniz inşallah
Ne dicemi bilemedim kimn yoluyorki eşinmi kayınvalidenmi?*
sivatanım hemen gitme dava açamaya falan..
nolur bi sakin ol ya
hallolmaz ya hallolmaz 2,5 senedir hep düzelir biter dedik olmadı bundan sonada olmaz
hallolmaz ya hallolmaz 2,5 senedir hep düzelir biter dedik olmadı bundan sonada olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?