Bugun adet günümdü.Bir anda bir ıslaklık hisettim cok acık renk sarı akıntı resmen peceteye bulastı öyyyyk:) bu ne demek ya adette olmadım midem yanmaya devam edıyor söyleyin ne olur?
Normalde gebelige isaret bir durum ama tabiki bilen rabbim, bence bir test lazim sizin eve
gögüslerin yanlarinda bir agrilik varmi elledigin zaman?
Ildailda: uyuyacaksan ii uykular bebisinle birlikte..
Deniz: iyi sen sabirliymissin ben hemen bir eczaneye girdiydim ve testimi yapmistim, bence daha zamanin var süphe icinde uyuyacagina al ve insAllah sevinc icinde gecir geceni :) kac zamandir istiyorsun bebek?
Evet vallahı mecbur sabırlıyım onceden aldıgım testlerı saklasaydım bogaz koprusu yapardık:) 2 yıla yakındır evlıyım 1 senedır ıstıyoruz eşimle ama 2 düşük yaptım
kimse var mi bacilar nassiniz
naber tatlım nasılsın? göremedim seni uzun zamandır.
bende iyiym tatlım ben ikili test olmuştum işte ensemiz biraz kalın çıkmıştı 2,6 doktor bizi aceyip korkuttu, ama kan sonucu normal çıkmış daha elime almadım rahatladık biraz . allah şükürler olsun, azranın kızı bebişi olcaktı, elifftede çift çizgi çıktı ama kana gitcek gebelik olabilir öyle cnm. benim bildiklerim.iyiyim canim saol sen nasilsin ??
evet psikolojik sebeplerden cok takilmiyordum buralara ama ara ara girmeye basladim bu aralar..
ne var ne yok topikte
kızlar ben artık göbüşü vaseline cocoa butter (yeni ürünü) ile nemlendiriyorum.kakao yağı ve e vitamini var.yağ oranı ax nemlendirme oranı yüksek.reklamında da hamiş kadın vardı tavsiye üzerine aldım.ama kek gibi kokuyorum hep :)
moon83 canım 2gündür kullanıyorum bence ii bişii çok tavsiye ettiler aldım dayanamadım.ama dediğim markasını aldım .bolca sürüyorum sonra kagıt havlu koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?