hoşbulduk tatlım ne olsun kahvaltı yapıcam bi bakayım dedim güzel haberler varmı,diye.sen nasılsın tatlımhosgeldin canım nasılsın
günaydın..
meggilimmmm sana msj atacam diye kendime atmisim kendi kendine msj gonderen ilk kk uyesi benim sanirim :)
gobekle giricektim ama ekleyemedim(((
hpş geldin canımm
günaydıınnnnn
bekle geliyommmmmmmm
iyi yapmışsın canım ortam olursa severim bende oynamasını ama ortam olmaz büyük ihtimalle
süpersinnnnnnnnn
herkes tek tek kaciyo bende birazdan pazara gidicem aniden kacabilirim :)
durruuuuuuun gitmeyin bana yerdim edin yuzum sivilce istilasina ugradi ne yapabilirim :26::26:
durruuuuuuun gitmeyin bana yerdim edin yuzum sivilce istilasina ugradi ne yapabilirim :26::26:
hanimlar merhaba.dun aksam dr. gittim bugun catlatma ignemi 17 martta oldum. igneden sonrada 14 gun sonra adet oluyormussun ben hesapliyorum 31 inde adet olmam gerekiyor ama bana dr nisanin 7 sinde gel dedi. cok beklemis olmuyormuyum ben
sizleri çok özledimmm çok yakında aranızdayım inşallah kayınvalidem geldi giremiyorum o yüzdennnn seviyorum hepinizi bu arada bugün adet günümmüş henüz adet falan olmadım hayırlısııı olunca döner yeni batı yazarım.Allaha emanet olunnn...
yemekden geldim. bugün bol bol foto çekildikişyerinin terasında bahar gelince içimde kıpır kıpır oluyor
afiyet olsun cnmm
evet aynen cok mutlu oluyorum bende
havalar süper gidiyor
Slm kızlaar nasılsınız, hava çok güzel ama ben evde pinekliyorum.
Acaba cammı silsem, sırf güneşli havayı solumak için :))
içimi bir huzur kaplıyor. Kıpır kıpır. Çıkıp ip atlayasım geliyor sanki
saat dolsada çıksak oğlumla güneşli havanın tadını çıkarsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?