Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Ben de ondan kullanıyorum ama bana yetersiz gelecek galiba.Çünkü çatlaklara çok yatkın bir cilt yapım var.Gerinsem çatlıyorum valla.Bebe yağına da başladım

İyi gelmezseniz ben de giderim.Yarın gelecekleri de ben karşılayayım bari,Günaydın size

evet kimsecikler yok :26:
bir kişi bile ya :44:

Gunaydinnnn herkese ben aksam 21:30 da yattim gece yeni saate gore 5te oglum yaslandi uyandirdi tekrar yattik yeni kalktik :)

günaydın sabah şekerleri bugün hava çok güzel ankarada 16 derece biz kocişle hayvanat bahçesine gitcez

günayyydıınnn kızlar hamur kızattım pişi yanii :) atkayın gelin kahvaltıya bana

günaydın sabah şekerleri bugün hava çok güzel ankarada 16 derece biz kocişle hayvanat bahçesine gitcez

bende isterimmmmm hayvanat bahcesine girdik mi sen cikmazsin diyo koca goturmuyo beni sonunda evden kacip tek basima gidecem :)

günayyydıınnn kızlar hamur kızattım pişi yanii :) atkayın gelin kahvaltıya bana

ben gelirimmmmmmm eline saglik bebemize yarasin

bende isterimmmmm hayvanat bahcesine girdik mi sen cikmazsin diyo koca goturmuyo beni sonunda evden kacip tek basima gidecem :)

ben gelirimmmmmmm eline saglik bebemize yarasin

bende çok seviyorum hayvanat bahçesine gitmeyi gereçekten insan zor çıkıyo.. sende gel bizle gelmezsende ben senin yerinede gezerim tatlım

kızlar ben çıkıyorum anca hazırlanırım öptüm hepinizi görüşmek üzzere

canımmmmmmmm
valla burnumda tütüyosun
giriyorum bakıyorum sana
denk gelemiyoruz hiç
işte bakamıyorum çok biraz yoğun
akşamda anca sızıyorum

bebis iyi mi dra gittin mi merak ediyorum seni cok 1 hafta kadar oldu bende yoktum :)

kızlar ben çıkıyorum anca hazırlanırım öptüm hepinizi görüşmek üzzere

Bye

Kızlarrr ben şimdi kontrolden geldim.Yumoşum 18 mm olmuş akşama çatlatma iğnesini vurulucam salı günüde aşılama inşlalah bu defa tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…