Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

beklenmeyen adet günüm bu gündü ama beklenmeyen inşallah gelmez gerçi benim arada bir 1-2 gün gecikmeler oluyor o yüzden 1 haftadan aşağı gecikme olsada ben gecikmeden saymam

beklemiyus kendüsünü 9 ay kadan

işte olmuyo bebek diye üzülmeyin herşeyde bi hayır varmışl bakın Rabbim bana bundan vermemiş demekki şükürler olsun ki vermemiş

ohh MAŞALLAH halvet halvet üstüne darısı başıma ya rabbim ben ne zaman öyle olcam yaff..

kızlar iyi geceler ben geldim
şuan okadar sinirliyim ki anlatamam ellerim titriyo yaaa zor yazıyorummm sabah boşanma davası açmaya gidiyorum ben deliricem artık yeter yaaaaaaaaa

alla alla dur bi sakin ol bebeğim ya noluyosun..:26:

anlatsana bakiim

Sivatancimmm tobe de cnmmm lutfenn degmezz kimseyee ne olurza olsun allahim bebikle sinamsin kimseyiii...hayitlisi olsunn illa kafga ettinis die iiki yok bebikim dime...ayhhh pasar gunleri kk kadinlarina bisi oloo bnde cok cokk mutsuzum bgunnnn

intahar ettim olamadı daha çok anamın evine yollandım geri döndüm daha beteri oldu yemin ediyorum bıktım artık düzelir dedim kimsenin ekmeğine yağ sürmiyim geçer gider dedim olmadıııııııııııı boşanmamızı isteyen kişiler muradına eriyo artıkkkk

Sivatancimmm tobe de cnmmm lutfenn degmezz kimseyee ne olurza olsun allahim bebikle sinamsin kimseyiii...hayitlisi olsunn illa kafga ettinis die iiki yok bebikim dime...ayhhh pasar gunleri kk kadinlarina bisi oloo bnde cok cokk mutsuzum bgunnnn

ya noluyo ama

Ne dicemi bilemedim kimn yoluyorki eşinmi kayınvalidenmi?*

yok artık canım benim intiharda ne demek. senin mutluluğun senin sağlığın herkesten herşeyden daha önemli önce bunu aklına sok.
hem öyle paldır küldür boşanılmaz dur bakalım canım bi konuşun bakalım halledersiniz inşallah

sivatanım hemen gitme dava açamaya falan..
nolur bi sakin ol ya

hallolmaz ya hallolmaz 2,5 senedir hep düzelir biter dedik olmadı bundan sonada olmaz

sivatanım hemen gitme dava açamaya falan..
nolur bi sakin ol ya

biz zaten 8 aylık evliyken açtık dava 3 ay sonaya gün verildi ama barıştık bi şekilde yeter o yüzden bu sefer hiççç düşünmicem bile gerek yok çünki
anası yeterki oğlum boşansın altınlarımı veririm dava açsın kurban olsun altınlarım bile dedi daha ötesi yok işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…