Bebek İsteyen, Bebek Bekleyen ve Bebeklerine Kavuşmuş Arkadaşlar

Öyle olmasını umud ediyorum.İnşlalah size yetişicem
Senin zamanında epey yaklaşıyor.Nasıl gidiyor kasılma oluyormu yine?

Evet az bi sure kaldi haftaici boya badana temizlik var evde kocam geldi ev sahibiyle konustu ondan geciktim :) kasilma icin magnezyum ve dinlenme disinda bisey yok zaten is yapmiyorum kadinida 15te bir almaya karar verdik tamamdir artik buyuk bulusmayi bekliyorum heyecanla :)

biz yeni uyandik ilk defa uyudum ya nasil güzel oldu :)
kahvalti hazirlayim kurt gibi aciktik gelicem yine kacmayin bir yere

Kizlar pepsi reklaminda azra akinla bulent ersoy dans edicekmis merakla bekliyorum reklami bulent ersoya hasta biri olarak catliycam resmen :)

biz yeni uyandik ilk defa uyudum ya nasil güzel oldu :)
kahvalti hazirlayim kurt gibi aciktik gelicem yine kacmayin bir yere

uyuma sorunu bendede var iyice uykum gelicek ki oyle uyuyabiliyorum saga don sola don gobegimi koyacak yer bulamiyorum dogurur dogurmaz soyle bi yuzustu yaticam oglum musade ederse :)

slm kızlar günaydın herkese benim beklenenler geldi hain kırmızılar dün akşam geliverdi malesef bu ayda fırrrrrrrrttttttttt çıktıııı

slm kızlar günaydın herkese benim beklenenler geldi hain kırmızılar dün akşam geliverdi malesef bu ayda fırrrrrrrrttttttttt çıktıııı

günaydın herkese.olsun gülüm üzülme sakın. tasınma olayından sonra hamile kalırsan daha iyi zamanlama olur. isdter istemez yorulcan tasınmada. evi buldunuz ha. hangi semtte silivridemi yine içine sindimi canım.

melisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnn hoşgeldin geldi kız benimkiler gözümüz aydınnn

günaydın herkese.olsun gülüm üzülme sakın. tasınma olayından sonra hamile kalırsan daha iyi zamanlama olur. isdter istemez yorulcan tasınmada. evi buldunuz ha. hangi semtte silivridemi yine içine sindimi canım.

yok üzülmedim gülüm sağlık olsunnn bee ne yapalımmmm valla üzülmedim ama umutlanmıştım 35 günde oldum bu seferde Allahtan çok gecikmedi sen nasılsın gülüm meleğimmm

selammm kızlarrr benn geldimm elifimm nbr yaaa bnm kırmızılar ilk defa 3.gün sürdü menapoza mı girdim ne yaptım acepppp

selammm kızlarrr benn geldimm elifimm nbr yaaa bnm kırmızılar ilk defa 3.gün sürdü menapoza mı girdim ne yaptım acepppp

a.slm hoşgeldin kuzum benim bak diemedi deme sendede hormon bozukluğu var bedndede öyle oldu 7 gün full süren artık 3 gün sürüyo 4. günde yıkanıyorum sen gitmedinmi hormon testine bakem gülüm

a.slm hoşgeldin kuzum benim bak diemedi deme sendede hormon bozukluğu var bedndede öyle oldu 7 gün full süren artık 3 gün sürüyo 4. günde yıkanıyorum sen gitmedinmi hormon testine bakem gülüm

hyrr gitmedimm yarın eşimin tatil beraber gitcez.dr bişey söylücemm cnm hormon bozukluğu varsa ilaç mı vericekler ne olcakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…