Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Kızlar meg'iniz sizi seviyor
ben market yapıp geleyim,görüşürüz

hdi ben kaçtım kızlar bugün kampanya var ve işler yoğunlaştı by by

hpş geldin canımm

günaydıınnnnn

bekle geliyommmmmmmm

iyi yapmışsın canım ortam olursa severim bende oynamasını ama ortam olmaz büyük ihtimalle

hosbuldum eminemmm

süpersinnnnnnnnn

sorma bi baktim tepede kirmizi actim msj diyo bende bana msj geldi kimden acaba diyorum :) bi actim ki kendi kendime msj atmisim

herkes tek tek kaciyo bende birazdan pazara gidicem aniden kacabilirim :)

durruuuuuuun gitmeyin bana yerdim edin yuzum sivilce istilasina ugradi ne yapabilirim :26::26:

valla cnm bnmde svilvelerim var yüzümde yok alnımda vardı oda kendine gitmeye başladı ağız etrafımda vardı onlarda kendi kendine gdiyor şimdide hastayı hastlancağım zama sivilce çıkar benm şuanda sivilce çıktı ağzımın etrafında:44::44:

hanimlar merhaba.dun aksam dr. gittim bugun catlatma ignemi 17 martta oldum. igneden sonrada 14 gun sonra adet oluyormussun ben hesapliyorum 31 inde adet olmam gerekiyor ama bana dr nisanin 7 sinde gel dedi. cok beklemis olmuyormuyum ben

hanimlar merhaba.dun aksam dr. gittim bugun catlatma ignemi 17 martta oldum. igneden sonrada 14 gun sonra adet oluyormussun ben hesapliyorum 31 inde adet olmam gerekiyor ama bana dr nisanin 7 sinde gel dedi. cok beklemis olmuyormuyum ben

merhaba avniye
zaten normalinde de doktorlar adetin 10 gün gecmesi taraftari onun icin bekletiyordur.

sizleri çok özledimmm çok yakında aranızdayım inşallah kayınvalidem geldi giremiyorum o yüzdennnn seviyorum hepinizi bu arada bugün adet günümmüş henüz adet falan olmadım hayırlısııı olunca döner yeni batı yazarım.Allaha emanet olunnn...

yemekden geldim. bugün bol bol foto çekildik işyerinin terasında bahar gelince içimde kıpır kıpır oluyor

bizde seni özledik gülbebekim
insallah bebis haberi ile gelirsin cnmm
hayirlisi olsun hakkinda
bizde seni seviyoruz
opüldün

Slm kızlaar nasılsınız, hava çok güzel ama ben evde pinekliyorum.
Acaba cammı silsem, sırf güneşli havayı solumak için :))

içimi bir huzur kaplıyor. Kıpır kıpır. Çıkıp ip atlayasım geliyor sanki
saat dolsada çıksak oğlumla güneşli havanın tadını çıkarsak

ne zaman cikicaksin cnm isden?
zaten d vitamini de lazim bende is yerimde cocuklarla cikinca bol bol günesleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…