ne zaman cikicaksin cnm isden?
zaten d vitamini de lazim bende is yerimde cocuklarla cikinca bol bol günesleniyorum
cumartesileri 3 de çıkıyoruz canım. 1 saat işim var dışarda tabi bu sürede güneşi bol bol almış olucam ayrıca 15 dk yürüme yolum var. sonrada annecime kavuşucam. Yani ggüneş, annem ve oğlum şahane 3lü
tabi sıcakdan nefes alamadığım günler gelince o zaman güneş gitse diye bekliycem ama o zamanlara var daha
Kızlar bugünlerin adını çıkaralım, havalar ısınınca zor olacak bizim için...
evet o zamanlar bayagi zor olacak nefes almak acisindan ama yapacak birsey yok
benimde sicaktan kilo alinca bacak aralarim piserdi
mahvolcam yani bende
ben pek sıcak sevmem aslında hani öyle ter vs sorunum pek olmazdı ama bu yaz benim için en önemli yaz olucak bakalım nasıl geçicek
Geldimmm pazara bile ugramis bahar vallahi bezelye cikmis ama taze fasulye yok yok yok3 haftadir cikmamistik pazarda goren tanidik sen daha dogurmadin mi didi bana cok bozuldum 20 aylik gibi gobegim millette hakli yani
insallah rahat gecer cnmm..
ben gecen sene türkiyedeydim yazin oruc zamaniydi birde
cok zorlanmisdim ya birde hataya gittik ablamin yanina falan
cok berbatti hatayin havasi falan nefes almakda zorlaniyorduk oruc halimize
ablam klimayi aciyordu öyle oturuyorduk yoksa dayanilacak gibi degildi
aslında bol bol denize gitmek istiyorum bu yaz. Hem doğum açısından faydalı olur, hemde ferahlamış oluruz oğlumla. çok korkuyorum mikrop falan kaparmıyız diye ama acaba bu hani tıpa gibi pedler vardı ya. adetliyken adetin gelmesini engelliyodu hani. Onunla kapatsak yine dahamı iyi olur. şimdiden korkuyorum vallahi
aslinda evet güzel olur ama cnmm nasil olur hicbir fikrim yok
hem sen rahatlardin hemde dogumda kolaylik olurdu senin icin..
offf ya cikmak zorundayim ben yine tam muhhabetin ortasinda..
esimin bitirmesi gereken evraklar var sonra ugrarim yine
öpüldünüz...
gamzem geldinmi pazardan, hoşgeldin
hosgeldin cnmm
seni görmek cok güzel burda
geldigine sevindim
canimm millete bakma sen ya senin karnin öyle olmasa da kesin aynisini diyeceklerdi
benim ablamin karni da gebeliginde cok büyüktü aman neler neler uydurdular takilma onlara sen..
Kızlar ben Iğdır'dayım ama burasıda çok sıcak oluyor malesef, ama hamileliğin son 1 aynı İstanbul'da geçiricem nasipse, dayanılacak gibi değil oranın nemi yaa(
Gamze'cim bi resim görmüştüm yaa o senin karnınmıydı acep?
4 aylıkken büyüktü baya...
Benimde eşim çekti resmimi ablama göndericem, malesef bu günlerim göremiyorlar(
Kızlar herkese merhaba
Ben profil resmimden tahmin ettiğiniz kişiyim.Anlayamayan olursa özelden mesaj atabilirim.Ama eski üye adımı söylemezseniz sevinirim.
son 17 dakika geçmekde bilmiyor. Son dakikalarda çok sıkılıyorum
son 17 dakika geçmekde bilmiyor. Son dakikalarda çok sıkılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?